Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kalafior3

Dlaczego jestem sama Ja wiem dlaczego

Polecane posty

Gość gość
jestem silna i potrzebuje silnego mezczyzny, szlag mnie trafia podczas kontaktow z tzw. cieplymi kluchami, ktorzy nie potrafia podjac nawet jednej decyzji, o wszystko sie pytaja jak dzieciak matke, nie potrafia niczego zorganizowac, chocby glupiego wyjscia do kina, zgadzaja sie z kazda wypowiedzia, wykazuja zero zdecydowania, zero inicjatywy, zero jaj i czekaja az kobieta zrobi wszystko za nich :O gdybym chciala miec taka mameje w domu to kupilabym sobie jakiegos tępawego psa :O :O

Gość gość
kalafior jestes tępakiem :D bynajmniej to nie przynajmniej, kretynie :D :D ucza tego w podstawowce :O czym ty chcesz imponowac kobietom, na miły bóg? :O :O

Gość Kalafior3
Bynajmniej, bynajmniej, bynajmniej, bynajmniej,

Gość No wiesz hmm
Uzycie jakiegos slowa w sposob nieadekwatny do kontekstu wypowiedzi to nie blad ortograficzny ale logiczny tak gwoli ścisłość. (Dobitnie obnaza jezykowa nieporadnosc delikwenta a wiec....wlasciwie jest nawet gorszy niz typowy byk) sorry...nie chce Cie obrazic ale to po prostu kłuje w oczy

Gość Kalafior3
Powiem wam jedno - jesteście bardzo inteligentni , przykro mi ze spedzacie cale noce na wytykaniu bledow ortograficznych czy logicznych. A ja jestem sara myszka z biednej wioski, nie ukonczylem szkoly dlatego mam takie zaleglosci, bynajmniej tak mi sie wydaje niestety

Gość gość
ja tu wpadam nocami zeby posmiac sie z ludzkiej durnoty, dzis akurat trafilam na ciebie :D :D

Gość Kalafior3
Uzycie jakiegos slowa w sposob nieadekwatny do kontekstu wypowiedzi - co za tepa dzida , idz sie lecz mongole

Gość Kalafior3
ja tu wpadam nocami zeby posmiac sie z ludzkiej durnoty, dzis akurat trafilam na ciebie . A ja trafilem na ciebie mozgotrzepie, juz wylizalas tylek swojemu pieskowi? fuj ale ci smierdzi z buzi, chcesz tik-taka? polecam

Gość gość
kalafior gratuluje klasy i kultury :D riposta na iscie poziomie mistrzowskim, az narobilam w gacie od tego pocisku sluchaj :D :D

W końcu jakaś kobieta powiedziała szczerze, że nie chce faceta który ma c**kę między nogami ;-)

Gość gość
nie wiem jak bede teraz zyla, po tym jak mnie zmiazdzyles :D :D chyba pojde sie powiesic na suchej galezi :D :D

Gość gość
"gdybym chciala miec taka mameje w domu to kupilabym sobie jakiegos tępawego psa.." proszę mi tu psów nie obrażać!! nooo ;)

Gość Kalafior3
Klasy? jaka klasa? dawno juz skonczylem szkole, riposta? a co to znaczy? hmm? narobilas w gacie kiedy twoj piesek zapinal cie w tylek , teraz tylko zwieracze ci nie wytrzymaly

Gość gość
tylko jedna osoba w zwiazku hetero moze miec c**ke :P druga musi mieć dżądra :D

Gość No wiesz hmm
No tak, masz racje, ja się B Y N A J M N I E J nie popisałam. Za to ty błysnąłeś elokwencją i kultura. Z E N A D A P S Więcje z taba rozmawiać nie zamierzam. Nie chce zebys mnie sprowadzil do swojego (niskiego) poziomu a nastepnie probowal pokonac doswiadczeniem (choc bycie wulgarnym to w zasadzie zadna sztuka. Nawet tresowana malpa poradziłaby sobie w dyskusji z kims twojego pokroju)

Gość gość
ide spac, bo szkoda mi marnowac nocy na takie coś jak kalafior :D :D nara pipko :D

Gość gość
Buahaha. Problem to ty masz sam ze sobą.

Gość Kalafior3
p***y z was, troche bluzgi i juz uciekacie

Gość Kalafior3
ia naprawde jestem inteligetny, mosze tylko pocwiczyc muj muzg bo ostatnio mi szwankoje nie wiem czemu

Gość No wiesz hmm
PS Moj dziadek jednak mial racje, ze po takich jak ty *czy twoi przodkowie) na konia wsiadał. A ja się oburzałam, ze to niehumanitarne, ze nie przystoi, ze to tez ludzie...ehh jednak durna bylam, mloda i nie znałam zycia. Do chama po chamsku i z buta. Tylko na to zasluguja - za morde i do pluga (wtedy jest grzeczny i potulny) bo jak toto sie zanadto osmieli, zabierze za myslenie, za dyskusje to... szkoda gadac to sie po prostu intelektualnie nie nadaje do pewnych aktywnosci zarezerwowanycyh dla inteligencji, to jest jak zwierze

Gość Kalafior3
ssij pale

Gość No wiesz hmm
No wlasnie o tym mowie, o tym mowie, dzieki, ze tak ladnie zilustrowałeś moja wypowiedz. Nara

Gość Kalafior3
urzekla mnie twoja historia z dziadkiem , nara haha nara mozg

Gość gość84
Każdy szuka takiego partnera jaki mu odpowiada. Teoretycznie każdemu może podobać się co innego, więc nawet tzw. pasztet powinien się komuś spodobać. Co jednak, gdy ten ktoś nie spodoba się pasztetowi ? A musi? Oczywiście, że nie. To, że każdy szuka sobie najlepszego partnera nie jest złe. Porażką i nieporozumieniem jest wg mnie dobieranie sobie kogoś "aby był" Dla mnie to oszustwo drugiego człowieka, który myśli, ze jest dla nas szczególnie ważny. A on tylko jest, bo nikt inny się akurat nie trafił. Nie chciałbym tak nigdy nikogo oszukiwać i sam tez nie chciał bym być tak oszukiwany. Natomiast kryteria poszukiwań każdy ma inne. Ja mam w zasadzie jedno: żeby w ogolę coś z tego było musi mnie do Niej ciągnąć, to jest akurat pochodna całej osoby: charakteru, sposobu bycia, możliwość i jakości komunikacji, ale też wyglądu. Wszystko jest po równo ważne. Dzielenie człowieka na jego fizyczność, tzw. wnętrze i inne "części składowe" jest wg. mnie głupie.

Gość old man and the sea
do "no wiesz hm"... dość interesujące poglądy :)...czy ty tutaj pisujesz bardziej regularnie, czy też to jest wyjątek?