Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MadMaxi

Co u Ciebie dziewczyno z Albatrosa

Polecane posty

Gość gość
czemu nie śpicie?

Gość gość
ja mało snu potrzebuje maks 5 godz

Gość gość
rzadko kiedy jest jedyna ale coś w sobie ma dziwnego, innego niż wszystkie

Gość gość
Młoda godzina, za wcześnie żeby spać

Gość rimming i anal
rimming i anal :)

Gość Wacław Pan
nocny Marek jestem

Gość gość
A ja nocna Markowa :-)

Gość gość
Nawet nie Beata...?

Gość gość
Raczej Piotrusiowa :-p

Gość ONA_ONA_ONA_ONA
Myśłę, że może jestem nią lub nie.W każdym razie dla rozróżnienia nadałam sobie nick "Ona". To nie musi być dawna miłość, jesteście w błędzie.A do autora-ponawiam moją propozycję.:P Poznajmy się na nowo.

Do ONA... itd Proponujesz znajomość odnowa,a przecież ani Ty ani ja nie wiem kim jesteśmy nawzajem,dziwne,pasujesz mi do pewnej osoby,ale wątpię czy to Ty, nie wierzę w cuda,a nie szukam nowych znajomości,tak sobie piszę w powietrze :)

Gość gość
MadMaxi pisałeś że znaleźliście się po wielu latach, kto pierwszy odezwał się? ona czy Ty pierwszy ją znalazłeś?

Nie pamiętam,chyba ja dałem znak na jednym z portali :( Wiem źle zrobiłem,jeśli nic nie można ofiarować...nie można prowokować

Gość gość
MadMaxi chyba się nic nie stało że się odezwałeś, nawet mimo że nic nie możesz ofiarować chociaż jeśli ona nadal coś do ciebie czuje to trochę to ożyło ale pewnie jakoś da sobie z tym radę.

Pewno że da radę to twarda kobieta,ze wszystkim da radę :( szkoda tylko że ja nie mogę jej pomóc w rozwiązaniu problemów :( Ale nie mogę się wtrącać ani interweniować bo to jej życie a ja mam swoje.I nie jestem pewien czy dobrze zrobiłem odzywając się ,myślę że bardzo źle ,powinnem trzymać język za zębami i tyle,ale co zrobić jak człowiek jest głupi i przez głupotę potem cierpią inni.

Gość gość
a skąd wiesz że jest twardą kobietą? może tylko wydaje się że taka jest może to tylko taka "maska" kto to wie, myślę że jednak ona się ucieszyła iż może mieć z tobą nawet taki kontakt, w końcu kiedyś byliście dla siebie bardzo bliscy i pewnie myślała że już nigdy w życiu cię nie odnajdzie, tak się zainteresowałam tym wątkiem bo sama miałam podobną sytuację tylko że ja jego pewnie już nigdy nie odnajdę

Dla mojej znajomej :) z n a j o m e j :( ale to brzmi :( myślę że to było źle że się skontaktowałem,niepotrzebnie weszłem w jej życie w jej świat ,nie miąłem prawa.

Gość gość
a ty MadMaxi żałujesz że znaleźliście się?

Gość gość
gdyby nie chciała nie "wpuściłaby" cię do swojego świata, tak myślę więc nie masz nic sobie do zarzucenia

Żałuje tego czasu który jej zabrałem,mogła poznać w tym czasie jakiegoś fajnego gościa a nie myśleć o mnie ,tego żałuję

Gość gość
MadMaxi nie żałuj pewnie to jest taka kobieta która ma już serdecznie dość "fajnych gości" i na pewno nie uważa że zmarnowałeś jej czas ale na pewno by się ucieszyła gdyby wiedziała że życzysz jej tak dobrze.

Ona wie że życzę jej bardzo dobrze,ale co z tego ,myślisz że świadomość tego dużo jej daje? Eehh szkoda psuć śliny :( powinna raczej uważać mnie za dupka który zachowuje się jak szczeniak

Gość gość
Ciekawe co mój dawny chłopak robi, pewnie nigdy się nie dowiem. Na pewno bardzo dobrze o tobie myśli twoja dawna znajoma bo jej dobrze życzysz a to dobrze o tobie świadczy.

A ten Twój ,dawny to co ?żonę pewnie ma ? Masz z nim jakiś kontakt,widujecie się? Czy tylko w internecie ?

Gość gość
Nie za wiele o nim wiem, wiem tylko że ma żonę a jak ze sobą żyją nie wiem, możliwe że dobrze miałam z nim kontakt tylko Internetowy on chce być w porządku w stosunku do żony więc tylko trochę porozmawialiśmy w Internecie wiadomo że to nie jest to samo co realna rozmowa no ale skoro jest zajęty to nie chcę mu przeszkadzać.

Jasne... a dawno temu się widzieliście w realu ? Tak się z ciekawośc**pytam :)