Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wstydliwy problem

Polecane posty

Gość gość

Mam problem dość osobliwy, dotykający zgodnego współżycia żyjących w jednym domu (za który ja place) ze sobą członków rodziny. Otóż moja ukochana mama zostawia po sobie w toalecie zużyty papier toaletowy na wierzchu. Po prostu go nie spuszcza w toalecie tylko pozostawia na pralce bądź innych miejscach. Od roku próbuje w sposób delikatny dać jej do zrozumienia, że jest to obrzydliwe i żeby zaprzestała swoich praktyk, niestety nic to nie daje. Nie mam już pomysłu jak to zmienić, jak wpłynąć na jej postępowanie. Niestety nie jestem w stanie do tego przywyknąć. Może jakiś pomysł... jak okiełznać niezdyscyplinowaną mamuśkę.

Gość czarna herbataa
A w jakim jest wieku? Choruje na coś?

obsraj sedes, i powiedz, że dla Ciebie jest to takie samo uczucie jak , obsrany papier ;-)

Gość gość
prowo

Gość gość
może i płacisz rachunki (zresztą i tak tam mieszkasz i wszystkiego używasz) ale dom jest własnością matki! nie podoba się to się wyprowadź!

Gość gość
jesli to nie prowo, to moze to bys alzheimer albo jakies uszkodzenie mózgu

Gość gość
Nie zmienisz tego sposobem delikatnym, to jak grochem o ścianę, musisz się przemóc jeżeli jesteś łagodna i zrobić karczemną awanturę, i tak do skutku raz po razie, ściany nie rozwalisz grochem tylko ciężkim młotem :D