Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Zlikwidowałem konta na portalach randkowych

Polecane posty

Uważam, że jak miłość to w realu, a nie taka desperacja. Ale nic do tego nie mam, jak ktoś chce, to jego sprawa.

Ja już dawno temu zlikwidowałem. Nie chce mi się pisać z kobietami, trzeba być miły i pisać z nimi, a i tak nie ma gwarancji że się im spodobamy. Jedna mnie kiedyś zapraszała na imprezę do jej mieszkania, ładna dupa z niej była. Ale uznałem to za prowo, która laska zapraszała by obcego gościa z netu do mieszkania?

Gość BSA zutylizuj się
bo do recyklingu się nie nadajesz

BSA zutylizuj się-Po co, skoro jesteś w życiu szczęśliwy.

Zresztą loooser , randki dla faceta drogo wychodzą. A zazwyczaj kobiety wyczwają frajera i go wykorzystują. Na kobietach trzeba się znać, aby nie dać się w******ć, jak ktoś na nich się nie zna, to lepiej dać sobie spokój i iść na dzifki.

Może to prawda była, ale nigdy nie wiadomo. A później co wszystkim powiecie? Poznaliśmy sie na portalu randkowym? Jak to brzmi. A poza tym tam jest duzo samotnych matek, wariatek itp. Tez czesto maja dużo wad.

Looooser-Kilka last temu, jeden krd**el z mojej wsi zarejestrował się na jednym portalu, nigdy nie miał dziewczyny, był brzydki i mega kurd**el. Dziś ma już żonę i dziecko, chyba jest szczęśliwy, laska jest pasztetem, wyższa o niego o głowę, ale w sumie osiągnął to co chciał.

Gość rekiniada
woli brac co popadnie ,niż byc sam i jesc zupki chinskie

Ode mnie z rodziny chłopak poznał tak żonę. Jakieś ładne też tam są, ale mają nieźle nawalone pod kopułą, chcą się jeszcze dowartościować, księżniczki. Ładna, wartościowa kobieta raczej nie ma tam po co wchodzić.

rekiniada-Nie pamiętam kiedy jadłem zupkę chińską. Ja lubię gotować, dziś mam śloński żur na swoim zakwasie. Ale ty jako cyganka, to pewnie nie wiesz co to jest.

Gość rekiniada
sory ze cie rozczaruje ale nie jestem cyganka czy wszystkie ciemnowłose kobiety z ciemnymi oczami to cyganki dla ciebie hehe

Gość rekiniada
wiem co to zur ,tak samo jak szare kluski,itd

Gość gość
bsa jestes z tego cyklu chłopkaki do wzięcia ,zawsze rozgoryczony

rekiniada-Nie ma szarych klusek, jak już to czorne kluski.

Gość rekiniada
i pewnie cygańskie heheeheh ,mówią tez szarpane

rekiniada-To kim jesteś, Armenką, Hiszpanką, Włoszką, Arabką , ciapatą? Wstydzisz się swojego pochodzenia czy jak?

Gość rekiniada
ale ciekawski polka ,urodzona i wychowana w okregu sląskim ,jej czy czy wszystkie kobiety musza byc blondynki z niebieskimi oczami przeciez mam tez znajomych w siemian .sl i sa brunetami ale nie od razu cyganami rozbawiasz mnie

rekiniada-Pisałaś że jesteś pół Ślonzoczka, bo ktoś tam w rodzinie pochodził z poza Aryjskiego regionu. Rdzeni Europejczycy zawsze mają jasne włosy i oczy, tak samo jak rdzenii Afrykanie są czarni jak smoła.

Gość rekiniada
zgłupiałes chyba napruty byłes ,bardziej na zagłebiu ,ale mój tata jak pracował w kopalni mówił ze z wegla osmalony ,nie mógł sie domyc i dlatego taka jestem hhaahahah

rekiniada-Swoją drogą to widzę że się wstydzisz swoich przodków...

rekiniada-Pisałaś coś innego, nie ważne, widzę że się chyba mnie boisz, albo boisz się wykluczenia społecznego i teraz starasz się zatuszować swoje pochodzenie.

Gość rekiniada
bsa co ty gadasz chłopie ,jak zrobie drzewo genealogiczne to pierwszy sie dowiesz ,wysle ci kurierem tymczasem napij sie piwka he

Gość rekiniada
ale pieprzysz farmazony ,za co mam byc wykluczona no dobra moj dziadek to sam piłsucki

Gość gość
bsa ,ale d**ek z ciebie twoja rodzina dokładnie napisz kim była pół wieku temu

rekiniada-Nie pije piwa jak jest zimno. Ogólnie mało pijam alko, ale z tobą piwa bym sie napił....;)

Gość gość
BSA tak bardzo ma w d***e kobiety, ze az cale dnie siedzi na babskim forum, zeby tylko jakas z nim pogadala :D

Gość rekiniada
taa no ciekawe ,troche bym sie bała mogłbys mi oczy wydrapać heheeh ja pije z sokiem ale tobie polecam grzanca jak takie ciepłe portki

gość-Może i d**ek. Moja rodzina pochodziła w większości z Niemiec, przyjechała tu za chlebem. Jedni jechali za chlebem w głąb Niemiec, aby zarobić kasę a inni przyjeżdżali tu za chlebem, granic nie było, bo wszystko to były Prusy.