Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto dał Chodakowskiej prawo

Polecane posty

Gość śliwka w ciemnej czekoladzie
Niestety nie mam facebook'a, ale słyszałam właśnie, że jak ją negujesz na jej profilu, to od razu Cię blokuje.... czy ktoś to może sprawdzić i potwierdzić?

Gość gość
nie czytałam wszystkich odpowiedzi ja się wypowiem. NIGDY nie ćwiczyłam, nawet na wfie się wymigiwałam. Mało tego mam dużą nadwagę, sprawność fizyczna równa 0. Pierwsze podejście-TURBO SPALANIE-mój duuuuży błąd. Napisałam do niej (pewnie automatyczna odpowiedź, bo sama mówi, że na wiele wiadomości jest odpowiedź automatyczna) poleciła SKALPEL. Więc zaczęłam, ćwiczę już ponad tydzień. Czy są efekty? Nie wiem bo stosuje do tego dietę ;) ale staram się ćwiczyć codziennie, przy moim dziecku to naprawdę trudne. Czuję się o wiele lepiej po jej ćwiczeniach.

Gość gość
Fałszywa jest.Sprzedajna sooka.Znów dziś widziała w tv reklamę jakiejś gazety z nią i tym jej mężusiem na okładce.Rzygam już nią wszędzie jej pełno.Jest gorsz od Cichopek.A z tymi komentarzami na fb to prawda bo tak załatwiła moją siostrę.Ta fraanca popadła już w straszny samozachwyt.Lepiej poszłaby do jakiegoś chirurga poprawić ślepia bo jest delikatnie mówiąc nieprzyjemna dla oka.

Gość gość
ja nie wiem gdzie wy ja tak widzicie wszędzie.Mi jeszcze z lodówki ani z szafy nie wyszła :) nie zwracam po prostu uwagi.Fajnie,że motywuje niektóre dziewczyny.Skoro was to tak drażni to po co zwracacie tak na to uwagę.Żeby nie było,nie oglądam i nie ćwiczę z nią.Ciało ma fajnie wysportowane i tyle.

Gość gość
Jej brzuch wygląda fatalnie.Wiadomo,że lepiej niż jakiś zatłuszczony ale nie chciałabym mieć takiego.Ta baba jest strasznie irytująca.

Gość gość
A mnie intryguje fakt, że na tą jej wszechobecność widziałam już właściwie wszystko oprócz ćwiczeń. Widziałam wywiady, sesja nad morzem, sesja ślubna, sesja Shape, sesja taka i owaka, a to co naprawdę jest ważne - gdzieś tam daleko na drugim planie, w ciemnych zakamarkach i trzeba samemu szukać. Znam już każdą rysę jej twarzy, a ćwiczeń nie widziałam ani razu.

Gość jak dbasz tak masz
Nowa celebrytka nam powstała.

Gość gość
jej cwiczenia sa nuuuuuuuuuuudneeeee jak flaki spac sie chce

Gość gość
Treningi Chodakowskiej trudne? Np. Skalpel? Dziewczyny nie zartujcie!!!! Kiler i owszem, ale skalpel? Od czegos trzeba zaczac. A poczatki sa trudne. Nie podoba sie wam Chodakowska, to wybierzcie inna osobe-pelno tego na youtubie. Albo lepiej-nie robcie nic. Wasze cialo-wasza sprawa.

Gość gość
nudne nie trudne :) spac sie chce takie sranie w banie i machanie a raczej przesuwanie nuda nuda nuda

Gość lalalalalalalalalalala
Nie wiem, nie trawię kobiety. Wolę ćwiczyć z Mel B albo z Jillian Michaels. Chodakowska jest mega sztuczna, ten przyklejony uśmiech mnie wkurza.

Gość gość
Ja też jej nie lubię, choć nigdy nie ćwiczyłam jej zestawow. Wole bieganie i moj własny zestaw. Jestem polka a ona absolutnie nie jest moją trenerką. Jak dla mnie jest sztuczna, wypromowana i tyle. Lubiłam program śniadaniowy teraz juz nie oglądam, bo ona tam występuje. Wole sympatyczniejsza Mariolę Bojarska-Ferenc.

Gość jak dbasz tak masz
I ten jej tekst "mordeczki kochane".Jest taka przesłodzona,że aż na wymioty się zbiera.

Gość Keledup
Kingastefankafanka - jesteś bardzo ubogą osobą pod względem zasobu słów. Co to za określenie ' końska gęba ' ? , hmm na miarę właśnie takiego pustostanu , który masz w głowie .

Gość jak dbasz tak masz
Prawdę powiedziała.Przecież ona dokładnie właśnie tak wygląda i nie ma co owijać w bawełnę.

Gość gość
Co do treningów tej pani to powiem tak nie są nowością te ćwiczenia ale trzeba uważać na stawy Co do tej Pani to zalezy jej tylko na pozyskiwaniu nowych "świerzynek" wiadomo po co... Te zaawansowane które ćwicza już jakiś czas dawno olała widać po tym jak się zachowuję i jakie robi treningi wszystkie są dla początkujących a co z osobami którym killer już nie wystarcza???? Głucho o nich na je fp po za tym twierdzi, że poswięca swój cenny czas na prowadzenie fp g***o prawda ktoś robi to za nią ale po co to ukrywać. A jestem tego pewna przykłady Rozdanie róż gali Ewka odpowiada w trakcie ceremoni na fp hmmm. to samo podczas wejścia na żywo podczas najwiekszego trenigu otrzymałam odpowiedz na pytanie priv cud dała rade być na żywo w telewizji i jeszcze odpisywać na wiadomości

Gość gość
nie kręci mnie Chodakowska. Nie ćwiczyłam z nią, znam ją z gazet i portalów plotkarskich. Nie lubię celebrytów i tyle, a ta pani jest bardziej celebrytką niż trenerką. Wolę poćwiczyć sama albo z innymi instruktorkami- efekty są świetne.

Gość gość
Ćwiczenia z Ewą są naprawdę super i dają niesamowite efekty. Ja ćwiczyłam na wRytmieKobiety.pl i w miesiąc zrzuciłam 7 kg. :))

Gość gość
A ja nie oglądam w ogóle tv, nie czytam gazet i portali info.i nie mam pojęcia o czym gadacie. :) Polecam, super sprawa, mnej stresu i nerwów więcej czasu dla siebie i dzieci :)

Gość gość
http://szybki.fakt.pl/ewa- chodakowska-porsche,artykuly,420922,1.html Wyciagnie z Was jak najwięcej kasy, a jak strac***opularnosc to wróci do grecji

Gość gość
tak bo u nas przyjezdzaja jakies mendy co poza granicami gdzie sie wychowaly nie mialyby szans na zrobienie kariery i tutaj dorabiaja sie na biednych i glupich polakach !!!! taka pierddddolnieta Krupa na przyklad ! Mozil Pascal i wielu wielu innych niech spierrrrdaaalajaj do siebie tam gdzie mieszkali i tam probuja cos wykrzesac z siebie ale NIE !!! bo tam sa nikim ! a tu prosze kazdy lapie sie jak muchy na lep i daja zarobic takim karierowiczom co w sumie nic nie potrafia i sa nikim !

Gość gość
Nie podoba mi się jej sylwetka, więc nadal pozostaje przy swoim bieganiu i swojej figurze. Tym bardziej, że patrzenie na jej twarz nie należy do największych przyjemności mego życia.

Gość gość
ak bo u nas przyjezdzaja jakies mendy co poza granicami gdzie sie wychowaly nie mialyby szans na zrobienie kariery i tutaj dorabiaja sie na biednych i glupich polakach !!!! taka pierddddolnieta Krupa na przyklad ! Mozil Pascal i wielu wielu innych niech spierrrrdaaalajaj do siebie tam gdzie mieszkali i tam probuja cos wykrzesac z siebie ale NIE !!! bo tam sa nikim ! a tu prosze kazdy lapie sie jak muchy na lep i daja zarobic takim karierowiczom co w sumie nic nie potrafia i sa nikim ! x czy ty wiesz kim jest Mozil w Danii jełopie? :o

Gość miMimiimimimmim
Chodakowska to wydmuszka medialna. Wkreca sie ludziom,ze ona zrobila kariere bo miala duzo wyswietlan na YT, a bylo odwrotnie. Ja caly czas cwicze z roznymi filmikami (w roznych jezykach tez) na YT i ona dopiero sie robila popularna jak zaczely ja ostro media promowac. Nagle wyskoczylani z gruchy i teraz strach lodowke otworzyc. To jest produkt medialny, a fakt,ze ma sylwetke wycwiczona nie robi z niej instruktorki. Nie cwicze z nia bo jej nie ufam, nie ma wyksztalcenia kierunkowego, z doswiadczeniem tez nikt nie wie jakie ma. O diecie przy cwiczeniach nie ma pojecia, mota sie w wywiadzie (kazdy trener powiedzialby cos o bialku albo o tym,ze MUSI byc dieta do ciezkich cwiczen,zeby nie spalac sobie miesni). A najbardziej nieprofesjonalne jest jej pieeprzenie,ze mozna mdlec i rzygac,ale satysfakcja,ze sie dotrwalo z cwiczeniami jest najwieksza, KAZDY normalny trener powiedzialby,z etrzeba sie skonsultowac z lekarzem, bo cwiczenia moga byc zbyt ciezkie. I KAZDY trener bedzie polecal stopniowe wchodzenie w cwiczenia - a przeciez bardzo duzo dziewczyn ma nadwage,czzy otylosc, wiec nie powinny absolutnie robic jej cwiczen (chyba,ze ma cos w wersji light, w co watpie). Takie cwiczenia moga zrobic tylko krzywde - nie tylko sercu, czy miesniom, ale w pierwszej kolejnosci stawom! Na koniec dla mnie to smiech na sali,ze promuje sie niby zdrowy styl zycia, a Chodakowska sama jest nabotoksowana i ma wszczepione silikony. Bardzo bym chciala,zeby ktoras z profesjonalnych trenerek fitness - z wyksztalceniem i doswiadczeniem i pasja wybila sie i uswiadomila PRAWIDLOWO jak zrzucac wage,czy wyrabiac kondycje i miesnie. Na pewno duzo takich trenerek w Polsce jest i to naturalnie ladnych bez silikonow i botoksu, a na dodatek kochajacych swoja prace. Chodakowska robi kariere bo jest nisza i ktos wpadl na to,zeby zrobic ostry biznes. Ona wie,ze jest wydmuszka medialna, dlatego chce zrobic jak najwiecej kasy w jak najkrotszym czasie - zobaczcie jak czesto wydaje plyty,albo jakie przewalki robila na masowkach - imprezy robione po kosztach bez ogrzewania, bez chocby wody dla uczestniczek za kosmiczna kase.

Gość gość
A mozecie polecic kogos sprawdzonego w youtube?

Gość gość
Nie, nie mogą ci nikogo polecić, ponieważ zamiast znaleźć kogoś, kto im pasuje i zacząć się ruszać, siedzą na kafe i pyszczą :D