Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problemy w rodzinie

Polecane posty

Gość gość
Z biologicznego punktu widzenia nie ma tu mowy o kazirodztwie.

Gość gość
Taa jasne,,,

Gość gość
Autorka może też pozwolić mu na małe co nie co. Mogą też zmienić swoje relacje i spróbować związku partnerskiego. :)

Gość gość
Ale z normalnego owszem ! żaden przybrany, normalny tatuś nie fantazjuje o swojej przybranej córeczce

Gość gość
Mam wrażenie ,że autorka bardzo by chciała z tym przybranym tatusiem związek stworzyć... ?!

Gość gość
Albo może tatuś podaję się za córeczkę i chcę wybadać sprawę co i jak ?! i dlatego ten post :o ;P

Gość gość
cóś tu śmierdzi :o :P

Gość gość
W każdym razie prawnie nie ma w tym nic złego. Po prostu nie rozumiem po co sugerujecie młodej, samotnej i pewnie zagubionej dziewczynie tak skomplikować sobie życie? Do jakiej pracy ją przyjmą bez wykształcenia? Wyprowadzki? Kredyt? Przecież to nie takie łatwe jak tu się pisze.

Gość gość
Przecież ma rentę po mamie ,może wynająć sobie pokój i dalej się uczyć ,a i może gdzieś dorobić .Może żyć jak większość z nas. Jest już dorosłą osobą , a nie małą dziewczynką :O

Gość gość
Autorko skoro coś podejrzewasz to idź na swoje, wynajmij jakiś pokój i żyj po swojemu .

Gość gość
Ale po co ma żyć w beznadziejnych warunkach jak może mieć dobrze? Po za tym co by sobie pomyślał jej ojczym gdyby nagle się wyprowadziła i ucięła kontakt? :o

Gość gość
Zapytaj go czy Cię kocha. Nie mów mu nigdy że czytałaś tamto opowiadanie.

Gość gość
Same studia są drogie bo np. 500 zł na miesiąc czesne, a gdzie jeszcze żeby coś wynająć, jedzenie, opłaty za telefon, internet, ubrania itd.

Gość gość
Mam wrażenie ,że autorka bardzo by chciała z tym przybranym tatusiem związek stworzyć... ?! ................................................................. Też odniosłam takie wrażenie. :classic_cool:

Gość gość
W sumie to się jej nie dziwię. Jest samotna, opuszczona, on jest jej najbliższy pewnie brakuje jej hmmmm... czułości :D

Gość gość
ha ha ha Mam wrażenie ,że autorka bardzo by chciała z tym przybranym tatusiem związek stworzyć... ?! ......................................................... ........ Też odniosłam takie wrażenie. cool.gif : :classic_cool: :classic_cool:

Gość gość
no to se mieszkaj i nie szukaj tutaj poparcia bo nikt normaly Ci nie pogratuluje takiego pomysłu :o nara

Gość gość
Był już podobny wątek, zeby nie powiedzieć identyczny, ale w tamtym mama chyba żyła bodajże:)

Gość gość
prowo jak nic :D :D

Gość gość
Jakie to uczucie mieć świadomość że twój ojczym wali sobie czytając/pisząc opowiadania erotyczne na twój temat?? haha :D

Gość gość
przyjrzałabym się bliżej jego zachowaniu.

Gość gość
Proszę się nie kłócić i bez złośliwych komentarzy - to mi nie pomaga. Niestety doszło do tego, że jestem już całkiem w rozsypce, chce mi się płakać. :( Autorka

Gość gość
może i cię nie zg****i ale może być tak że cię postawi w nieciekawej sytuacji w sensie że powie ci że tyle dla ciebie zrobił itp. itd. i żebyś ty zrobiła coś teraz dla niego. taki szantaż.