Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przytyc

JAK PRZYTYĆ pomocy SPIS KALORYCZNYCH POSIŁKÓW

Polecane posty

Gość gość
a jaki masz tryb pracy? siedzący czy jesteś cały czas w ruchu? Ćwiczysz coś?

Gość przytyc
teraz akurat mam urlop od pracy miesieczny :P i tak wlasnie sobie siedze w domu i wykonuje podstawowe czynnosci w domu jak sprzatanie wiec troche sie ruszam ;p cwicze z mel be na posladki tak po za tym to myslalam zeby robic przysiady zeby umiesnic moje nogi ale nie wiem czy to dobry pomysl.. raczej staram sie teraz wykorzystac ten urlop i duzo jesc i jak najmniej sie ruszac :)

Gość gość
daj jakiś inny link z figurą podobną do twojej bo tych linków z facebooka mi nie otwiera, tzn nie wyświetla mi się zdjęcie

Gość przytyc
cos takiego tylko jeszcze ciut chudsze uda mi sie wydają. Ma ktos jakies porady na kaloryczne posilki? wiem ze np. 3 kanapki z wędliną i na to łyżeczka majonezu + herbata (2 łyzeczki cukru) to jest jakies 400 kcal.. ale caly czas tego samego jesc nie moge... bo ponoc za duzo majonezu to tez niezdrowo

Kochana, 2500 to wcale nie jest dużo, wystarczy,że zjesz na sniadanie dwie kajzerki np z serem i wędliną, na drugie jogurt i jakiegoś batona, na obiad schabowego z ziemniakami i kanapkę na kolację,juz wychodzi więcej, w między czasie coś jeszcze przegryziesz. Jak chcesz przytyć to powinnaś jeść więcej niz 2500, ja gdy chcę utrzymać wagę to jem jakies 2500-3000. To menu,które podałam, to nie jest żadna dieta,żeby nie bylo i nie polecam takiego sposobu odżywiania,napisałam tylko jako przykład,kalorycznego jedzenia.

Gość gość
chyba żartujesz, że chcesz przytyć? Większość dziewczyn z tych zdjęć wygląda idealnie np ta http://i.pinger.pl/pgr46/9053676d000be8225177dc11/stylowi_pl_uroda_chude-dziewczyny_1954504.jpg Moim marzeniem jest żeby wyglądać tak jak ona. Uwierz, że możesz wiele stracić. Sama przytyłam i wiem co to znaczy. Kiedyś byłam bardzo szczupła i również spotykałam się z komentarzami, że jestem za chuda itd ale teraz wiem, że to była jedynie zazdrość i gadanie dla samego gadania. Wtedy mogłam wszystko. Faceci za mną szaleli. Codziennie byłam adorowana itd. Kiedy przytyłam do rozmiarów mniej więcej scarlett johanson (okrzykniętej kobietą z seksownymi krągłościami) żaden nawet na mnie nie spojrzy, NIkt już na mnie nie zwraca uwagi i nie zaszczyci choćby dłuższym spojrzeniem. Stałam się nieatrakcyjna dla wszystkich Teraz mam tylko codzienne zamartwianie się, ważenie, mierzenie, modlenie nad jedzeniem, rzyganie, płacz, zgrzytanie zębami i zero efektów

Gość przytyc
no wlasnie ostatnio widzialam gdzies komentarze facetow na temat takich szczuplych dziewczyn i nie byly fajne to sie juz zdolowalam ze moge sie źle prezentowac.. zreszta jak wyjde na miasto to wszedzie widze ladne i grubsze dziewczyny ode mnie - ja przy nich to czuje sie jak patyk.. i nie rzucam sie wcale w oczy :( i te chude nogi - ta moda na leginsy to nie dla mnie bo im cienszy material zakldam to tym bardziej pokazuje to moja chudosc:(

Gość przytyc
co do kalorii ... to myslalam ze 2500 to juz duzo a tu prosze... czyli kurcze musze cos zrobic zeby jesc wiecej kalorii ale na prawde jest ciezko.. trzebaby było jesc codziennie obiad ale mnie nie stac zeby gotowac codziennie hm... a tuczyc sie slodyczami tez nie bardzo tak caly czas mimo ze sa kaloryczne .. dobra nie truje juz tutaj wam wiecej ... ide jesc i musze sobie znaleźć jakies przepisy tuczace :P dzieki wam

Gość gość
to poczytaj komentarze facetów na temat kobiet o większym rozmiarze niż xs. Naczytasz się o tłustych świaniach, baleronach, obleśnym cellulicie, obwisłych cyckach, sflaczałych rękach, brzuchu ciężarówki itd

Gość gość
a daj fotę figury, która ci się podoba

Gość przytyc
zszywka.pl/p/piekna-dziewczyna--ktora-motywuje-d-4909198.html hmm... tu jest dziewczyna ktora dodala zdjecie przed i po... ja wygladam tak jak ona po... i mnie to dobija bo jak czytam komentarze dziewczyn ktore chcialyby tak wygladac to mam ochote je zjechac heh.. chcialabym wygladac zdrowo napewno .. moze nie tak jak na pierwszym zdjeciu ale podobnie :P

Gość przytyc
a no wlasnie ale czy wedlug Ciebie noszenie ubran XS jest normalne?:P ja same S i XS ciezko jest cos na mnie znaleźć. Te rzeczy z uniwersalnymi rozmiarami co teraz są w modzie to na mnie wiszą a te dziewczyny ktore normalnie wygladaja mogą je spokojnie zalozyc i włala:P wygladają pieknie:P

Gość gość
chciałabym nosić rozmiar XS/S :( babo nie narzekaj inni mają gorzej

Gość gosciowa
Spróbuj jeść więcej węglowodanów. 2 tysiące kalorii to stanowczo za mało jak dla Ciebie, jedz tyle ile tutaj już ktoś C***odpowiadał czyli minimum 2500 kalorii a najlepiej by było jakbyś jadła codziennie ponad 3 tysiące. Wtedy napewno uda Ci się przytyć. Trzymam kciuki:)

Gość gość
Pij codziennie 1 piwo + do tego 2 paczki. W miesiac przytylam 6kg. Wazylam tyle co ty i teraz dobiegam 60kg. I ta waga mi odpowiada. :-)

Gość przytyć
hmm.. jedno piwko?:P jeszcze codziennie? kuszące ale daleko na tym nie zajade bo z tego co sie orientuje to przytyje ale w brzuchu :P wielu ludzi wlasnie mysli sobie że jak chce sie przytyc to masz duzo jesc najlepiej slodyczy, fastfoodow itd. ale nie tedy droga co najwyzej moge nabawic sie jakis problemow trawiennych, cukrzycy, celulitu, i innego cho.lerstwa hmm.. a co z tymi posilkami ? poda ktos chocby z dwa wysoko kaloryczne posilki? zna sie ktos na tym?

Gość gość
Polecam gorąco bloga, gdzie jest wiele porad dotyczących tycia i hodowania sadełka :) www.feeder.blog.pl

Gość gość
Też jestem chuda ale troche z wiekiem przytyłam i już nie szkieletor. Wiem jak się czujesz, rozumiem to. Te przytyki innych osób, bo przeciesz tłustej osobie nikt nie wypomina, ale chudej to już można. Ja chciałabym przytyc troche na rękach i nogach, nic więcej, a własnie idzie wszystko w brzuch. Myślę, że chyba nic mi nie pomoże, bo jem bardzo dużo, tylko wiek i ciąża w przyszłosci. Kto wie też, czy sie w ciąży nie upasiemy właśnie, bo zwykle osoby z normalna budową nie tyja duzo a chuderlaki musza nabrac masy, zeby urodzić, potem cieżko zrzucić.

Gość gość
I też mnie strasznie wkurzają te ubrania teraz szyją takie wielkie, rozmiar 36 jak 40 wygląda, zwłaszcza jesli chodzi o bluzki. Bluzke dostac co fajnie leży i nie wisi jak na worku, to sztuka. Ostatnio fajna mi sie udało w reserved dorwac, xs o wygladzie m :D akurat taki rozmiar m dla mnie jest spoko :)

Gość gość
Ja stosuje od miesiąca suplement largomass i udało mi się przytyć 4 kg.