Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moja siostra jest dziwna

Moją siostra ma 20 lat i jest dziewicą

Polecane posty

Zamknięta w sobie owszem

Gość gość
Tępa ruro nie wszyscy są tacy jak ty, leć już na podwórko się r****ć bo "koledzy" już naleweczki kupili i czekają na poranny seks, przepchają ci komin, o*******esz to ci sie napic dadzą :D

Co jest w tobie nietępego? :D nie czytałam więcej niż 2 wyrazy twojej kulturalnej i inteligentnej wypowiedzi. Chodzisz jak brudas, jesteś zaniedbana, kiedyś dawałaś byle komu teraz żaden (najgorszy) cię nie chce, twoja brocha. Idź, zaraź nienawiścią swoją wszę.

Gość gość
A co mam cię jeszcze kochać, wszyscy mają cię kochać, nie to co twoją siostrę? Sama nie potrafisz nic wymyślić tylko odwracasz kota ogonem ciemniaro? Pustaku idź się p*****lnij w przepaść bo aż mi cię szkoda, kocmołuchu puszczalski przekonany o swojej cudowności :D

To że o******m wielu męszczyznom nie powinno cię interesować, mam powodzenie i mi zazdrościsz tak jak moja siostra :P

Gość gość
A ciągnij nawet psom, ale nie rób z tego normalności czy powodu do dumy k***o niedorozwinięta :D

Gość gość
Prostaczko, rozwalasz topik. Zawsze się zastanawiałam czemu zazdrosne brzydkie kobiety nie zrobią się ładnie tylko zieją zawiścią. Kaźdy grosz ciułają czy odwagi brak...

Juź widzę, że prostaczka się podszyła i gada sama ze sobą :D nie dostała aplauzu na jaki oczekiwała. Inne kobiety jakoś wyglądają a ty? Wulgarna głupia dziewucha, w dodatku z brakami w urodzie.

Nie mialaś powodzenia jako nastolatka? Biedactwo :( wiesz, ty musiałaś ciągnąć przy śmietniku, inne chodzą na randki i są w związkach.

Gość gość
Prostaczką jesteś ty idiotko skoro dopominasz się podziwy i krytykujesz rzekomo "nieatrakcyjne" co cie one interesują larwo? Zajmij się swoją cudownością i czekaj cierpliwie aż cię ktoś doceni a nie dowartościowuj się krytykując inne :D Jeżeli tego nie rozumiesz cielicho to tylko potwierdza twoją głupotę :D

Gość gość
Ty jesteś w związku z kilkunastoma facetami w pozycji klęczącej głupia larwo :D

Gość gość
Zawsze się zastanawiam skąd larwy wypindrzone biorą tą głupią i naiwną wiarę że są piękne i fajniejsze od rzeczywiście pięknych kobiet, nie rozumieją określeń pustak, plastik, jeszcze się idiotki z nich cieszą jak ułomne :D

Prostaczko rozwalasz temat, zbędna jesteś. Kto nie umie się wystawiać, za to wyzywać i obrażać i to prymitywnie - kim jest? Chyba nie damą :D

Gość gość
Właśnie widzę jaki ty autorko niedorozwinięta dostałaś aplauz, głupota, chamstwo i słoma z ciebie wyłazi wszystkimi dziurami :D

Gość gość
Obrabianie d**y siostrze to jest temat? Jest co rozwalać? Ty jesteś damą? CHA CHA CHA! ...tępa krowo, jesteś zwyczajnym przygłupem który wyżej sra niż d**ę ma, ogarnij się cielicho ułomna :D

Gość gość
zapros tv do domu niech nagraja reportaz o twojej dziwnej siostrze 20 letniej dziewicy, zarobisz miliony, jakbys mieszkala w stanach moglabys isc do programu Jerrego Springrea i publicznie sie wyzalic, mysle, ze masz przerabane w zyciu....a teraz s********j gimgowno do ksiazek

Gość gość
wiele kobied odała zycie by uchronic swioje dziewictwo