Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto dał Chodakowskiej prawo

Polecane posty

Gość gość

nazywania sie trenerką wszystkich Polek ? ile jest lepszych od niej trenerek ? Jej cwiczenia sa trudne, wymagajace, zniechecajace dla osob poczatkujacych.I ten styl mowienia do ekranu w 3 osobie, niby sie zwraca bezposrednio do Ciebie, czy do mnie i ciebie i ciebie i ciebie, Niesamowicie mnie to wkurza. Kto ją tak promuje ???

Gość gość
ale to nie ona sie tak nazywa, tylko zostala nia okrzyknieta:D

Gość gość
wyluzuj pośladki, jej ćwiczenia dają MEGA efekty. To, że nie dajesz rady, to Twój problem.

Gość gość
ale ja nie musze cwiczyc:D nie ma takiej potrzeby, ale znajome cwicza i cigle o niej gadają pasztecie:D

Gość gość
ogolnie nie mam nic przeciwko niej. Wielu ososbom jej cwiczenia daly efekty, zmowtywowała wiele polek. Tylko jest jeden problem jest juz jej za duuuuuuuzo. Nie dlugo wyskoczy z lodowki.

Gość gość
Chodawkowska wyskakuje juz zlodówki, wiec naturalnie i ja spórbowalam tych cwiczen. Sa bardzo trudne, nie ma wnich nic fantastycznego.A co to za argument, ze daja efekty ?? kazde cwiczenia, z innymi trenerami tez daja efekty. A nikt nie zrobil takiej kariery wmediach jak Ewka

Gość gość
Nigdy jej cwiczen nie widzialam. Nie korzystam wiec w tej kwesti sie nie wypowowiem. Natomiast babka ma tak niesamowite parcie na szklo, ze powoli zapomina kim tak naprawde jest.zaczela jako trenerka, skonczy jako celebrytka z minimalnym zaufaniem do jej kompetencji w oczach ludzi.

Gość gość
ja tez nie mam z nia problemu, tylko z ta jej obecnoscia wszedzie. I niesamowicie wkurza mnie ta maniera mowienia w 3 osobie, co za debil jej to doradził ?? nie poddawaj sie, dasz rade bla bla bla

mnie tez wkurza to okreslenie. jest duzo lepszych trenerek w necie. ja nie moge zniesc prowadzenia przez nai cwiczen - nie daje motywacji, nie ma tego usmiechu, jak u innych. no ale wiele kobiet zaczelo sie z nia ruszac, chociaz to pewnie zasluga mediow, ze ja tak wypromowali

Gość gość
Ona ogólnie jest sympatyczna, ale - reklamuje jakies dziadostwa magnetyczne, zaufanie przez to traci -cqwiczenia sa dla zaawansowanych - promowana jest na jedyna trenerke w Polsce a moze nawet a swiecie.A ile jest dobrych, fajnych babek na youtube np ?? i nikt ich nie promuje Skad sie wzięła moda akurat na Chodakowską ??

Gość gość
Bardzo trudne buahaha :D to ja 90 kilo w ciązy daje radę robić ojprdl

Gość gość
ej ale to się nie stało z dnia na dzień przecież ciężko pracowała na swoją reputacje a Wy gderacie jak byście jej zazdrościły popularności jest znana i co z tego to źle? zapracował na to połowa polski ja chwali więc chyba jest za co! odczepcie sie serio :/ topik pewnie założyła jakas inna instruktorka fitness zazdrosna że jej sie udało :/ żal...

Gość gość
Prawda jest taka, że ktoś, kto tak mocno broni efektywności jej ćwiczeń czy w ogóle jej osoby, nie ma zielonego pojęcia o tego typu ćwiczeniach i kompletnie nie interesował się wcześniej tym tematem. Bo ktoś, kto chociaż próbował znaleźć w necie tutoriale treningów albo już ćwiczył z trenerami internetowymi wie, że o wiele skuteczniejsze i o niebo lepsze efekty dają ćwiczenia Belindy Bell, Chrisa Carmichaels'a czy chociażby Mel B, która od początku pracowała pod okiem Justina Gelbanda. Chodakowska to PR, marketing i produkt, który ktoś doskonale, wręcz genialnie sprzedał tysiącom nieświadomych tematu bab.

Gość gość
dają efekty jej ćwiczenia? dają! więc o czym ta dyskusja...

Gość gość
świetna wypowiedź wyżej. ale te baby, jak zwykle niedouczone, nieznające tematu będą nam wciskać, że zazdrościmy Ewie popularności :D

Gość gość
jaka instruktorka fitnesu ? jestem mama dwoch synow, niedawnpo urodzilam drugie dziecko, jestem swiezo po połogu i chcialam zadbac o swoje cialo.Wiec przez medialnosc Ewki wlaczylam sobie jej programy.Sa cholernie trudne, nie do zrobienia a ona jest wszedzie, nazywa sie ja nasza bogina, ktora moze i z nas boginie zrobic. Nie watpie , ze czesc osob ja sobie chwali ale ona jest zwyczajnie przereklamowana. I nie jest zadna trenerka wszytskich Polek , bo moja nie jest

Gość gość
Kazde ćwiczenia cos dają! Nie cierpię Chodakowskiej, jest paskudna a do tego jest wszędzie! blehhh najbardziej mnie wkurza to, iż jest to kopia Lisy-Marie i innych dziewcząt z www.bodyrock.tv tych ostatnich ćwiczenia są o niebo lepsze niż Ewci.

Gość grammy
jaka to jest 3 osoba??? Ona sie zwraca "Ty" , "Ciebie" to która to osoba???

Gość gość
Wypromował ją jej mąż,który jest jakąś szychą w Shape.Inaczej nic by nie zdziałała w dodatku z takim ryjem...fujjjjj.A teraz sprzedaje się głupia kobyła gdzie tylko może i niedługo zaliczy więcej okładek niż Sharon Stone.

no własnie jej ćwiczenia sa super, lekkie, nie są zniechęcające, bo ona namawia, żeby sie ruszać! Nie trzeba nie wiadomo ile sie męczyć, trochę sobie "poskakać", wiadomo jak ktos chce uzyskać super efekty to wiadomo, że potrzeba więcej wysiłku. HA czytając więcej wypowiedzi - widzę, że jestem na poziomie zaawansowanym, ale w sumie ja lubie robic 6 weidera ;)

Gość gość
Dla mnie tez Chodakowska nie jest zadnym autorytetem i to prawda jej cwiczenia sa bardzo ciezkie szczegolnie dla tych ktore dopiero zaczynaja przygode z fitnesem.Nie rozumiem dlaczego tyle kobiet sie nia zachwyca kiedys mialam plyte z cwiczeniami( nie pamietam jak sie prowadzaca nazywala) Ale byly to naprawde fajne lekkie cwiczenia,ktore rowniez dawaly super efekty w niedlugim czasie,musze gdzies tego poszukac.Chodakowaska tamtej do piet jej nie siega.

Popatrzcie na tą panią o której piszecie i powiedzcie szczerze czy zamieniłybyście się z nią na wygląd? Bo ja nie wiem kiedy wyszłabym z depresji, gdybym obudziła się jutro i zobaczyła ze wyglądam tak, jak ona :D

Gość gość
a ja nie potrzebuje zadej chodakowskiej ani innego obcego trenera, chodzę z mężem na siłownię, on mi daje cwieczenia i chude w oczach i bez bolu

Gość gość
26.11.13 [zgłoś do usunięcia] KingaStefankaFanka && Chodakowska wyglada jak anorektyczka :P

Już nawet nie chodzi o ten wygląd, anorektyczność itd., ale co to za patent na bycie piękną skoro ona w życiu nie zajmuje się niczym innym jak tylko budowaniem swojej sylwetki? I żadnego innego życia, nic tylko myśleć o tym czy mam dupcię zgrabną czy zgrabniejszą i jeszcze porównywać się do innych :D Dla mnie to pustak i tyle

Gość gość
Mnie ona ziębi ani parzy. Moja wychudzona (tak wychudzona!!) kuzynka ją uwielbia. Pierwszy raz pokazała mi ja jak miała sesję ślubną czy coś podobnego i dla mnie wygląda jak koń;p Nic do kobitki nie mam, zastanawia mnie tylko fakt DLACZEGO JEST TAKA NAGONKA ŻE !!MUSISZ!! BYŚ CHUDA BO INACZEJ GINIESZ!!!!!! Jednej przy wzroście 176 pasuje 65 kg innej 75 kg i nic nikomu do tego. Ja mam akurat tyle wzrostu i ważyłam kiedyś 63-wyglądałam naprawdę jak anorektyk a inna kobitka wyglądała by super świetnie. Ale kafe ma to do siebie, że jak nie myślisz albo wyglądasz jak ja to jesteś :idiotką, debilką, patologią itp

Gość gość
A gdy na fb ktoś na jej profilu napisze komentarz,że jej ćwiczenia nie poskutkowały albo,że są tak trudne dla początkującego,że się po nich wymiotuje z wysiłku to od razu usuwa komentarz i blokuje tą osoba.Żenująca baba.Nie potrafi przyjąć słów krytyki bo musi być najlepsza.I ta morda.....no comment.

Gość gość
KIngaStefankaCostam szkoda mi twojego dziecka, ze wychowuje je soba ktora tak wyraza sie o innych. Widac ze jestes totalnie plytka, pewnie nic w zyciu nie osiagnelas i zazdroscisz innym

Gość śliwka w ciemnej czekoladzie
Trenerka bez odpowiedniego wykształcenia, po jakiś kursach w Grecji... ja dziękuję. Ćwiczyłam z nią i po jakimś czasie zaczęły boleć mnie kolana, ortopeda powiedział, że nie jestem jego pierwszym, ani zapewne ostatnim przypadkiem, który ma problemy z kolanami przez ćwiczeniach z trenerką całej Polski.... Zresztą, jak ona wygląda, nóżki, rączki jak patyczki. I ta jej monotonia podczas ćwiczeń, nie mogłam jej słuchać, zakładałam słuchawki z muzyką, bo mnie tak drażniła.