Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po co dziewczyny łapiecie mężczyzn na ciążę

Polecane posty

Gość kasiulek8807
łapać?? tak samo facet powieniem mysleć o zabezpieczeniu jak i kobieta :D

Gość gość
A może nie grzmocić sie tydzień po poznaniu? Tylko min 3 lata narzeczeństwa i sex po ślubie?

Gość gość
Można i tak

Gość gość
Nie można ;) Są okresy w życiu i kobiety i mężczyzny, kiedy mózg ma najmniej do powiedzenia.

Gość gość
zakochała się :D ale w PLNach rodziców skoro oni mają. Proste :) typowo polskie realia

Gość gość
Każdy sądzi według siebie madame piętro wyżej;)

Gość gość
I to jest zdrowe podejście zdrowej kobiety. Rozmnożyć sie musi - bo natura każe. A jak już trzeba - to lepiej sie rozmnożyć z dobryma materiałem genetycznym (czyli zaradnym czyli bogatym), a nie z dziadem który nawet kartofli nie zapewni.

Gość Cruella gość
Wszystkie jesteście dobrze porabane, wiem ze go złapała na ciąże BO SAMA MI TO POWIEDZIAŁA , porozmawialam sobie z nią od serca i wiem ze go kochała i chciała zatrzymać na zawsze :) Także nie wymyślajcie jak nie znacie historii morony

Gość Cruella gość
Kłamstwa , kretactwa których dopuszczają sie niektóre dziewczyny to totalna porażka , ale niestety jest dużo takiej LAMBADY

Gość gość
No to go kochała czy poleciała na twoje pieniądze? Pora się zdecydować w zeznaniach i czego się logicznie trzymać :)

Gość gość
większość leci na plny :)

Gość gość
Oj tam, kłamstwa i krętactwa facetów biją na głowę krętactwa dziewczyn.

Gość gość
Bo to jest naturalne, kobieta chce zostac matka, tylko faceci nie chca. W swiecie zwierzat nie ma zabezpieczen

Gość gość
no i siem w temacie wzieło i zagotowało:):)

Gość Cruella gość
To ze go kochała to jej słowa , a kasa miała i ma u niej duuuuuże znaczenie ! Wyszło to po kilku latach... Jak chce zobaczyć wnuka to muszę mamusie odpowiednio podreperować finansowo bo inaczej to " jest chory, musi sie uczyć , jest u drugiej babci , pojechał na weekend itd.itp)

Gość gość
bo to desperatka samotna matka dostająco piCZkoWścieku na widok pieniędzy dlatego tak kombinuje jak chce kasę od byłej teściowej wyciągnąć :)

Gość gość
Powiem ci jedno. Przez wiele takich teściowych jak ty dzieci wychowują się bez ojców. Musiałaś jej nieźle zaleźć za skórę skoro cię unika. A pieniądze może i są dla niej ważne ale widzę że najważniejsze są dla ciebie

Gość Cruella gość
Qrwa idę stad , od tych po j e b a n y ch mamusiek , ciekawa jestem ilu chłopów wychowuje nie swoje bachory , które im wmowilyscie szmaty :p Chłopaki nie wierzyć d*****m za grosz , wyj.....c i rzucić jak szmaty , którymi są ... :classic_cool:

Gość gość
popieram cruella

Gość gość
Idź bo głupio piszesz i do tego obrażasz

Gość gość
Niestety jest dużo racji w tym co piszesz :)

Gość gość
Czy można mieć pretensje do kota że łapie myszy?

Gość gość
Jakiego kota, mówimy o ludziach chyba?

Gość gość
Natura wszystkim jednaka :classic_cool:

Gość gość
Nie wszystkim, ludzie poza instynktem maja także rozum i wolna wolę. Jak chcesz rozmawiać o kotach lub psach to odsyłam na forum o zwierzetach

Gość gość
Gdyby w sferze sexu ludzie kierowali się rozumem - to ród ludzki dawno by wyginął. Pomyśl logicznie i na zimno - ruchy bez sensu, jakieś jęki, niehigieniczne to....

Gość ale badziew
Im dłużej czytam to forum tym bardziej dochodzę do wniosku, że baby to idiotki, a sama babą jestem. Wcale mnie nie dziwi, że faceci nie chcą się z wami wiązać, bo jesteście półmózgami, niczym więcej. Tok rozumowania jest mniej więcej taki: nie będę się truć tabletkami, a jak facet nie chce w gumce to jego problem. Od początku do końca to jest wasz problem, wspólny. Żyjemy w XXI wieku: tabletki, gumki i kalendarzyk i wyciąganie przed końcem to nie jedyne sposoby na zabezpieczenie się przed ciążą. Świadomie powinniście zdecydować oboje. Ale co się dziwić jak idiotka spółkuje z gówniarzem, że dzieciaki z tego wychodzą? I potem wyrastają na porąbane, bo takich samych porąbanych rodziców mają. Czy są razem czy nie.

Gość ja znam taka jedna
ktora zlapala faceta na dziecko :) nalegala przez jakis czas na slub i zareczyny. Facet nie byl pewny. Po czym w niedlugim czasie zaszla w ciaze. A on ja zdradza

Gość gość
Ja też znam takiego co nie był pewny ale sobie popychał tu i tam. Teraz tu i tam alimenty płaci:(

Gość ja znam taka jedna
No smutna sytuacja. Ona chyba wie o zdradzie. On raczej nie planuje przestac zdradzac. Oboje nieszczesliwi. Moze im sie jeszcze ulozy ale mysle ze zawsze pozostanie zal