Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sierść psa

to się jednak potwierdza za każdym razem i chyba zauważyliście że

Polecane posty

Gość sierść psa

gdy na forum pojawia się jakaś nowa osoba z ulicy to czytając te nasze tematy na forum robi krótkie podsumowanie i zakłada swój pierwszy temat na forum skarżąc się całemu Światu, że to forum to jest najgorsza kloaka i syf oraz wtórny analfabetyzm oraz debilizm XXI wieku i wszyscy tu na forum to barany, capy , świnie, chamy i ostatnia zaraza oraz wszelkie plagi egipskie , za moment pojawia się tekst podszywacza w stylu , 'mam ogromne uszy i lubię słuchać co w trawie piszczy', więc autorka nie wyrabia i odpisuje jestem piękną kobietą i mam bardzo ładne uszy a za moment się sypią komentarze w stylu, pokaż uszy, pokaż tzytzki, pokaż twarz i to wszystko co na fotce masz , więc autorka wchodząc w stado kruków i gawronów już nie ma wyjścia , co chwilę dorzuca tematów kilka

Gość sierść psa
jem kupe

Gość gość
Tak to prawda ale gdy ja tu wchodziłam po raz pierwszy wcale tak nie zareagowałam,odsiałam ziarno od plew i często pogadałam sobie z kims lub dowiedziałam sie tego co chciałam. Strasznie niekiedy śmieszni C***odszywacze więc mi nie przeszkadzają,nie jestem najmłodsza i dopiero po jakimś czasie zorientowałam się ,że kafetria jest specyficzna :) ja myślałam,że cały internat działa na takich zasadach,gdy stwierdziłam,że jednak nie to i tak często tu wracam bo tu nigdy nie jest nudno.

Gość gość
cała kafeteria ...chciałam napisać ci w/w podszywacze to mi ocenzurowało,to jak mam pisać? te podszywające się osobniki?

Gość sierść psa
to jest fakt i tu często jest słodko i gorzko a na dodatek podszywacz się chwali, że zajada moją kuupę i to jako deser

Gość sruuuuuuuuu
Bolek już kilka razy się żegnałeś z tym forum. Co cię tu nadal trzyma?

Gość sierść psa
obiecuję solennie, że gdy zjesz w końcu moją kuupę i pokażesz to publicznie na forum to odejdę w piizzdduu

Gość sruuuuuuuuu
i to pisze ten który od prawie 15 lat tu siedzi

Gość gość
To chyba prawda. Też coś takiego zauważam. Rekordziśc***otrafią założyć tego typu temat nawet kilkadziesiąt razy.:classic_cool:

Gość sierść psa
podszywaczom mówię wprost - oko za oko i szczęka za szczękę

Gość sierść psa
sruuuuuuuuu a Ty co tu robisz od ponad 15 lat, ile waży Twój zad ?

Gość sruuuuuuuuu
ja tu jestem dopiero kilka miesięcy

Gość sierść psa
sruuuuuuuuu to kim jesteś, że tak bardzo Ciebie zainteresowałem, zawodowo, czy amatorsko mnie śledzisz na tym forum ?

Gość sruuuuuuuuu
bo jesteś charakterystyczny

Gość sierść psa
sruuuuuuuuu i masz coś na mnie aby pochwalić się swoim przełożonym, czy tylko szkoda kasy podatników ?

Gość sierść psa
sruuuuuuuuu a co, nigdy faceta nie poznałaś i dlatego mnie śledzisz znając moje namiary ?

Gość sruuuuuuuuu
nic nie mam ale lubie twój sty wypowiedzi

Gość sruuuuuuuuu
styl boisz się czegoś, że od razu piszesz o śledzeniu?

Gość sierść psa
sruuuuuuuuu no dobra, życie zna różne przypadki i wpadki być może kiedyś natrafimy przypadkiem na siebie i wtedy powiem wprost, że kocham Ciebie

Gość sierść psa
ale teraz nie mam pojęcia co knujesz być może dla mnie się przed lustrem fotografujesz

Gość sruuuuuuuuu
coś masz na sumieniu? przyznaj się

Gość sruuuuuuuuu
ej sierść bo idę spać

Gość sruuuuuuuuu
dobranoc sierściuchu :)

Gość sierść psa
prawdopodobnie już ten tekst czytałaś, pracując w tej firmie nie mogę mieć niczego na sumieniu i jestem 'przebadany wielokrotnie' , to tak dla Twojej wyobraźni , abyś nie uważała, że każdy facet wie co to znaczy ZK , dla mnie ZK to były Zakłady im. Kasprzaka i dlatego jest skrót ZK a sentencja ' jako etatowy wieloletni pracownik PPL Warszawa-Okęcie im. F. Chopina jestem przeciw temu holdingowi, to My pracownicy PPL stworzyliśmy naszym ogromnym wysiłkiem i pracą 'samograja' , który nazywa się Port Lotniczy im. F. Chopina i z naszych zysków remontowaliśmy pasy startowe, budowa terminali, cała infrastruktura, budynki techniczne, oświetlenie na pasach, drogi kołowania, a nawet wykupienie terenów i spłacenie spadkobierców po Branickich , nikt nam tego nie podarował w prezencie, a teraz PPL Warszawa-Okęcie dosłownie kwitnie i nadal się rozwija dzięki pracownikom i dobremu zarządzaniu lotniskiem , i teraz My pracownicy PPL zastanawiamy się po jasną cholerę jest nam potrzebny ten holding, po cholerę nam jest potrzebny bankrut LOT z jego zadłużeniem wobec PPL na kwotę ponad 180 milionów PLN ? Nie, to jest bardzo zły pomysł aby teraz PPL miało przejąć 'dziada' i za LOT spłacać długi z naszych ciężko zarobionych pieniędzy , Pracownicy PPL mówią stanowczo NIE temu pomysłowi ministerstwa , mam apel do pani Bieńkowskiej nowej minister, proszę to dokładnie przemyśleć.'