Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy starsi mężczyźni

Polecane posty

Gość gość

zakochują się w dużo młodszych od siebie kobietach, czy tylko liczą na sex z ich strony? Czy te kobiety im się podobają, czy biorą je za totalnie naiwne? Już nie wiem co o tym mysleć:-(

Gość malamilka
Mam ten sam dylemat:)

jak jest głupi i naiwny jeleń, to się zakocha. Cwany liczy na seks. A poważny facet nawet za taką młódką się nieobejrzy.

Gość gość
No właśnie, a ja nie potrafię sama tego rozwikłać. Mam sygnały ze strony pewnego starszego Pana ku swojej osobie, ale nie wiem co o tym myśleć i co tak na prawdę tkwi w jego główce. Piszcie!:-)

Na pewno niesamowicie rośnie ego starszego faceta gdy jeszcze leci na niego jakaś młódka. Dzięki temu pomimo faktycznego wieku czują się młodsi, dowartościowują się. A miłość... no zdarza się, w końcu jest ślepa ;)

Gość malamilka
A jest dużo starszy ile po ile lat macie?

Gość gość
U mnie to jest w ogóle chora sytuacja. Sama to wiem ,ale facet mnie zauroczył. Ja mam 25 On 60

Gość gość
malala ten facet jest bez zobowiazan?

Gość porządny gość
Ja mam prawie 22 lat i poznałem młodszą od siebie dziewczynę o prawie 7 lat teraz ma 15 i w ogóle przez myśl mi nie przeszło, żeby traktować ją tylko jako obiekt seksualny. Jest znacznie inteligentniejsza i bardziej oczytana niż moje rówieśnice, a jej charakter bardzo mnie ujął od początku. Jak facet jest trochę starszy od dziewczyny to zawsze będzie postrzegany jak ten co chce ją wykorzystać. Pamiętajcie, że mimo iż często to prawda to nie każdy facet ma tylko takie intencje, bo można kogoś skrzywdzić. Z drugiej strony ostrożność też bym zalecał.

Gość malamilka
Porządny Ale to jest TYLKO 7 lat I oboje jesteście młodzi.

Gość porządny gość
Nie wiem, może faktycznie perspektywa mi się z czasem zmieni, ale nikt kobiet do takich związków nie zmusza, nie trzeba też od razu iść do łóżka. Kobiety powinny wiedzieć takie podstawowe rzeczy i potrafić rozpoznać czy ktoś od razu chce seksu. Wydaje mi się, że często kobiety nie CHCĄ zauważać tego jakie facet ma intencje( chociaż ponoć mają większe zdolności odczytywania mowy ciała i wyczuwania intencji). Weźmy przykładowo sytuację mojego kuzyna. Umawia się z nim 16 letnia dziewczyna, a on jest w moim wieku, rodzice ją ostrzegają( i mają rację) a ona nawet nie zastanowi się i nie poczeka tylko ufa mu jak głupia. Sam bym ją ostrzegł, ale nie mam kontaktu. Czekałem na nią dwa razy w jej okolicy żeby ją ostrzec, ale nie wiem w którym dokładnie miejscu mieszka, nie trafiłem na nią i nie wiem nawet czy mogę jej zaufać by jej powiedzieć i czy ona zaraz z tym do niego nie poleci.

Gość malamilka
Może kobiety powinny wyczuwać o co takim chodzi.Ale jeżeli facet jest dobrym aktorem,a kobietka zakochana może być trudno tym bardziej tak młodziutka.

Gość porządny gość
Czytałem gdzieś, że przed kobietą nie da się udawać, bo kobiety intuicyjnie rozpoznają po mikro mowie ciała, tak naprawdę wydaje mi się, że kobiety są ślepo zapatrzone i lubią się oszukiwać. I teraz chcę ostrzec tę dziewczynę przed facetem, który myśli tylko jajami, a w ogóle nie wiem czy można jej zaufać i nie wiem, jak ją ostrzec, bo pewnie jak mnie zobaczy to się wystraszy ( nie że brzydki) tylko wyglądam na lat 30 mam niski głos, ubrania takie i dosyć niebezpiecznie wyglądam.

mimo to w wiekszosc**przypadkow starszy facet ekscytuje sie mlodym cialem partneki a nie jej intelektem wiec uwage moje drogie panie

Gość porządny gość
Do tego boję się jej powiedzieć, bo nie znam jej i nie wiem czy dotrzyma sekretu, od kogo to wie itd. z jednej strony chcę dobrze, a z drugiej nie wiem czy dobrze zrobię, a wy jak myślicie?

Gość porządny gość
dziunia, ale ja w cale nie mówiłem, żeby nie uważać. Wręcz przeciwnie. Zalecam uwagę i sądzę, że kobieta powinna spotykać się z facetem w miejscu, w którym jest dużo ludzi itd. a także badać i dokładnie analizować, ale nie można też przesadzać i z góry takiego gościa skreślać tylko dlatego, że jest starszy. Nie ma się co dziwić skoro ta dziewczyna, o której napisałem ma lat 15, a jest na wyższym poziomie niż moje rówieśniczki co to w tym nienormalnego? Studentki według mnie są gorsze od wszystkiego, więc...

Gość malamilka
Ostrzec możesz,ale też zastanów się czy chcesz się mieszać.Chcesz dobrze,ale potem mogą być pretensje;) mnie również ostrzegali,ale sama chciałam znać opinie innych.A czemu,aż tak bardzo zależy Ci na tym,aby ja przestrzec?

Gość porządny gość
Bo po pierwsze go nienawidzę( to jest bardzo zły człowiek) i chcę mu udaremnić kolejną uciechę. Po drugie lepiej chyba żeby się dowiedziała ode mnie niż sama się kapnęła, że była tylko przedmiotem. Prawda? Ty byś chciała się dowiedzieć, że byłaś zabawką?

Gość malamilka
Oczywiście,że nie.A,więc znajdź sposób i jej to powiedz:)

Gość gość
Co dla ciebie znaczy starszy i mlodsza tzn w jakim wieku?

Gość malamilka
A gdzie się autorka podziała?:D

Gość nierób321
Stare meny wiedza ze robisz to za kase ale coz fajnie jest fakie mlode ciacho w*****c, a co, klijnt placi klijent zada :-) niepodoba sie zien zawod:-)

Gość gość
Ty wyżej weź Ty s********j pederasto

Gość gość
Jestem. Autorka miała chwilowy problem z netem. U mnie to w ogóle dziwna sytuacja. Czy to mozliwe zebym zakochała się w duzo starszym facecie a On we mnie?

Gość malamilka
Właśnie Twój temat bardzo mnie zainteresował;) czy to Ty pisałaś o tej różnicy 60 ,a 25??

Gość gość
Tak ja. ja wiem, ze to chore i dziwne. Chyba ten facet mnie otumanił.

Gość gość
Mój facet jest 20 lat starszy. Oboje lubimy seks, ale mój narzeczony docenia także mój intelekt i ambicje (trzy fakultety). Mówi, że gdyby nie ta sfera intelektualna to mój zgrabny tyłeczek i ładna buzia by nie wystarczyły. Do złośliwców, żeby zamknąć wam usta już na starcie - spisujemy intercyzę. :)