Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

diety modelek

Polecane posty

Gość gość

Cel to schudnac szybko i majac silna wole potem to utrzymać. Jeść bardzo mało (500 kcl dziennie) i cwiczyc - ile da się schudnać w 2/3 tygodnie? Jeśli uważasz, że to durnota to lepiej się nie wypowiadaj bardzo proszę :)

Gość gość
też jestem ciekawa ktoś stosował?

Gość gość
Tak, stosowałam, działa. Schudniesz na tym ile chcesz, zależy od długości diety.

Gość gość 1111111111111111111111111
ile w 4 tygodnie da się schudnąć?

Gość Olcia Dubicka
Szybko da się schudnąć ale innymi sposobami a przy Twoim sposobie to nawet jak będziesz miała mega silną wolę to i tak tego nie utrzymasz bo będziesz musiała do końca życia się głodzi i ćwiczyć, inaczej efekt jojo przy takim trybie jak napisałaś ;/ Mi panienka dla której opiekuję się maluchami zarekomendowała tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej jedno opakowanie w podarunku a też można je dostać na allegro. Jako że najskuteczniej jest przyjmować je 3 miesiące zaopatrzyłam się w 3 opakowania w promocyjnej cenie. Oprócz tego nakręciła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I tak po miesiącu spaliłam 9 pierwszych kilogramów ;) A z ruchu to tyle co spacery z maluchami którymi się zajmuję i w piaskownicy ;) Poprzednio byłam na samej odpowiedniej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;) Tabletki zostały dopuszczone do obrotu na terenie Polski przez głównego inspektora sanitarnego. A w tych tylko naturalne składniki co również nasila mój spokój