Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Zlikwidowałem konta na portalach randkowych

Polecane posty

gość-Każdy chyba lubi pogadać z płcią przeciwną. Ja jestem hetero, wiec nie ukrywam że lubię płeć przeciwną.

Gość rekiniada
hahaha):

rekiniada-A czemu miał bym ci cokolwiek wydrapywać? W życiu nie uderzyłem kobiety, ani żadnej jakiejkolwiek krzywdy nie zrobiłm. Grzaniec to dobra rzecz, ale na mrozy. Kiedyś zawsze do pracy brałem termos z grzancem, są takie specjalne herbaty, do tego dodawałem cukru i dolewałem spyrytusu lub rumu 80%, wszystko doprowadzałem do ok 80 stopni i do termosa. Szef myślał że piję sobie ciepłą herbatkę, a to miało ok 30% :D

Gość gość
bsa woli swoje dzifki w ukryciu

Moorland-Po co? Tylko na tym stracę a i tak niczego nie zyskam. Wolę net.

Gość rekiniada
w pracy herbatka z prądem ,nie ładnie mogłes dac szefowi kielona

Mój posty był do Looooser'a. Ma facet rację, że takie portale są do niczego. Można poznać ciekawych ludzi na necie, ale nie na stronach matrymonialnych (słodka ironia...).

Gość rekiniada
znam taka historie z portalu randkowego ,mój znajomy poznał dziewczyne najpierw pisali ,potem esms,telefony wrescie wielka chwila zaprosiła go do siebie ,pojechał a tam 7 dzieci

rekiniada-Bym wyleciał od razu, albo był bym bez premii. Tam był obóz pracy, robota na mrozie, gdzie nie można było pracować w rękawicach, bo to była robota precyzyjna. Piździało tak, że szło zdechnąć.

rekiniada-Mógł zrobić ósme i wyjechać :D

Gość rekiniada
dlatego jak sobie to przypomne to mam łzy w oczach ze smiechu takia niespodzianka surprise ,szkoda ze sie skonczyło taka piekna miłósc sie zapowiadała ale tak nagle wystygła nie wierze no tak jak zimno trzeba się rozgrzać

Moorland-Zależy jakie studia, inżynieryjskie jak najbardziej. Po za tym już statąd się zwolniłem. Ta robota i tak była do d**y, bo technologia zabrania wykonywać taką pracę poniżej +5 stopni.

rekiniada-Swoją drogą to jest dowód że baby są głupie, co ona myślała, że będzie mieć nowego sponsora dla dzieci?

Nie, nie inżynierskie, ale i tak wolę siedzieć plecami do grzejnika niż bez rękawiczek na mrozie :P

Kobiety idą na studia, żeby męża złapać. To prawda, w realu powinienem, ale teraz byłem w centrum miasta i aż mi się niedobrze zrobiło. Ciemno, zimno, ludzie jacyś dziwni. Chyba sie odzwyczaiłem od ludzi, zreszta nigdy nie bylem zbyt towarzyski. A poza tym ja się rzadko zauraczam, 4 razy w życiu zagadałem.

Moorland- A ja też siedzę w zimie przy grzejniku,w pracy radyjko gra i fajnie jest. W pl po magisterce jesteś na bezrobociu jak nie masz znajomości, a jak już to zarabiasz grosze. W Anglii to zarabiał bym trzy razy tyle co ty. Tam fachowcy zgarniają taką kasę że masakra.

Nie wiem czy masz jakieś formalne uprawnienia, jeżeli nie to w Anglii nie byłbyś żadnym fachowcem.

Gość rekiniada
swoja droga tak ,ale mogła jasno powiedziec prawde a nie sciemniac ,kluczyc ba jeszcze wydzwaniała potem do niego,a dzieci nie sa niczemu winne

Gość gość
a jakim fachowcem ty jestes bsa?

Moorland- A na co w Anglii trzeba mieć uprawnienie? Bo u nas jedynie na sprzęt budowlany, typu koparka, walec, potem na spawacza też trzeba mieć papier, i częściowo na elektryka.

Gość gość
BSA to fachowy obciągacz c***a - w skrócie FOCH

gość-Jakie to ma znaczenie, ja znam się na wielu rzeczach, nie jeden dom już postawiłem.

Gość gość
chyba chciałeś napisac niejeden namiot w spodniach postawiłem :D Ustami :D

musisz mieć jakiś krótki kurs (chyba bhp), żeby dostać kartkę i móc wejść na teren budowy, to tak na początek.

Gość gość
ale jakis normalny mieszkalny,bo chyba nie jakis kurnik,lub rudere?

gość-Normalny dom mieszkalny, jedynie czego się nie tykam, to elektryka i C.O, proste C.W.U też zrobię, ale C.W.U z C.O to już nie moja działka.

Gość gość
BSA domem nazywa lepiankę z gliny, którą zmajstrował pewnego dnia po pijaku z bezdomnymi kolegami,żeby nie musieć już na dworze moknąć