Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nastoletnie mamy

Polecane posty

Gość gosc353
ahhh , ta zazdrosc nie musze niczego Ci udowadniac lepiej miec dobrze wyuczony zawod w ktorym prace znajde bez problemu niz studia po ktorch w kfc wiekszosc pracuje

Gość gosc353
denerwuje mnie jak ktos nie znajac ani nie wiedzac o mnie nic okresla mnie patologia... bo jestem mloda i jestem w ciazy ? wole miec malenstwo teraz niz w wieku 30 lat plakac ze nie moge zajsc w ciaze

Gość gość
"wole miec malenstwo teraz niz w wieku 30 lat plakac ze nie moge zajsc w ciaze" tak bo ty wieku 30 lat kupisz sobie trumnę i będziesz czekała na śmierć . Widac ze jesteś mloda ,glupia i zycia nie znasz.

Gość gość
a w wieku 30 lat nie mozna miec dzieci czy co?

Gość gość
a ja popieram mlode macierzynstwo sama urodzilam majac 21 lat, dzis dziecko na 14 lat, ja 35 jak latwo policzyc, nic mi nie umknęłow zyciu, mialam pomoc od rodzicow finansowa i przy dziecku, skonczylam dobre studia(zaocznie), dzis mam swoja firmę, duze dziecko, kase i czas, by rodzinnie zwiedzać swiat trzymajcie sie pozdrawiam cieplo:)

Gość gosc353
im kobieta jest starsza tym czesciej pojawiaja sie problemy z zajsciem w ciaze, nie nyguje ani dziewczyn ktore maja 18 lat i sa w ciazy ani kobiet ktore maja nawet prawie 40 i staraja sie o pierwsze dziecko, ale ja wole miec dziecko teraz rodzic w wieku 20 lat , dziecko nie ogranicza to co najwazniejsze osiagnelam od stycznia chce zrobic kursy po porodzie bezproblemu mam juz prace ... nie rozumiem ludzi ktorzy potrafia nazwac mnie patologia , wiecie wgl co to znaczy ? to ze jestem mloda i jestem w ciazy nie oznacza ze nie wiadomo kim jestem jak wiele z was twierdzi

Gość gość
chyba nastoletnie szmaty heheh

Gość gość
jakim prawem nazywasz tak mlode matki ?!

Gość gość
http://www.ankietka.pl/ankieta/136343/wiedza- przyszlych-rodzicow-na-temat-inwazyjnej-inieinwazyjnej-diagn ostyki-prenatalnej.html Bardzo proszę przyszłe mamy i Waszych mężów, partnerów o wypełnienie ankiety do mojej pracy magisterskiej. Z góry dziękuje za pomocusmiech.gif