Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Ktory lepszy

Polecane posty

Gość gość

Jestem w długoletnim zwiazku(6lat) z mężczyzną o którym myślałam,byłam pewna ze ten i nikt inny. Jednak 2lata temu poznałam chłopaka,spotkałam się z nim kilka razy. Ani jeden ani drugi nie wie o swoim istnieniu. Z góry już wiem że robie źle.. moj partner byl cudowny. ale gdy zamieszkalismy razem coś pękło,zaczeły sie wspólne obowiazku,finanse,ciągły czas razem. ostatnio widze tylko wady u niego: Ciągle by oszczędzał ciagle odłada na coś, wraca z pracy(ja obecnie nie pracuje) wl tv i tak spedzamy wieczory, weekendy,teraz gdy taka pogoda to nawet na spacery nie wychodzimy. Mowię u że to wogole mi się to nie podoba, i że martwie się że powoli sie w nim odkochuje. on na to,patrzy sie na mnie i ,,ale ja przeciez jestem dla ciebie dobry,masz co chceesz,masz spokoj. a wolalabyś mieszkać ze swoim ojcem?" (moj ojciec jest alkoholikiem,każdy kto żył w rodzinie z alkoholikiem wie jakie to życie. W takich chwilach sobie myśle jakby bylo z tym drugim, czy tak samo by podchodzil do wszystkiego,czy na nowo bym poznala znaczenie milosci.. Uważacie że powinnam porozmawiać z moim partnerem doglębniej,czy ja jestem zaslepiona i nie widze ze to koniec?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować