Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Zlikwidowałem konta na portalach randkowych

Polecane posty

krwawa-Swoją drogą to po twoim humorze i później porze na kafe, to widać że przed chwilą ostro cię wybolcował, co c**ka boli?

"dlatego idę do dzifki, bo ty za daleko mieszkasz. Koszt był by tym samym większy." Ha, i tu mamy ten Twój szacunek dla Aryjki :D ­ Akurat po seksie mam ciekawsze rzeczy do roboty niż pisanie na kafe ;) Aczkolwiek cieszę się, że tak miło mi życzysz :D

krwawa-Szacunek do Aryjek, a do ciebie to dwie różne sprawy. Nie obrażam ciebie jako Aryjki, ale jako dziewczynę, która chce się pośmiać z BSA.

Z wielu osób się śmieję ;) Musisz nabrać dystansu do siebie i swojego tłustego ciałka :D Szczególnie na kafe, bo w rzeczywistości też są takie jednostki jak ja, i co? Wtedy kobiecie w twarz dasz zamiast się odzłośliwić?:P

krwawa-Ja też się śmieje z ciebie, bo tak daleko mieszkasz, że finasowo dzifki taniej mnie wyjdą, niż przyjazd do ciebie i w*******ie cię.Wiec jak widzisz, finansowo się nie opłacasz. Nabierz dystansu do siebie, dziewictwa ci już nikt nie zwróci. Dałaś d**y, to bierz to terez z dystansem. To tak jak by dzifka się obraziła, że ktoś by ją nazawał dzifką.

BSA, aż tak mnie kochasz, że sądzisz iż byś miał szanse na seks ze mną?;) Takie masz fantazje? ­ Ja widzę różnicę między związkiem a seksem przygodnym ;) Ty chyba nie i tym się różnimy. A słuchanie "jesteś szmatą bo straciłaś dziewictwo" raczej nudne się zrobiło. Bo jak pójdziesz do prostytutki to kto z nas dwojga większą szmatą będzie, hę?:D

krwawa-Dałaś jednemu to i dasz innemu, takie prawo natury. Raz się puścisz, to już ci tak zostanie. Postawił bym ci dwa drinki, kilka ładnych słówek i bym cię j***ł w kibelku. Taka twa natura. .A facet nigdy nie jest szmatą, chyba że zdradza swoja kobietę, ale nie gdy ją r***a. Ty dałaś d**y za darmo, dzięki temu znów jakaś dzifka nie zarobiła. Ja płace za seks, więc ona nic mi za darmo nie daje a ja nikogo nie wykorzystuję. Uczciwy układ. Ty tego nie zrozumiesz, bo jesteś workiem na spermę.

Czyli już nie oddasz za mnie życia, chlip, chlip :D ­ Ok, BSA, pomijam obrażenie mnie bo inaczej widać Twój mózg nie potrafi. BTW, faceci chodzący na d****i w opinii kobiet to właśnie szmaty ;)Kiedyś już zadałam pytanie i nie odpowiedziałeś. W JAKIM PRZYPADKU kobieta nie jest worem na spermę i szmatą? Bo na razie każda która uprawia seks w Twoim mniemaniu taka jest czyli jakieś 99% kobiet na świecie, z Twoją babcią i matką włącznie.

A dla Kafeterianek możesz być milszy, kto wie czy kiedyś jakaś nie zlituje się nad biednym i przeraźliwie samotnym BSA ;)

krwawa-A skąd wiesz że moja matka i babka dziewictwo dopiero po ślubie nie straciła? Jakoś kiedyś kobiety z brzuchami do ołtarza nie chodziły, samotnymi matkami też nie byli, a jak któraś została, to było to sensacja na cały powiat. Jakoś babki nasze wychodziły za mąż jak miały 18-20 lat i nie musiały się dupczyć z 20 facetami, aby wziać ślub a po 5 latach się rowzieść. Jakoś nasze babki traciły dziewictwo po ślubie i w życiu nie narzekały na męża. Dziś się r***ają jak szmaty, i zostają same z dzieckiem, albo się rozwodzą, albo się puszczają na prawo i lewo. A na dzifki mnie stać, nie muszą się nade mną litować, bo jeszcze kasę na dzifki mam, wiec się o mnie nie bój.

Aaa, ślub. Tylko po pierwsze, jestem niewierząca, po drugie raczej nie uważam tego za coś więcej niż po prostu wspólne postanowienie, że się razem planuje życie. Jak zauważyłeś rozwodów jest sporo, a jak ktoś chce wierności i miłości dochować to zrobi to obojętnie czy podpisze dokumenty czy nie. Dla mnie ślub jedynie część papierologii może ułatwić. Dzieci także nie planuję mieć ;) Więc jestem szmatą bo mam takie podejście?:D ­ BTW, nie narzekały? Ty chyba nie wiesz co się działo...nie mówię, że wszędzie, ale podejście "byle miał portki" do dziś jest prawdziwe. Kobiety były tresowane, że nie mogą zmienić męża... Znam przypadek kobiety która dzień po porodzie usłyszała "d**ą nie rodziłaś"...i została zgwałcona przez własnego męża. Nigdy go nie opuściła bo tak ją nauczono. I dobrze, że to się zmienia. I pomyśl co się działo w Twojej rodzinie...matka gdyby znalazła siłę i zabrała Was od ojca nie sprawiła by, że siostra by nigdzie nie uciekała? Że miałbyś normalny i kochający dom?

I tu nie chodzi o błahe rozwody i dużo seksu bez zobowiązań, ale o możliwość zmiany swojego życia. Skoro np. alkoholik nie chce się leczyć to po co narażać siebie, dzieci na takie zniszczenie? Kiedyś to było niedopuszczalne, należało poświęcić całą rodzinę dla wraku człowieka.

krwawa-Ja liczę lata przedwojenne, lata powojenne były zniszczone, a tym samym ludzie już byli zniszczeni. Władza uczyła lud pić, bo takim łatwiej sterować, nie uczyła ich pracy, bo w pracy wolno było sie opieprzać, bezrobocie nie groziło. Lepiej było pracować na państwowej posadzie, niż mieć coś swojego. Takie to były chore czasy. Śluby nie są tylko dla wierzących. Są swego rodzajem sprawdzenie faceta i kobiety. Normalnie to facet mają do wyboru ślub albo seks za kasę, to woli seks za kasę, niż żenić się dla seksu. Gdyby cię kochał to chciał by ślubu, a tak chce cię jedynie podupczyć i jednocześnie na dzifkach trochę przyoszczędzić. A ty nie chcesz dzieci, boś młoda i głupia. jak widać to w życiu sama być nie umiesz, wiec na pewno sobie po trzydziestce dziecko zrobisz, bo będziesz się bać że facetowi już się znudzisz i zostaniesz sama. Taki los dupodajek.

A po co mam być na siłę sama skoro spotkałam odpowiednią osobę? I tak czekałam. By skończyć tak jak Ty? Obrażając innych i zastanawiając się czym jest przyjaźń, bliskość...? Tak, a teraz pisz jak prawdziwa kobieta kafe "gdyby kochał to by się oświadczył" :D Szukając partnera szukasz kogoś z podobnym podejściem, akurat w tych kwestiach się zgadzamy. W obecnej sytuacji ślub nic nie zmieni więc nie jest potrzebny. A robienie czegoś na siłę, by wszystkim udowodnić coś jest bezsensu. No i wiesz, ale jak się z kimś niecały rok jest to raczej nie planujesz wspólnego miejsca pochówku dla męża i żony ;) Każdy buduje taki związek w jakim czuje się dobrze, to, że masz inne podejście nie świadczy o tym, że moje jest złe, szczególnie, że nie masz żadnego doświadczenia w jakichkolwiek relacjach.

I naprawdę, więcej szczegółów ode mnie nie wyciągniesz takimi zagraniami. Bo mogę rozmawiać, ale nie ma sensu bym cokolwiek udowadniała. Mogę napisać, że jeżdżę na jednorożcu i na to samo wyjdzie. A tak sporo już napisałam w ramach konwersacji ;)

Dobrej nocy życzę, bo mimo tego wszystkiego co o mnie wypisujesz to wciąż jest mi Cię szkoda.

krwawa- A tak się zarzekałaś, że nie od razu poszłaś z nim do łóżka. A mówiłem że moje obliczenia były dobre, góra miesiąc i dałaś d**y. Gościu p******ł, pochwalił się kumplom, a teraz wieczory spędzasz sama, łącznie z sobotami i niedzielami. Rodzicie muszą być z ciebie dumni, że taki worek na spermę wyprodukowali.

Gość gość
BSA jestes chamem i daremnym dupcygielem ,latasz z k*****m jak hitler za szkopami

Gość porzucony_przez_wszystkich
"Nie jest dobrze, żeby mężczyzna był sam" - (por. Rdz. 2,18) I tyle w temacie.

Gość gość
BSA tak tylko gada zeby go nie odrzucili ,a naprawde to samotny zaklompeksiony facet spadł na dno by za sex płacic

Gość hitlerek
z niego tez rodzice pewnie są dumni ze lata po swoim sląsku z ciulem nie mytym a w drzwi włożyc i scisnąć

Gość belisssima
bsa jest podobny do macka .b.tez pociska pierdoły ,mysli ze jest fajny ,mądry a to tylko pionek mały biedny samotny facet ,nieszczęśliwy w życiu

Gość gość
Bo BSA to jest taki Maciek z klanu :D

Gość gość
ale zauważcie ze robi z kobiet worki na sperme a sam ze swoim workiem lata i płaci im jeszcze za to ale jeleń buhahaha

Gość gość
za ten worek jest zapłacic kazdą cene,istny buhaj w zagrodzie jak sie nie spusci ,inaczej mu sperma na mózg bije

Gość gość
powiem krótko z BSA to taka męska prostytutka

Gość do bsa
Prawdziwi rdzenni polacy mają czarne włosy (jak Mieszko I albo Zawisza Czarny). Blondyni to potomkowie kobiet zgwałconych przez wikingów.

Gość gość
bo przedtem bsa tez sie zrzneły na sianie ,w zagrodzie u niemca tylko to był temat tabu słowo sex by im przez usta nie przeszło inne czasy ,teraz sa nowe i o sexie głosno ,w reklamie kondony reklamują ,gazety rozbierane itd młotku ps a babcia ci napewno nie gadała ile razy d**y nadstawiała

Gość gość
może dlatego jest nieokrzesany i prostacki jak wiking

Gość cfel BSA
je********ę BSA w doopsko :P