Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zero99

Okłamał mnie i zerwał kontakt pomóżcie błagam

Polecane posty

Gość zero99
Ok jestem chętna bardzo dziekuje mój mail to magda.gostyl@o2.pl bardzo prosze o rozmowe..

Gość zero99
Żadna prowokacja chyba nikt tak nie cierpi w tym momecie jak ja:( ja go naprawde pokochałam oddałabym dla niego wszystko on mi pomógł w najgorszym momencie mojego życia wspierał , jak chorowałam do 4 nad ranem czuwał był ze mną cały czas a teraz odszedł bez słowa i zostawił samą nawet nie chce mnie znać.. Nie rozumiem tego tak sie nie robi .. Ja nie umiem bez niego żyć i nawet niechce bez naszych rozmów bez tego ciepła które mi dawał.. To nie jest do wytłumaczenia i opisania ja go bardzo potrzebuje ...

Gość gość
Laska, jesteś namolna. Koleś ma Cię gdzieś albo jest zajęty. Jak Cię nie ma gdzieś to będzie Cię miał DOŚĆ, bo jesteś strasznie natrętna i upierdliwa. Za samo takie marudzenie większość osób miałaby ochotę Ci jebnąć. Weź się ogarnij i znajdź se twórcze zajęcie.

Gość zero99
Hej jest ktoś tutaj jeszcze? są nowe fakty...

Gość zero99
Jak ktoś jest i chce mnie wysłuchać to niech sie odezwie napisze czego sie dowiedziałam.

Gość gość
pisz pisz a slucham

Gość gość
olej go cieplym moczem :P

Gość zero99
Hej więc jestem po rozmowie z nim tak jak mi jedna Pani radziła i ponoć nic sie nie zmieniło ...Poprost nie zauważył wiadomości bo nie ma komputera a korzysta z telefonu pogadaliśmy pół godzinki i mamy sie spotkać jak on wróci..Niby mnie nie olał tak mowi i jestem dla niego ważna lubi mnie.. I co tu robić?