Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heloiza999

M OORLAND śniłas mi się

Polecane posty

Gość heloiza999

po ostatniej rozmowie sniło mi się, że szłyśmy razem niedaleko Moor Street Station w Birmin;-D Byłaś w spodniach dresowych, miałas ładny usmiech i brązowe włosy do ramion- przypominałas mi koleżankę moją powitałyśmy się jak stare znajome, fajne to było;-D

ta u góry to ja kuźwa nie mówcie mi, że znów mnie zablokowalli, czemu nie jest na niebiesko...;-(

hej! jaki szybki odzew siema dziewczyny, obie, hehe, jak fajnie, wszystkie siedzimy jestem w wawie, mam rozmowe kwalifikacyjną jutro;-) może jednak tu dostanę pracę wszędzie świąteczne ozdoby nie wiem czemu ten dres, bo moja kumpela chodzi na luzie no i wyobraziłam sobie, że z Tobą się spotkałam, ale mój mózg jakos musiał Cię zwizualizować- i jak moją koleżanke, tym bardziej, że Cię wtedy widziałam;-) co u Was?

Gość gość
Lecz się k****o :classic_cool: Już pisze do administracji żeby cie zbanowali na wieki. :classic_cool:

siema dziewczyny, obie, hehe, jak fajnie, wszystkie siedzimy x zaraz ktoś napisze, że jesteśmy jedną osobą znając życie.

niedziela wieczór to zamulam na komputerze :P Powodzenia na rozmowie. A do Birmingham może będę niedługo jechać.

zazdroszczę Ci stałego dostępu do Cadbury ALE znalazłam w Warszawie sklep prowadzony przez Brytola z angielskimi produktami- drogie wszystko jak cholera, ale za to jakie dobre czasem warto, będę kupowac fajowo jak nie wiem;-D lubisz słodycze angielskie? jakie?

wszystkie :D Jestem strasznym łasuchem, ale jak mam wybrać ulubieńca to pomarańczowe czekoladki Terry'ego :P

Gość tru tru
heloiza999 i Moorland spotkajcie się wreszcie w realu i przestańcie tu pieprzyć na forum !

dziewczyny, a czemu pomarańczowy gość mnie tak nie lubi? w sumie nie wiem czemu, ale wiele osób mnie nie lubi tylko kilka zalogowanych na niebiekso nicków mnie lubi, ale reszta nie

hehe super ja lubię mleczną cadbury i ta bakaliową Flake Roses karmelową lubiłam, ale już nie, bo mamy u nas Milkę karmelową, która doskonale imituje cadbury Maltersers nie pamiętam co jeszcze a w ogóle uwielbiam After Eight....jest u nas, ale to produkt luksusowy

w UK fajne jest to, że jest masa produktów z całego świata. Np. niedaleko mnie sprzedają takie smakołyki indyjskie...pychota :P

Gość gość
fajnie;-0 kurde, temat zdechł...sorry...jutro mam rozmowe, przygotowuję się troszkę hehe i idę na koncert, ale fajnie;-)