Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autorkag

zwiazek z 23 lata starszym

Polecane posty

Gość kuniushykrolewski
no ale niewiele mu brakuje, o czym wy rozmawiacie po kopulowaniu, toż wy to inne światy, inne etapy życia, u ciebie początek lata u niego lato w pełni, ale powiedzmy sobie prawdę, duupy nie urywa. Może o rozwiązywaniu równań różniczkowych, też można.........

Gość gość
hha moj ojciec jest ode mnie tyle starszy

Gość gość
nieee no baja :D :D :D jeszcz sie nie porzygalas ??? ja bym to juz zrobil :) moze nam opowiesz jaki to z niego fajny facet hahahhahah jaki jedrny zdrowy puszcza baki ? ma niestrawnosc? a moze zgage ? k*****a jakim dnem trzeba byc aby sie tak stoczyc

Gość gość
ano trzeba, i jeszcze liczyć na profity

Gość gość
Przeczytajcie wątek raz jeszcze, później rzucajcie obelgami :) Napisalam, że gdybam, poprosiłam o opinię kobiety , które są w takich związkach. Rownież wyraźnie napisałam, że nie spałam z nim. Wy trolle, dalej swoje. Szkoda czasu na to ''kafe''. Pozdrowienia!

Gość gość
to nie pisz zwiazek bo to brzmi jakbys juz z nim byla potrafisz zwiezle okreslic swoja sytuacje? a jesli szukasz porady czy tez porownania z innymi to powiem ci krotko i jesli madra jestes pojmiesz daj sobie spokoj i nigdy ale to nigdy tego nie rob :)

Gość gość
zapytał mnie wczoraj, czy myślę o nim, że jest stary, czy myślę że jest w przybliżonym wieku do moich rodziców. Powiedziałam, że tak. Napisał że świetnie się dogadujemy i zapytał czy jeśli byłby 20 lat młodszy to czy zostałabym jego dziewczyną. Wydaje mi się być trochę dziwny. Co o tym sądzicie?

Gość kinia z kina
Mam faceta który jest starszy ode mnie o 35 lat. Na początku znajomi mówili że jestem zboczona. Facet dał mi stabilizację uczuciową. Zaznałam wreszcie spokoju. Finansowo jestem niezależna, więc na jego kasę nie poleciałam. Raczej to ja dysponuję większymi finansami niż on. Wiec nie jestem jego utrzymanką. Pod względem seksu jest niespotykanie aktywny. Pod tym względem przerasta innych facetów. Z opowiadań moich znajomych wynika że On przewyższa ich dokonania wielokrotnie. Mamy teraz dwójkę dzieci. Bliźniąt. Chłopca i dziewczynkę. Jest wspaniałym ojcem. Robi wszystko przy dzieciach. Wstaje do nich w nocy. Biega z nimi do lekarza. Jest wspaniałym partnerem. Rozmawia ze mną na każdy temat. Zna sie na modzie damskiej i polegam na jego guście. Nie jest bawidamkiem, a jednak kobiety za nim się oglądają. Wiec nie wiem co może być dziwnego w tak dużej różnicy wieku. To tylko ludzie nie potrafią posiadać w sobie tolerancji na poczynania innych. Kocham go jak nigdy nikogo nie kochałam. Wiem że go nie opuszczę w trudnych chwilach. Dał mi tyle ciepła i miłości. Wiec jednak miłośc taka też istnieje.

Gość gość
Kinia bajki to ty opowiadaj wiesz komu??? serio ale az rzygac sie chce od twojego bazgrolenia

Gość gość
To nie rzygaj frajerze nadęty. Zaśmiecasz tylko topik pustaku.

Gość gość
Mam zamiar zerwać kontakt z tym facete, on chyba tylko szuka odskoczni. Jego żona wraca niebawem.. Nie mam zamiaru wchodzić tej kobiecie w drogę. Faceci to świnie jednak. Liczą się tylko oni. Pewnie chciał mnie wykorzystać. Naiwną młódkę na mądre słowka.

Gość Wasabi
Ja jestem tyle starszy od swojej córki,

Gość gość
Dobrze się z nim dogadywałam. Ale jednak ta różnica przeraża mnie.