Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PaulinaGoofcia

o co chodzi z tym testem

Polecane posty

Gość PaulinaGoofcia

Witam :) ostatnia miesiączka zaczęła mi się 23 października, następna powinna zacząć się ok. 21 listopada poniewaz mam regularne cykle średnio 28/29 dni. Do wspolzycia doszlo w dni plodne bo staramy się z mężem o dziecko. Dzis jest 35 dzien cyklu miesiaczki nie ma i co lepsze test negatywny...co myslicie bo ja niewiem juz nim. Pozdrawiam :)

Gość gość
33 a nie 35 jak ty to liczysz?? Masz jakieś 4 dni opóźnienia.Czasami zdarzają się dłuższe cykle i to nic nie znaczy.

Gość gość
Po pierwsze czy nie chorowalas po drugie staracie ale czy bylas u ginekologa czy robilas badania i po trzecie czy nie zauwazylas aby wlosy/paznokcie ci sie pogorszyly???

Gość PaulinaGoofcia
Sorki literowka bo z tel pisze :) bardziej mi chodzilo o to czy jakbym była w ciąży to czy test juz by wykazsl :) moze ktos mial podibna sytuacje a potem okazalo sie ze ktos byl ??

Gość PaulinaGoofcia
Wszystkie badania mam w normie :) jezeli chodzi o beta hcg to nie robilam. Jezeli chodzi o wlosy i paznokcie to sie nie pogorszyly. Pozdrawiam

Gość gość
Pewnie,że wykaże.Po co tu się pytasz zamiast kupić test i go zrobić?Zbiedniejesz o 5 zł??

Gość PaulinaGoofcia
Napisalam w pierwszym poscie ze robilam i wyszedl negatywny Widac ze czytanie ze rozumieniem sie klania. Czytalam ze u niektorych kobiet testy nie wykazaly nawet do dziesieciu dni po spodziewanej miesiaczce a po czternastu juz tak. Chcialam sie tylko dowiedziec czy ktoras tak miala...

Gość gość
No jeśli negatywny to chyba wszystko jasne?