Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ah te teściowe

Polecane posty

Gość gość
Nooo...........kulturalna i wartościowa synowa nie kłóci się z teściową.nigdy......no chyba że jest byle kim Zrozumiano?

Gość gość
tyle o kłótliwych synowych są takie co kłócą się bo inaczej nie potrafią kłótliwe baby wrednych synowych nie brakuje a wredne teściowe też czasem się zdarzają unikac takich Należy wybierać sobie małżonków z kulturalnych rodzin a nie z patologii

Gość gość
Czyli najpierw poznać teściową może nawet okaże sie ze ma syna i wtedy dopiero się pakować w malzenstwo;)

Gość gość
Jak bylam mlodsza ciagle slyszalam dowc**y ziecia wzgledem tesciowej. Czasy sie zmieniaja... Teraz synowa to wrog nr 1 tesciowej;)

Gość gość
na nie nie ma innej rady i trzeba ją usadzić tak konkretnie, tylko musisz mieć odwagę powiedzieć coś mocnego do niej. nie znalazłam innego sposobu na 'mamusie' faceta :)

Gość gość
Moj maz jest po mojej stronie ale nie chce zebysmy szli z nią na wojnę, chce pokojowego zalatwienia sprawy ale we mnie cos juz pękło i nie wiem czy da sie to posklejać. Wygląda na to ze jest bardzo falszywa bo co innego gadala tyle lat a co innego mi wykrzyczala z pretensjami. Jeśli chodzi o zazdrość to jest parę kwestii o które moze byc zazdrosna ale to nie powod do takiego zachowania bo zarzutom wbec mnie nie bylo konca