Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Praca w domu

Polecane posty

Gość gość

Pracuje ktoś tak? Mam fobię społeczną, nie lubię pracy z ludźmi, jestem wtedy zawsze mniej efektywna, za to świetnie radzę sobie w samotności. Marzę o pracy związanej z pisaniem, np. jako copywriter, mam bowiem doświadczenie w tym zakresie, ale nie wiem, gdzie taką ofertę znaleźć.

Gość gość
Na copiaka musisz mniec portfolio, masz uzdolnienia, to bierzesz zlecenia . prze . net itd. W wolnej chwili pokerek, a po pracy kawka na kafe. Sa jeszcze prace zdalne, ale to normalna praca tylko w domku . pzdr 🖐️

Gość gość
Praca zdalna też może być. Chodzi po prostu o to, żeby nie musieć pracować w dużym zespole, gdzie panuje nerwowa atmosfera. Pracowałam już w kilku miejscach, bo i w telemarketingu, i w fabryce, i przy ulotkach, no i jedynie przy tych ostatnich sobie radziłam (trudno żeby). Jestem zbyt znerwicowana.

Gość gość
...coś sobie wybierzesz tylko niebądź przy tym naiwna, dużo śmiecia w niecie .

Gość gość
Tego się właśnie obawiam i dlatego muszę być ostrożna i wszystko sprawdzić co i jak.

ja pracuje online od x lat, teraz zwolinialm sie z pracy i zarabiam wylacznie jako freelancer, wiadomo - raz lepiej raz gorzej. nie wiem jak u Ciebie z jezykiem angielskim, ale sa takie portale jak odesk.com lub freelancer.com, gdzie mozna zarobic na zleceniach. ja akurat zajmuje sie czyms innym, ale czesto widze ogloszenia dla copy-writerow, czy bloggerow. moze warto sprobowac? a tak na marginesie, to moze jednak lepiej powalczyc z ta fobia spoleczna, ja jej nie mam akurat, ale teskno mi za praca z ludzmi, czy nawet dojazdami do pracy... ostatnio pracuje w kawiarenkach internetowych, byleby tylko pobyc troche wiecej wsrod ludzi

Gość gość
Dzięki, zainteresuję się odesk.com i freelancer.com, bo akurat lubię pisać po angielsku. :) Co do fobii społecznej, staram się z nią walczyć i jest znacznie lepiej niż kiedyś, bo często wychodzę z domu i rozmawiam z ludźmi, ale jeśli chodzi o pracę w grupie, mam z tym problem. W obecności innych zmniejsza się mój potencjał, jestem zdekoncentrowana i z tego powodu ciągle byłam krytykowana w pracy. Dlatego też pomyślałam, żeby pracować w domu. Najbardziej zależałoby mi na pisaniu tekstów, gdyż tym zajmuję się już od lat (warsztaty literackie, praktyki w redakcji, współpraca z biuletynem MDK, portalem literackim, a ostatnio także z pewnym studenckim czasopismem) i w ten sposób mogłabym doskonalić warsztat.

Ja też bym chciał tak zarabiać, tylko z innego powodu. Bardziej mi się po prostu nie chce jeździć po jakichś firmach itd. tracić czas i kasę na dojazdy. A do ludzi i tak muszę jakoś wyjść, zapoznać dziewczynę itp.

Gość gość
Kiedyś nie wykluczam pracy z ludźmi, ale najpierw muszę wyleczyć fobię (chodzę na terapię). W sumie mogłabym pracować już z nimi już teraz, ale na jakimś stanowisku, które nie wymaga dobrze rozwiniętej komunikatywności.

Gość gość
Próbuj zatem mój drogi. Do ludzi można wychodzić przy innych okazjach, w pracy najważniejszy jest spokój.

Gość gość
Nie, nie mam niestety.