Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agiesia777

stracic 20 kilogramow to moj wymarzony cel

Polecane posty

Gość Agiesia777

Hej dziewczyny, Mam 170 cm wzrostu i ważę (o zgrozo!) 83 kg :( Przed wakacjami ważyłam 75, czyli w 4 miesiące przytyłam 8 kg :( jestem zdruzgotana :( Postanowiłam od dzis sie pozadnie wziac za siebie. Moje marzenie to wazyc 63-65 kg. Kilka lat temu wazylam wlasnie tyle i wygladalam i czulam sie swietnie. Nie wyznaczam sobie konkretnego terminu, że do tego dnia mam wazyc tyle. Po prostu chce zdrowo i przede wszystkim na stałe schudnąc. Od 5 lat moje zycie to ostra dieta, jojo, ostra dieta, jojo i tak ciągle, Mam tego serdecznie dosc, Chce schudnac na stałe i cieszyc sie zyciem, nie patrzac na kazdy jogurt czy batonik ile ma kalorii. Ktos ma podobnie ? Moze ktos osiagnal swoj cel i zechce mi doradzic i wesprzec ? :) Zapraszam i pozdrawiam.

Agniesiu pójdź do dietetyka, pomoże ci zmienić nawyki żywieniowe, schudniesz, a później bezpiecznie wyprowadzi cię z diety. Sama odchudzałam się kilka razy i tyle samo razy zaliczyłam jo jo w efekcie nazbierałam dużo więcej kg niż przed pierwsza dietą. Ja piszę na topiku "odchudzanie po 40" pewnie jesteś połowę młodsza, ale zapraszam do nas po wsparcie.

Gość Moni1235
Mnie też zależy na tym, żeby zgubić 19 kilogramów. Mam już dietę i sport, ale jest to dla mnie chyba za mało, bo na razie zrzuciłam tylko 7 kilo. Spróbuję może brać takie tabletki na odchudzanie - www.skracaj.com/5f49.html i mam nadzieję, że tym sposobem dam radę.

Gość Renkaa12
Ja tez chudnę dzieki tym tabletkom.

Gość Gośćrt4
Oponka? moze p[omoge, kiedys testowałem to co bylo na tej stronce, tam sie uzupelnia swoje dane i wychodzi dieta specjalnie dla ciebie. u mnie niby zadzialalo ale teraz pojadłem sobie. sprobuj warto. www.10-sposobow-by-schudnac.osobie.net

Gość Olcia Dubicka
Ja miałam cel 27 kilogramów i dobrze Cię rozumiem jak to jest ;/ Mi pani u której zajmuję się maluchami zarekomendowała tabletki odchudzające Forever Slim, połapałam od niej jedno pojemnik w prezencie a też można je nabyć na allegro. Jako że najlepiej jest brać je 3 miesiące nabyłam 3 opakowania w promocyjnej cenie. Do tego zaraziła mnie zdrowym odżywianiem. Stosując się do tego w miesiąc straciłam 9 początkowych kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z maluchami którymi się opiekuję i w piaskownicy ;) Wcześniej byłam tylko na odpowiedniej diecie ale wcześniej nie było takich rezultatów ;) Tabletki zostały dopuszczone do obrotu na terenie PL przez GIS. Nie ma w nich też żadnej zabójczej chemii tylko naturalne składniki co jeszcze nasila mój spokój

Ja za Ingą ,wspieram...a ostatnie wiadomości,czyli 4...to wciąz powtarzające sie na kafe reklamy...oj,dużo tego. Pozdrawiam