Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

3 facetow 1 kobieta

Polecane posty

Gość gość

ostatnio pod wpływem % poszlam do lozka z 3 facetami!! bylam pijana ale pamiętam ze fajne to to nie było w takich sytuacjach faceci mysla tylko o sobie:(

Gość gość
no proszę a podobno to jest cudowne ale o to chodzi ze tylko faceci tak twierdza a co było nie tak??

Gość gość
mi dobrze nie było oni sobie ulżyli a ja czułam tylko bol masakra jakas pierwszy i ostatni raz . . . nie polecam nikomu

Gość gość
ja oplat za to nie pobieam tylko ciekawa jeste nowych doznan i jak się okazuje nic nadzwyczajnego

Trzech panów w jednej łódce nie licząc psa?hehe to powinno Ci dać do myślenia i pic tylko w samotności ! Hehe poza tym współczuje skoro nie było to nic miłego to pewnie nie wspominasz tego ochoczo, zastanawia mnie natomiast chęć opublikowania tego wszem? Zadość uczynienie , żal za grzechy czy pokuta w formie czytania płytkich komentarzy od podjaranych wyrostków ?

Gość Asiunia95
ej, nie wiesz co to dobra zabawa :p może trafiłaś na buraków, ale ja tam takie zabawy bardzo lubię :D o wiele lepiej niż 1 na 1 ;p

Gość gość
mowie totalna masakra asiunia95 masz jeszcze jakies doswiatczenia w seksie urozmaiconym?

Gość Asiunia95
no pewnie ze mam, jak chłopaki kończą to zawsze na koniec przyprowadzają konia, mówię ci totalny odlot :P

Gość gość
z dziewczyna tez probowalas

Gość Asiunia95
23:02, to podszyw ;p ja byłam raz z 5 chłopakami raz z 3 i kilka razy w trójkącie ;) z dziewczynami też w trójkątach było i tak i tak jest super ;p jak chcesz mozemy pogadać :)

Gość gość
Labiedy nie facetów trafiłaś, szkoda, ja zgadzam się z Asiunią95. Potrafi być bosko :)

ja rowniez lubie takie akcje, wszystko co wyzwala, kreuje dzika atrmosfere i oczywiscie kazda ze stron ma z tego przyjemnosc jest warte doswiadczenia :) a oceny to sie w szkole mialo, od osob, ktore i tak za nas zycia nie przezyja, wiec... :) nie bede pisal o pokazywaniu srodkowych palcow :)

Jak robiłaś to po pijaku, to się nie dziw, że Ci sie nie podobało, takie rzeczy zazwyczaj się planuje, przynajmniej ja planuje z ludzmi którzy są świadomi swoich potrzeb, a nie po pijaku jak Ci hamulce puszczaja, to i masz później wrażenie, że się puściłaś

Gość OLKA2013
Do Asiunia 95. wiem co mówisz. Też probowałam różnych układów. Fantastycznie było. Np jak mnie posuwali we trzech we wszystkie trzy dziurki. To była jazda. Albo jak z drugą laską ssałyśmy swoje gniazdka. MEGAROZKOSZ.

Gość OLKA2013
Do Kaamilki26. Jak to robiłaś z czterema?

Gość gość Gorzów
Ja ciągle marzę o 2m plus kobietka i nie widzę jak narazieperspektywy na realizację... A ty co niektóre panie miały czterech no porostu bajeczka szczęśliwe kobietki