Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czuję do siebie obrzydzenie bo spotykałam się z obrzydliwym facetem

Polecane posty

Gość gość
Przyznaj się.....całowałaś go w tyłek?:classic_cool:

Gość gość
widzę że nierób321 ma jakiś problem ze sobą to kończę z nim dyskusję :D a w tyłek nikogo nie całuję, z czym do ludzi

Gość gość
Nie było seksu....jasne jasne:classic_cool: Co wieczór zabawialiście się w "Księżniczkę i Garbusa".....walił aż huczało i leciały wióry.:classic_cool:

Gość nierób321
Pa lalunia i zamknij okno na noc bo sie przeziembisz a nielubie posmarkanych panienek:-) to pa kociak

Gość gość
Do autorki. Lepiej się przyznaj i to zaraz. W ramach pokuty opisz dokładnie to jak kupował c***iękne suknie,biżuterie [a w tym ten piękny diademik z białego złota najwyższej próby] i jak w zamian dałaś mu swej pięknej pupy...a on aż kwiczał z radości.:classic_cool:

Gość gość
No dalej próżna królowo złamanych serc...wyznaj swe przewinienia wobec zagubionych pryszczatych mężczyzn w świecie plastiku i urojonych ideałów.:classic_cool:

Gość nierób321
A idz ze jusz spac,zameczysz te klawiature ,bajko pisarko:-)

Gość gość
I dawaj tu swoje foty...tzytzki...poopa...łiła...dawaj dawaj...a my tu ocenimy coś warta.:classic_cool:

Gość nierób321
Nipokazuj oglada ie nieletnich cycow jes karane !

Gość gość
Tak wysoko siebie cenicie, że chodzicie i sypiacie z facetami, którzy was obrzydzają :D same jesteście sobie winne, a po 2. jak by ci tak było źle to po 1. randce więcej byś się nie umówiła.

Gość gość
Nierób też mi się zdaje, że przeżywasz to, czyżbyś pasował do opisu.

Gość nierób321
Widze kociaku ze chcesz sama ze sobom buc na sam, ide gdzie indzej pomarudzic,:-) acha przed spaniem ten sklep rybny se umyj to pa

Gość gość
To c***owiem, że juź przegrałaś życie, żadna szanująca się, zadbana kobieta nie chciałaby faceta, który spotykał się z waleniem, to samo tyczy się zdesperowanych lasek.

Gość nierób321
Widze kociaku ze chcesz sama ze sobom buc na sam, ide gdzie indzej pomarudzic,:-) acha przed spaniem ten sklep rybny se umyj to pa

Gość nierób321
.........k***a sie burty czymala a bosman j***l ja wpupe:-) ppakobietko od waleni:-)

Gość nierób321
.........k***a sie burty czymala a bosman j***l ja wpupe:-) ppakobietko od waleni:-)

Gość gość
Ja nie waleń, i nie gustuję w waleniach, acha mordę rybią to masz ty, wielką jak potwór :D musisz być waleniem, skoro tak to przeżywasz. Spokojnie, weźmie cię jakiś waleń na głodzie i desperacji.

Gość nierób321
Czymaj sie burty brzydalu achoj:-)

Gość kurka wodna126
nierob jak jeszcze raz przeczytam "sobom" to cie piizdne w ten glupi tepy leb . Analfabeta poucza dziewczyne ,wroc do szkoly i za pare lat napisz .

Gość kurka wodna126
"burty czymala " :D :D :D zanim gebe otworzysz radze umyc zeby :D

Gość gość
autorko rozbawials mnie swoj historia. :) Ale podoba mis ei twoj styl pisania.

Gość gość
widzę że tu niezła beka z tym nieróbem :D 2013-11-25 23:23:28 gość dziękuję, przynajmniej ktoś się przy tym ubawił bo w sumie z czegoś takiego wypada się śmiać :D

Gość nierób321
Kurka wodna wuliz mi jaja i d**e z kraja miodku pokupany :-) pa sieczkobrzęku:-)

Gość gość
Kultura na najwyższym poziomie i do tego waleń :D nie gustuję w waleniach, acha mordę rybią to masz ty, wielką jak potwór :D musisz być waleniem, skoro tak to przeżywasz. Spokojnie, weźmie cię jakiś waleń na głodzie i desperacji.

Gość gość
Brzydal z waleniem / wielorybem cię zrobili i dlatego taki niedo.j****y. Gdzie walenie kupują majtki? Chyba nie w firmowych sklepach? Bez kitu, ale zwała z "ludzi", którzy sypiają ze wszystkim, nawet babiarze / kobiety z dużym przebiegiem powinni trzymać jakiś standard. To trochę głupio mieć się za bożyszcze i prowadzać takiego słonia. Wybredni babiarze mają najlepsze.

Gość gość
Ale to chyba dobrze o Tobie świadczy, że nie skreśliłaś nawet takiego człowieka tylko z powodu jego wyglądu. Ale w sumie to rozumiem Cie, bo wczesniej byłam z takim typkiem, co jeździł dość starym samochodem, już nawet takiego nie produkują, wyglądał jak antyk, ale mi to wtedy nie przeszkadzało, ale potem dowiedziałam się, że każdy się ze mnie śmiał. W dodatku chłopak z ktorym bylam dosc długo, nie dbał o siebie. Chodził cały czas w tych samych ciuchach, tzn. miał pare koszulek kupionych 4-5 lat temu na przecenie w internecie (nawet nie firmówki) , w lecie ciagle zakładał bezrękawnik i ochydne spodenki, ciagle te same buty, spodnie chodził dotad, aż nie miał dziury... Do fryzjera musialam go pchać siłą, poza tym , jak juz chce sie miec długie wlosy to wypada je myc - on ciagle miał tłuste.. Ale byłam z nim. A co najlepsze to on mnie zostawił, ale długo za nim nie płakałam ;) A teraz mysle sobie, że żałuje że z nim byłam ;-)

Gość gość
Taka prawda, mój facet miał dużo dziewczyn w młodości (nie znałam go wtedy) a żadna nie była brzydka czy jakaś bardzo głupia (z tego co mówi, z resztą widzę po zdjęciach itp. )

Gość gość
Taka prawda, mój facet miał dużo dziewczyn w młodości (nie znałam go wtedy) a żadna nie była brzydka czy jakaś bardzo głupia (z tego co mówi, z resztą widzę po zdjęciach itp. )