Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arielka002

czy to normalne u 32letniego

Polecane posty

Gość Arielka002

Faceta..zaczne od tego że mój facet pracuje razem z takim facetem ma on 32 lata wiec tak napisze to w punktach .1.mieszka z rodzicami 2.rodzice każa mu wrócic do domu zanim się ściemni czyli gdzieś przed 17( byłam świadkiem jak gadal z Matka przez telefon i rozmawiala z nim jak z 7 letnim chłopcem O.o).3 jego ojciec robi mu papierosy i jak moj chlopak palil to on ciągle prosil o fajke majac swoje w kieszeni i nadodatek gdy moj facet poprosil go o fajke on z bulwersem do niego ze nie bo mu ojciec zabrania i ze do pracy daje mu tylko 10 sztuk.kiedys nawet jego ojciec przyszedl do mojego boys ze skarga ze niby wyludza papierosy od jego syneczka :P .4.ten typ jest prawiczkiem i nigdy nie mial dziewczyny u wydzwania do mojego chlopaka zeby mu jakas zalatwil no to dwa razy mu zalatwil i go olały a on poskarzyl sie ojcu i poszedl doniesc na mojego chlopaka na policje ze on zalatwil mu dziewczyne ktora go olała :P oczywiscie go wysmiali i na koniec bo dluuugo by opowiadac najlepsze w pracy mieli 3 dniowa wycieczke gdy dotarli na miejsce ten typ rozplakal sie za rodzicami i potem do nich zadzwonil to wszystko autentyczne ! :P co o tym myslicie i thx za przeczytanie :)

Gość gość
to zupełnie normalne, każdy facet w tym wieku taki jest. nie wiedziałaś?

Gość fjklgjdkflgjfdkl
Jak się nazywa twój chłopak ?Bo chyba z nim pracuję .

Gość Arielka002
Wiesz nie mozns odrazu mowic ze kazdy :), pierwszy raz spotkalam sie z Takim przypadkiem i zastanawiam sie czy jest normalny..rodzice traktuja go jak malego chlopczyka..niedawno w pracy powiedzial do swojej kierowniczki ze ja kocha oczywiscie dostal opierdziel od szefa ,on sie rozplakal o na drugi dzien jego ojciec ze skarga przyszedl ze opieprz jego syneczek dostal

Gość gość
serio, każdy jest taki. jeszcze sama się przekonasz.

Gość gość
To nie jest normalne .Ale są tacy ludzie . Ja jestem . :( Ale na policję nigdy nie skarżyłem .

Gość Arielka002
Jeszcze jest tam taka zaniedbana dziewczyna z konskim ryjem ,zebow prawie brak smierdzi od niej strasznie moczem ze ten zapach jest nie do zniesienia ,uczepils sie jak rzep psiego ogona mojego faceta czasem mam ja ochote jebnac w ten konski ryjek :P czasem sie dziwie z kim on pracuje i ze takich ludzi przyjmuja ona nadodatek na kuchni robi blee kucharka smierdzaca moczem obrzydliwe

Gość Arielka002
Znacie takich ludzi ?

Gość gość
znam takie jak ty najmadrzejsza ,najpiekniejsza najfajniejsza a co ty robisz w życiu co osiagnełaś ?