Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

TEŚCIOWA MNIE ŚLEDZI KRĄŻY WOKÓŁ NASZEGO DOMU CO ROBIĆ

Polecane posty

Gość gość

gość Z góry przepraszam za ewentualnie błędy,ale piszę z telefonu. Dziewczyny, zacznę od tego, że jestem mężatką od 2 lat, ale w związku już od 8usmiech.gif . Mieszkam 15 km od teściów. Z teściową baaardzo dużo przeszliśmy, wtrącałą się we wszystko- w wesele, w zakup mieszkania, w remont, o dziecku nawet nie wspomnę. To osoba, która koniecznie chce rządzic, byc w centrum uwagi. W końcu jednak usłyszała STOP. Nie tylko ode mnie, od męża, ale też od teścia!!!!!! Niestety... Niby skończył się wizyty bez zapowiedzi, kontakty się ochłodziły, ale... Teściowa nie pracuje, nigdy nie pracowała, ma całe dnie dla siebie, i tu zaczyna się problem. Mimo, że mieszkamy w innym mieście teściowa...krąży koło mojego domu. Wyda Wam się to dziwne ale...jakoś mnie to niepokoi. Ona niemal codziennie jeździ koło nas, wpadam na nią w najmiej oczekiwanych momentach... Oczywiście zawsze znajduje pretekst- a to w naszym mieście apteka lepiej zaopatrzona, a to u nas jest sklep Netto, itd... Ale ja wiem, że to nie przypadek. Ostatnio troszke chorowaliśmy z mężem, leżymy w łóżku, a nagle słyszymy alarm z jego auta- mąż się wychyla, a tam teściowa - wyjmowała mu reklame zza wycieraczki... "przejeżdżałam akurat i tak patrze a tu twoje auto, Ty nie w pracy?"... Inna sytuacja- mieliśmy czyszczone przewody kominowe, więc zaprowadziłam dziecko do mojej mamy, sama musiałam zostac w domu...Czekałam na kominarzy i szybko wyskoczyłam do osiedlowego sklepiku po jakieś warzywa na zupe, wracam a tam teściowa pod drzwiami "BOŻE Z KIM JEST DZIECKO JESTEŚ NIENORMALNA Z KIM JEST DZIECKO???"... oczywiście później to tłumaczyła, itd DZIEWCZYNY JA WIEM, ŻE CHYBA JEDYNE WYJSCIE TO WYPROWADZKA. ALE TUTAJ MAM RODZINE, MAMY Z MEŻEM PRACE. Już nie wiem co robic, nerwy po prostu puszczją. Mąż na nią krzyczy, awantury nic nie dają

Gość gość
Chyba nie będziesz się wyprowadzać z powodu teściowej? Ale w sumie to nie wiem co Ci doradzić, można zadzwonić na policję, że ktoś kręci się pod domem,ale z drugiej strony to głupio na teściową donosić, ale też zasłużyła sobie na to. Może pora na ostrą rozmowę??

Gość gość
To już chyba plaga

Gość gość
dziewczyny, ja już nie wiem co robić..

Gość gość
wypowie sie ktoś?