Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama na diecie

odchudzanie dieta

Polecane posty

Gość mama na diecie

Witam wszystkich, jestem siedem miesięcy po porodzie w którym przytyło mi się niestety 19 kg a wcześniej i tam nie byłam szczuplutka ale do rzeczy od jakichś 3-4 miesięcy zaczęłam się permanentnie odchudzać i co rusz to byłam na diecie. Rezultat była niezły bo schudłam ok 15 kg. teraz ważę 69 kg i już nie jest źle bo mimo że mam 164 cm wzrostu to jestem grubej kości więc nie jest tak źle ale problem polega na tym że mimo że teraz bardzo zwracam uwagę na to co jem to wystarczy choćby jeden dzień gdzie jestem poza domem zjem normalny obiad i kawałek ciasta a waga od razu leci w górę :( teraz chcąc poprawić sylwetkę i utrwalić efekty dołożyłam ćwiczenia od dwóch tygodni ćwiczę 5 razy w tygodniu na orbitreku po ok 45 min dziennie ale nie widzę za specjalnie efektów ćwiczeń. Moje pytanie brzmi co robić żeby jednorazowe odstępstwa od diety nie miały odzwierciedleń na wadze i kiedy będą jakieś efekty ćwiczeń?

Gość mama na diecie
co to za głupi komentarz, moja córcia jest zdrowa i śliczna

Gość mama na diecie
poradźcie coś proszę co robić, żeby już zawsze nie być na diecie? każdy dzień wyrzeczeń jest dla mnie bardzo trudny ponieważ mam rodzinę i co za tym idzie gotuje obiady robię śniadanka kolacyjki nieraz sałatki czy ciasta i też czasami chciałabym spróbować tego co upichce :( oczywiście nie bez umiaru ale choć trochę

Gość mama na diecie
nie masz nic ciekawego do powiedzenia to lepiej się w ogóle nie odzywaj

Gość mama na diecie
bawcie się dalej, ja spadam bo widzę, że jeszcze nikt nic mądrego nie napisał a już się ktoś za mnie podszywa... nara