Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sthhhh

miałem problemy z erekcją

Polecane posty

Gość Sthhhh

Zauważyłem że jedyną rzeczą jaką mi pomaga jest kochająca kobieta, brałem wcześniej jakieś tabsy na potencję efekt był taki że nie zawsze mogłem ze swoją eks, psuło się w związku, czułem że coś jest nie tak nie kochałem jej i po prostu często nie mogłem... na koniec mnie zdradziła... teraz mam kogoś kto mnie kocha, to widać na każdym kroku jest wspaniała ja powoli też zaczynam ją kochać, choć na deklaracje miłości się powstrzymam :) bo znamy się ponad dwa miesiące :). Seks z nią na początku też był taki że ja raz mogłem raz nie a teraz jak się już "odblokowałem' mogę nawet mimo zmęczenia :D i każdy kolejny raz jest dłuższy :)

Gość gość
ile masz lat?

Gość Sthhhh
Mamusia mówi, że ja nie rosnę i nowej sukienki nie chce mi dać A ja już rosnę czterdziestą wiosnę i pod staniczkiem dobrze mi znać. Miałam kochanka ulubionego, który przynosił mi róży ukochany kwiat Raz w łóżku leżę już rozebrana, on chwycił mocno za me kolana I szepnął w ucho ach kocham Cię, i tak zasnęłam w jego objęciach , a kiedy skończył nie mam pojęcia, bo wtedy nie bolało nic. A gdy minęło dziewięć miesięcy, mały bękarcik przyszedł na świat. Takiej miłości nie chcę znać więcej, bo taką miłość niech trafi szlag.

Gość Sthhhh
"Sthhhh Mamusia mówi, że ja nie rosnę i nowej sukienki nie chce mi dać A ja już rosnę czterdziestą wiosnę i pod staniczkiem dobrze mi znać. Miałam kochanka ulubionego, który przynosił mi róży ukochany kwiat Raz w łóżku leżę już rozebrana, on chwycił mocno za me kolana I szepnął w ucho ach kocham Cię, i tak zasnęłam w jego objęciach , a kiedy skończył nie mam pojęcia, bo wtedy nie bolało nic. A gdy minęło dziewięć miesięcy, mały bękarcik przyszedł na świat. Takiej miłości nie chcę znać więcej, bo taką miłość niech trafi szlag." Nawet śmieszne podszywaczu :D

podobno jak się skorzysta z mega erekcji to każdy będzie mógł powiedzieć, że MIAŁ problem z erekcją :)