Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Narzeczony dał małej córce 200 zł na prezent dla eks na mikołaja

Polecane posty

Gość gość

Trochę jestem zła. Przyszła do nas wczoraj jego 10letnia córka i powiedziała mojemu narzeczonemu, że chce 300 zł na prezenty dla rodziców na.... mikołaja - 200 zł dla mamy na perfumy i 100 zł dla przyszywanego taty. Uśmiechnęłam się i powiedziałam, że dzieci nie kupują tak drogich prezentów rodzicom, bo od kupowana prezentów są dorośli, a teraz to jest jej czas na cieszenie się prezentami. Właśnie wrócili ze sklepu z perfumami. Narzeczony widząc moją minę powiedział ze śmiechem "oj nie bocz się kupię ci takie same". A to w ogóle przecież nie o to chodzi. Co o tym myślicie?

Gość gość
Ten facet jest walnięty czy co ? Gra jak mu dziecko każe? Do kogoś powyżej: a ty byś nie była?

Gość zdrfgegg
200 zł to nie tak dużo, kupi perfumy mamie jako miły drobiazg, jeśli to dziecko twojego faceta to nic dziwnego.

Gość gość
Chore. Macie wspólny budżet?

Gość gość
p**********y ten kolo:O powinien w pierdlu zgnić:O

Gość gość
znajdz sobie narzeczonego bez dzieci. Z dzieciatymi ,jak widzisz, sa problemy.

a to były Wasze ostatnie pieniądze? bo jeżeli 200 zł to nie jest dla Was mega wydatek to nie widzę powodu do wk***a. po pierwsze dał pieniądze dziecku na prezent... skoro dał to stwierdził, że to nic złego. poza tym ta kobieta to jest matka jego dziecka i zawsze nią będzie. a jak masz z tym problem to może faktycznie znajdź sobie kogoś bez dzieci 🖐️

Gość gość
sory ale nie wierze,dla 10 latki 200 zl to kosmos taka dziewczynka raczej kupilaby mamie czekoladki albo misia,nie wierze ze chciala 200zl i to na perfumy

Gość gość
pewnie matka dziecku powiedziała, że ma iść do tatusia kity wciskać, a on łyknął jak pelikan :classic_cool:🖐️

Gość gość
to teraz tylko 200zl a co zrobisz jak z pare lat trzeba bedzie temu dziecku studia oplacac? uciekaj poki mozesz!

Gość gość
Ja bym dała sobie spokoj z takim facetem. Moj facet ma tez byla zone i dzieci, ale nigdy nie robil bylej zonie zadnych prezentow. A jak coreczka loprosi by wrocil do mamusi bo sobie zyly podetnie to tez rozkaz wykona? I co to za tekst ze na pocieszenie kupi c***erfumy jakimi bedzie pachniec jego byla zona

Gość gość
gość to teraz tylko 200zl a co zrobisz jak z pare lat trzeba bedzie temu dziecku studia oplacac? uciekaj poki mozesz! xxxxxxxxxxxxxx a pewnie, że trzeba będzie opłacić! i to jest tatusia psi obowiązek!!!

Gość gość
wlsnie o to chodzi ze to tatusia obowiazek i takich obowiazkow jest duzo. Autorko zwiewaj!!

Gość gość
No jak dziecko debil i na dzienne sie nie dostanie to trzeba zaplacic a wiadomo ze dzieci z rozbitych rodzin maja statystycznie nizsze iq wiec czekaja was spore wydatki uciekaj od tej patologii

Gość gość
ale jaki to tatusia obowiązek dawać kasę na prezenty dla ex i jej faceta?

Gość gość
i te wszystkie wydatki beda z waszej wspolnej kasy , na nie twoje dziecko. Zastanow sie w co sie pakujesz!

Gość gość
Faktycznie wydatek 200 zł , no no zaszalał. Weź się nie ośmieszaj kobieto

Gość gość
Najlepszy tekst " nie wierze dla 10 latki 200 zł to kosmos " :D Masz dzieci ?