Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkwwwppp

Problem

Polecane posty

Gość kkkwwwppp

Mam dylemat, może mi ktoś pomoże - jestem w małżeństwie od dwóch lat, mieszkamy z moimi rodzicami u mnie bo nie mamy innego wyjścia ale mój mąż chce się wyprowadzić. Ja sobie nie wyobrażam innego życia i gdzie indziej, oboje pracujemy, wracamy późno do domu, poza tym mąż chce wziąć kredyt na budowę domu tylko z czego później go spłacimy? Ja się boję kredytów, rodzice nas nie wyganiają ale mąż się uparł bardzo i nie chce mieszkać z moimi rodzicami, miał ktoś taką lub podobną sytuację? Pomóżcie...

Gość buteleczka z szamponii
kto nie ryzykuje szampana nie pije :classic_cool:

Gość kkkwwwppp
Mamy działkę za domem i moi rodzice mówią że jeżeli chcemy sobie budować dom to możemy na tej działce za domem ale mąż mówi że nie chce bo moi rodzice będą się wtrącać i jak najdalej od nich, tylko że jeżeli wybuduje dom to mówi że jego mama też w nim zamieszka. Albo myśli o wynajęciu jakiegoś mieszkania w mieście, jak on się uparł!!!

Gość kkkwwwppp
nikt nigdy nie miał podobnych problemów, nie pomoże mi nikt?

Gość gościnnie tu jestem
Bo mąż ma jaja, a ty chcesz do usranej śmierci mieszkać u mamusi i tatusia

Gość gość
No to jak to? Chce wybudować dom, żeby nie mieszkać z twoją mamą, ale jednocześnie chce, żeby jego mieszkała z wami? Do d**y taki biznes, ja bym nie zaciągała kredytu po to, żeby do końca życia mieszkać z teściową.

Gość gość
widocznie ma dosyc twoich rodzicow, pewnie za bardzo wtracaja sie do waszego malzenstwa. Moze ty powinnas jakos wplynac na rodzicow, wytlumaczyc im ze teraz jestes zona itd.

Gość gość
Tak, rozmawiałam z moimi rodzicami i zrozumieli ale mąż jest nieugięty. Rozmawialiśmy też o wynajęciu mieszkania w mieście ale nie wyobrażam sobie mieszkania w ciasnej klitce, tak, chce wziąć kredyt na budowę domu w którym ma też zamieszkać moja teściowa...