Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość zalamanaswoimwygladem

liszaje na twarzy pomocyyyyy

Polecane posty

Gość zalamanaswoimwygladem

Cześć wszystkim. Piszę tutaj z pewnym pytaniem-jak pozbyc sie liszai na twarzy? Miesiąc temu,przez okolo tydzien wychodzilo mi cos przy nosie. Nie mialam pojecia co to jest...do czasu. Teraz mam czerwony placek,ktory ciagle sie łuszczy i jest wypukły. Tak jakby takie bąbelki podskórne sa na tym calym czerwonym czymś :( W dodatku bardzo mnie to miejsce piecze i czymkolwiek zrobie,to zaraz musze zmyć. W koncu wzielam sie za siebie i poszlam do dermatologa. Powiedzial,ze to zakażenie. Nie okreslil bezposrednio,ze liszaj. Jednak na masci,ktora dostalam-Hylosept,jest podane,ze jest ona na liszaje itd,wiec stad wnioskuje. Jest to antybiotyk i mozna go stosowac do 2 tyg. Jutro wlasnie minie ten czas,a na mojej twarzy nic a nic sie nie zmienilo,a nawet jest gorzej. Wyszly mi kolejne 2 liszaje. Jestem zalamana,bo moja twarz nigdy tak zle nie wygladala. W dodatku mam katar i cale moje staranne tuszowanie tych miejsc nic nie daje,bo wszystko miesci sie w okolicach nosa. Co ma teraz zrobic? Przerwac stosowanie tej masci? Pojsc do dermatologa pojde,ale czy ma moze z was ktos podobne doswiadczenia? Jak sobie pomoc? ;(( Nie dość ,że mam trądzik,to i jeszcze to paskustwo mi się przyplątalo.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować