Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to ze wystarczaja mi 2 spotkania w tygodniu z facetem

Polecane posty

Gość gość

oznacza, ze zwiazek sie nie uda? Fakt, nie kocham go jeszcze, ale bardzo lubie szanuje, poza tym kontaktujemy sie codziennie. Czy waszym zdaniem powinnam sobie dac spokoj (chociaz nie chce), czy zobaczyc, jak sie ta relacja rozwinie dalej? Znamy sie 5 lat, spotykamy 2 miesiace jako para.

Gość brunetkaaaaaaaaaa
Mysle ze to nie problem, chociaz na poczatku znajomosci trudno sie od siebie oderwac... ale jesli u Ciebie jest inaczej to wcale nie musi dzialac na niekorzysc... moze spowodowane jest to brakiem czasu ?;)

Gość gość
Moze to dlatego, ze znamy sie tyle czasu i w sumie mielismy kontakt i poznawalismy sie juz wtedy, wiec teraz nie ma takiego wow z mojej strony (z jego jest). Pozatym ja nie potrzebuje sie na kims uwieszac, lubie byc sama zesoba, czyms sie zajac, nie martwic sie , ze ktos obok mnie jest i sie nudzi, podczas gdy ja cos robie. Jak siegam pamiecia, to nigdy nie mialam tak, ze chcialam sie widziec z kims codziennie, no na studiach to bylo prostsze bo sila rzeczy widywalam faceta owczesnego codziennie...

Gość gość
mi starcza jeden raz w tyg

Gość gość
jeśli przeleci cię dwa razy w tygodniu i to ci wystarcza, to w czym problem?

Gość gość
On ma problem bo chcialby mnie widziec codziennie, seksu na razie nie ma.

Gość gość
To ja mam odwrotnie ona chce codziennie mi wystarczy dwa razy w tygodniu :) tyle że seks mamy dawno za sobą :) wymienimy się? :D

Gość gość
Wiecie, bo jest poglad, ze jak sie nie chce spotykac z ta druga osoba codziennie, to sie na pewno jej nie kocha i ja sie zaczynam zastanawiac. Niby spotykamy sie krotko, myslicie, ze jeszcze moze sie to rozwinac z mojej strony, ze bnede go chciala 24 godziny na dobe?

Gość gość
Ktos sie jeszcze wypowie?