Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na dnie

mąż mnie zdradzał

Polecane posty

Gość na dnie
Dzwoniłam a on powiedział, że musi sprawę przemyśleć i nie chce ze mną rozmawiać, a ja żeby szykował się na rozwód

Gość myszsz
Pisałam wcześniej, że autorka ma się zorientować, co może zrobić w swojej sytuacji finansowej - najpierw do banku, potem po poradę do prawnika w sprawie pewnie wspólnego majątku. Nie można być z kimś tylko dlatego, że pieniądze...zawsze jest jakieś wyjście. Facet jak zdradził, to na bank zrobi to ponownie (kto wie, czy już nie zrobił?). Do tego dochodzi fakt, że on z tego co pisze Autorka nic a nic nie zrobił, żeby to jakoś naprawić. Gdyby chciał z nią być, to by błagał o wybaczenie, a on ....nic!

Gość gość
Autorko- ręce opadają - co ty wyprawiasz? Wiesz co, dochodzę do wniosku, że twój mąż, mając taką żonę , jak ty, miał powód do zdrady. .....

Gość myszsz
"Dzwoniłam a on powiedział, że musi sprawę przemyśleć i nie chce ze mną rozmawiać, a ja żeby szykował się na rozwód" No to pojechałaś z tym dzwonieniem...gratulacje. Wiesz co? Ty po prostu aż palisz się, żeby go przeprosić za to, że Cię zdradził...ile ty masz lat kobieto?

Gość gość
myszsz- g***o prawda- w niczym nie ma reguł a prawnik też kosztuje.

Gość na dnie
Był bardzo niemiły i arogancki, co ja takiego wyprawiam??Nie mogę myślec o nim bo robi mi się niedobrze, to gnojek i człowiek bez zasad

Gość myszsz
W końcu coś mądrego powiedziłaś

Gość gość
przecież ty cały czas o nim myślisz a zemsta cię zaślepia

Gość na dnie
Mając taką zonę????????, co ty chcesz ode mnie??????????

Gość gość
na dnie Dzwoniłam a on powiedział, że musi sprawę przemyśleć i nie chce ze mną rozmawiać, a ja żeby szykował się na rozwód x z inteligencją to chyba u ciebie na bakier Autorko. TAK!- twój mąż miał powód do zdrady- BIEDNY mąż😭 poszukał sobie babki z klasą :classic_cool:

Gość gość
Ktoś tu mnie zapytał, jaką mam pewność, że ten cudowny mężczyzna mnie nie zdradzi. No cóż, nie mam żadnej pewności, ale ufam mu, bo życie bez zaufania byłoby bez sensu. Kto wie, co by było gdyby mnie zawiódł, może tym razem potrafiłabym wybaczyć? Jedno jest pewne - po tamtych przeżyciach jestem silniejsza, poznałam siebie w krytycznej sytuacji i to może zaprocentować w przyszłości. Obym jednak nigdy nie musiała ponownie zmierzyć się z taką sytuacją... Ja nie odeszłam, żeby kogoś ukarać i nie napawam się nieszczęściem innych. Walczyłam pół roku, ale odeszłam, bo psychicznie nie poradziłam sobie w sytuacją (brałam nawet leki antydepresyjne), wiedziałam, że będzie mnie to męczyć i uznałam, że jestem jeszcze za młoda, żeby moje życie się skończyło. Tylko obserwując byłego, doszłam do wniosku, że sam sobie największą krzywdę wyrządził zdradzając mnie, to jego kara. Na koniec - mimo wszystko szanuję tego człowieka i życzę mu jak najlepiej, ale ja Matką Teresą nie mam zamiaru być.

Gość gość
hahhahahaha-i znow miala racje Elena , ze napisala : my tu mozemy sie spierac a moze twoj maz bedzie mial to w doopie ratowac i wszystkie dywagacje pojda w kosmos.On rozegra osateczny spor hahhaha i na co wasze zemsty glupie baby

Gość gość
na zemstę jeszcze przyjdzie czas :) alimenty na 2 dzieci i na żonę :) ha ha ha

Gość gość
Słuchajcie , myslę, że Autorka dostała tu duuuużo rad już... myslę, że pisać więcej nie warto- zaczęłam wątpić w jej inteligencję a nie mam zamiaru się zniżać do jej poziomu myslenia... .... " nigdy nie rozmawiaj z debilem, najpierw sprowadzi cię do swego poziomu, a potem, pokona doświadczeniem :P" .... takie jest moje wrażenie, więc ))))) p.s już zaczynam mysleć, że to prowokacja bo.... człowiek nie moze być aż tak tępy!!!

Gość na dnie
Co ty chcesz od mojej inteligencji, ????????????? On nie chce ze mną rozmawiać, miałam nadzieję, że porozmawiamy ze sobą jak ludzie , wyjaśnimy sobie coś, podejmiemy decyzje co do dalszego życia, a on po prostu chowa głowe w piasek i unika kontaktu ze mną, chyba się zabije

Gość gość
jak bedzie chcial upierdzielic zone-autorke , zwolni sie z pracy, pojdzie pracowac na czarno i bedzie widziala alimenty od niego, jak swinia gwiazdy hahahah Bardzo powszechna postawa facetow

Gość na dnie
Dzięki ze mnie uważasz, za debila..prowincjonalna gąsko

Gość alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
uważam, że mąż dobrze postąpił z taką suczą

o, debilek pokazuje pazurki ???? a taki biedny, zdradzony jest

Gość myszsz
No i jak zwykle na koniec baby muszą się wyzywać, normalnie poziom inteligencji niektórych poraża.

Gość 29aaaaaaaa
kobieto ale co Ty chcesz z nim ustalać? Pomyśl o dzieciach? czy ty myślisz że one nic nie czuja nie widzą, a Tobie żyć się nie chce, czy ty naprawde ograniczasz swoje życia do posiadania męża, Kobieto ogarnij się! Ciesz się że nie dopadła Ciebie albo dzieciaki śmiertelna choroba.... TO JEST TRAGEDIA! Popatrz na to w ten sposób, Przeszłam przez to co ty ....

Gość myszsz
Autorko, zrozum wreszcie, że jego zachowanie świadczy o tym, że nie zależy mu na Tobie - naprawdę tego nie widzisz?

Gość na dnie
j to była prowokacja, wymyślona na poczekaniu historyjka , bowiem nudziło mi się w robocie, a tak to czas szybciej mi zleciał i już zbieram swój tyłeczek do domku pozdrawiam wszystkich wkręconych hejka anna z biblioteki gminnej w koziej wólce

Gość myszsz
Hehe..dobre

czyli- prowincjonalna gąska:D To co, dziewczyny, może złożymy zyŻenia AUTORCE ???? Niech jej się w życiu przydarzy taki sam scenariusz 🌻🌻🌻 :P

Życzenia :) Niech się SPEŁNI :classic_cool:

Gość gość
KTOŚ SIE PODSZYWA pode mnie. masakara ;( ja fdo nikog nie dzwoniłam :( to przykre, ze ktoś sie bawi moją historią :(

Gość na dnie
ostatni post był ode mnie ;( jest mi przykro.. nie wiem dlaczego ktoś się pode mnie podszywa i to nie wiem.. to nie zabawne :( przykre

teraz już NIKT ci nie uwierzy:classic_cool: mogłaś zaczernić nicka a teraz już "po ptokach" :P

Gość na dnie
trudno ;( juz myślałam że to jest takie forum, że sie wygadam.. było mi lepiej dzielić się emocjami . ale widać internet to internet ;(