Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moja siostra jest dziwna

Moją siostra ma 20 lat i jest dziewicą

Polecane posty

Czy to wstyd pokazać się z nią na mieście? Poważnie pytam.

Gość gość
No tak bo przecież każdy w promieniu 10 km. wie o tym że twoja siostra jest dziewicą? :o Pewnie wolałabyś żeby była jakąś tanią d****ą? Ale i tak prowo

Gość gość
Ty k***o nie jesteś dziwna, bo k***wstwo i głupota są powszechne :D

Gość gość
Nie podoba ci się to musi być prowo? Dużo znajomych wie, że np. nigdy nie miała chłopaka. Ubiera się też dziwnie, w jakieś szmaty, nic kobiecego, długie spódnice i swetry... nie maluje się, nie układa włosów. Nie ma żadnego tematu na luzie z moimi koleżankami. Swoich znajomych nie ma. Ona jest dziwna. Czy powinnam zaprowadzić ją do kosmetyczki?

Gość gość
Nie podoba ci się to musi być prowo? Dużo znajomych wie, że np. nigdy nie miała chłopaka. Ubiera się też dziwnie, w jakieś szmaty, nic kobiecego, długie spódnice i swetry... nie maluje się, nie układa włosów. Nie ma żadnego tematu na luzie z moimi koleżankami. Swoich znajomych nie ma. Ona jest dziwna. Czy powinnam zaprowadzić ją do kosmetyczki?

Nie wyzywaj mnie od k***w głupia szpulo z pryszczami. Nikt cię nie chciał :D

Gość gość
No cóż myślałam że to prowo bo nie wiem co jest dziwnego w tym że ktoś jeszcze jest dziewicą i że trzeba się go wstydzić, nawet jeśli to rodzina. No ale cóż, widać jaki masz stosunek do siostry, szczerze jej współczuje. A ty może zamiast obgadywać ją na forum i wywlekać jej tajemnice porozmawiasz z nią i wyjaśnicie sobie sprawę?

Rozmawiałam z tą dziwaczką, nic do niej nie dociera.

Gość gość
No tak lepiej być sprzedajną szmatą i stać na rogu ulicy w obcisłych rajtuzach.....20 lat i jeszcze dziewica? No coś takiego?! Nie przesadzaj, jest jeszcze młoda i nie mierz jej swoją miarką....

Gość gość
To skoro się jej wstydzisz to po co z nią chcesz gdzieś wychodzić? Zwyczajnie marnujesz jej czas, jest wartościową osobą i jak widać ma swoje zasady, a skoro Ty tego nie rozumiesz to daj jej spokój i zaprzyjaźnij się z jakąś striptizerką i z nią lataj po klubach.

Dużo lasek u nas w LO ma sponsora.

Gość gość
Zaglądałaś jej że wiesz że już nie jest?

Gość gość
A według cb powinna odsłaniać d**ę i robić to z byle kim, tak? Żałosny temat, mam nadziej że prowo.

Gość gość
skoro większość to prostytuty to nic dziwnego że potem nie ma normalnych związków, jak same k***y, a potem się dziwią czemu ich faceci nie szanują

Gość gość
No tak w dzisiejszych czasach bycie szmatą jest równoznaczne z prestiżem.

Jakie to zasady hehe, żeby wyglądać jak pasztet i nie mieć powodzenia. Wartość buahaha, cicho siedzi, słabo wygląda i cnotka.

Co w tym takiego, to lepiej chodzić z pasztetem.

Gość gość
W y k u r w jej z łokcia.

Gość gość
Może jest romantyczką która czeka aż ktoś zobaczy jej wewnętrzne piękno, a nie poleci na urodę ? Pod dostatkiem u was blachar, ale ona widać chce być inna, chce być sobą, a nie sztuczną malowaną plastikową lalą.

Gość gość
Sztuczne malowane plastikowe lale na żetony...

Gość gość
Może jest romantyczką która czeka aż ktoś zobaczy jej wewnętrzne piękno, a nie poleci na urodę ? Pod dostatkiem u was blachar, ale ona widać chce być inna, chce być sobą, a nie sztuczną malowaną plastikową lalą na żetony.

Rozumiem, ale piękno wewnętrzne nie przeszkadza pięknu zewnętrznemu ;) i kto chce zauważy inne cechy u zadbanej dziewczyny.

Gość gość
Piszę że jesteś k***ą bo jesteś szmato niemyta, to że ciebie chciały wszystkie lamusy z osiedla i ustawiali się w kolejce za śmietnikiem do o*******ęcia nie jest tym czym powinnaś się chwalić :D Siostra powinna c**p***********ć z buta w ryja, bo ty jesteś jej problemem a nie dziewictwo, tępa, śmierdząca ruro ;-)

Gość gość
Pewnie ma kompleksy, może też mieć depresję, może zakochała się w kimś bez wzajemności i teraz się przygląda jak gościu chodzi z inną...

Dziewica się wkurzyła :D piszesz z autopsji, co, nie myjesz się świętoszko bo nie masz po co :D i tak żaden na ciebie nie spojrzy. Dziewczyna zadbana to k****, masz problemy z psychiką i emocjami.

No właśnie, gdyby jej zachowanie się zmieniło to bym zauważyła, ale ona zawsze taka była i gdyby się zakochała to by raczej zadbała o siebie?

Gość gość
Nieśmiała i zamknięta w sobie, może introwertyczka ?

Gość gość
Ja mam problem z emocjami? To ty jesteś k***ą niemytą, oceniającą wartość siostry po braku szpachli i nie udzielaniu się za śmietnikiem w obciąganiu twoim "kolegom" jak ty to robisz rano i wieczorem ...wyjeb się na ryj tępa ruro, biegnij szybko za śmietnik bo ci jeszcze cnota odrośnie szmato! :D

Gość gość
Ciekawe zjawisko, k****e puszczalskiej nie wystarcza już żeby wszyscy akceptowali i podziwiali jej rozwiązłość, teraz jeszcze będzie krytykowała i robiła nagonkę na dziewczyny inteligentne ceniące prawdziwe wartości a nie ilość o*******ętych pał... odmóżdżony pustak niemyty :D

Wiem, dawałaś kolegom za śmietnikiem jak byłaś mała a teraz nie możesz :D z jakiego slumsu się wywodzisz, inteligentka z ciebie żadna. Naucz się kontrolować swoje impulsy i emocje związane ludźmi z neta i będzie git ;)