Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kalafior3

Dlaczego jestem sama Ja wiem dlaczego

Polecane posty

Gość Kalafior3

Bardzo duzo kobiet na tym forum zadaje pytania typu: dlaczego jestem sama? nie moge znaleźć fajnego faceta? nikt mnie nie chce, itd. Ja Wam powiem dlaczego. Szukacie idealnych mezczyzn tzn tym maczo, inteligentny , dobrze zarabia, ale najważniejsze jest zeby byl przystojny. I nie mowcie mi tego ze to nie jest najważniejsze, blablabla ze niby milosc, charakter, uczciwosc i inne cechy sa wazniejsze tak? to dlaczego kiedy podchodzi do Was przecietny chlopak odrazu go skreślacie? a moze on jest takim idealem ? Wiem wyglad zewnętrzny tez jest wazny i wiem ze musi sie podobac ale nie skreślajcie kogos na stracie bo jest przecietny, lorajt?

Gość gość
Polki słabo ciągna druta i są beznadziejne w łóżku

Gość Dolina S
tak? gorzej jak cie usiluja na sile swatac :classic_cool:

Gość gość
?: o czym Ty mówisz? Nie byłas zakochana? Najpierw uczucie następnie cała reszta

Gość tralalila lalala
a ja jestem sama, bo kocham kogos, ale bez wzajemności... a nie umiem spojrzec na nikogo innego... mam juz 27 lat i boje sie samotnosci do konca zycia... po co to wszystko, ech...

Gość DZINSY
gorzej jak żaden nie podchodzi

Gość Kalafior3
Bynajmniej w Pl panuje taki stereotyp ze ładna dziewczyna musi miec przystojnego chlopaka, ale tak nie jest, jest bardzo bardzo duzo wartosciowych chłopaków/mężczyzn którzy poprostu sie boja podejsc do ladnej dziewczyny ze wzgledu na kompleksy, strach przed wyśmianiem lub odrzuceniem. Kobiety dajcie nam szanse :) my naprawdę jestesmy fajni:)

Gość damąbyćaleprzykim
ze wzgledu na kompleksy, strach przed wyśmianiem lub odrzuceniem no przepraszam, zakompleksionego niedorajdy to normalna kobieta nie chce. I tyle. Dlaczego? Ile można słuchać- bo ja jestem taaki beee\znadziejny? strach przed wysmianiem to tez, bo co niczego nowego nie spróbuje, bo go wysmieja? nie zmieni pracy na lepsza, bo moga go odrzucić na rozmowie wstępnej... no sooorrry

Gość damąbyćaleprzykim
Kalafior, bynajmniej to nie jest przynajmniej

Gość gość
haha jesteśmy fajni :)):

Gość bleeeeem
sie boja podejsc do ladnej dziewczyny ze wzgledu na kompleksy - no bo do brzydszej już nie podejda....:D:D:D hehe co za typki ani ortografii, ani składni, zakompleksione toto a modelki szuka :D:D:D

Gość gość
Kalafior3 - a ty podchodzisz to przeciętnych, brzydszych dziewczyn?

Gość gość
ja jestem (podobno!) ładna , mam naprawdę duże powodzenie u mężczyzn, aż sama sie czasem dziwię ;) a faceta mam mało przystojnego .. nieraz nawet mi to znajomi mówili. więc wcale nie kazda szuka przystojnego faceta ..

Podobno ładne kobiety dopierają sobie w końcu brzydkich facetów, bo tyle razy dostały po d***e od przystojnych facetów, że w końcu podziękowały. Z brzydkim mniej zmartwień ;-)

Gość gość
w Pl panuje taki stereotyp ze ładna dziewczyna musi miec przystojnego chlopaka, ale tak nie jest, ­ hahaha koleś, z choinki się urwałeś?? :D to chyba oczywiste, że atrakcyjna kobieta ma spory wybór facetów i może wybrać sobie możliwie najprzystojniejszego, no ciekawe czy ty byś był takim dobrym samarytaninem i gdybyś był bardzo przystojny, to czy byś się związał z przeciętniaczką!

Niestety mam ten problem. Większość ładnych kobiet jest pusta w środku ;-)

Gość piekna _inaczej
ka też wiem dlaczego jestem sama, bo jestem stara i brzydka - może spójrzcie dziewczyny czasami na siebie krytycznym okiem 🖐️

Gość to ja i tylko ja
a ja nie jestem brzydka, ani pusta, tylko nie potrafie sie zakochac. i wcale nie szukam ideałów. a tez do mnie nikt nie podchodzi. chyba chłopaki sie boja mnie? bo nie wiem...

Gość gość
ja tez nigdy nie kochalam i nie umiem, nikt nie wzbudza we mnie zadnych uczuc, czuje sie beznadziejnie chcialabym kochac ale nie moge.

Gość Kalafior3
bleeeem - nie szukam modelki, po drugie nie jestem zakompleksiony, po trzecie, co masz do mojej ortografii i składni? a po trzecie jestes masturbatorem co siedzi przy kompie i udaje mądrego, na zywo ---yyyy, nooo, yyyy nie wiem yyyy, no, no, nie rozumie, yyyy yyyy yyyy

Gość gość
a jak kocham takiego jednego i sama nie wiem za co, bo czasem jak sie odezwie to takim chamem podjeżdza że szok... ale nie wyszło nam, dla mnie był naprawde dobry.... teraz juz przegrana ...... nie moge o nim zapomniec

Gość gość
wole byc sama cale zycie niz zadowalac sie psychicznie zwichrowanym typem, ktory jest tak niepewny siebie i tchórzliwy, ze trzeba go linami przyciagac do kobiety, bo sam to nigdy nie podejdzie :O a potem go holowac przez zycie i az do usranej smierci uwazac zeby nie zranic jego ultradelikatnego ego :O gdzie wasze jaja panowie? :O :O

Gość Kalafior3
Kazdy ma jakies wady tak jak i kazdy ma zalety, niestety czsami sie nie udaje, zwiazki sie rozpadaja ale nie ma co sie zalamywac, zycie jest tylko jedno.

Gość gość
kalafior chcesz zeby ladne dziewczyny zwracaly uwage na przecietnych (bo tacy wartosciowi och :O ) wiec zadam ci jedno z***biscie wazne pytanie: czy ty jako przecietny zwracasz uwage na dziewczyny o kategorie slabsze? :O

Gość Kalafior3
Niektore kobiety lubia tzw p*****ly , a inne lubia twarda meska reke. Moze jeszcze nie trafilas na takiego ale jezeli Ty masz twardy charakter ( widac ze masz) i Twoj facet bedzie mial twardy charakter bedzie masakra, no chyba ze bedziecie znajdywać kompromisy.

Gość gość
"Szukacie idealnych mezczyzn tzn tym maczo, inteligentny , dobrze zarabia, ale najważniejsze jest zeby byl przystojny" - niedlugo to juz niczego nie bedzie mozna wymagac od tych męskich pipek :O za samo posiadanie penisa trzeba bedzie im bic poklony czolem o beton :O :O

Gość No wiesz hmm
Z tym bynajmniej to sie raczej nie popisales (uzyles tego slowa w sposob sugerujacy, ze nie rozumiesz jego znaczenia).... ale do rzeczy: jest to dość irytujące gdy chlopak zainteresowany przede wszystkim "ladnymi" dziewczynami, wymaga od wspomnianych aby nie zwracaly uwagi na wygląd potencjalnego partnera. Takie zachowanie ma swoja nazwe a brzmi ona h i p o k r y z j a. A tak na marginesie to nie spotkalam sie nigdy ze "stereotypem" gloszacym, ze "ladna dziewczyna powinna miec przystojnego chlopaka" . Jezeli juz to raczej z sytuacja w ktorej atrakcyjna, w szerokim znaczeniu osoba (niezaleznie od plci) spotyka sie z konsternacja znajomych gdy przedstawia im nieatrakcyjnego nowego partnera. ..ale jest to zrozumiale, poniewaz kazdy w glebi ducha pragnie miec najlepszego partnera na jakiego go stac a jesli znacznie obniza poprzeczke swoich oczekiwan to otoczenie jest zdumione PS atrakcyjny nie jest tozsame z przystojny. Atrakcyjna moze byc wyjatkowa osobowosc, sila charakteru, niebanalne poczucie humoru, zdrowa pewnosc siebie, czarujacy sposob bycia itd ale ALRAKCYJNY NIGDY NIE ROWNA SIE PRZECIETNY

Gość Kalafior3
Widzisz, ja nie szukam o kategorie slabsza czy kategorie lepsza. Nawet gdyby dziewczyna byla naprawde przecietna to nie odwróciłbym sie plecami.

Gość Kalafior3
Kafeteria musi zmienic nazwe na forum ortograficzne , bynajmniej tak mi sie wydaje.