Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sukienka dla chrzesnicy prosze o pomoc

Polecane posty

Gość gość

to dobry pomysl na prezent? to dziecko ma wszystko czego chce. ostatnio jej matka czyli moja siostra powiedziala mi zebym kupila jej furbiego- ta zabawka kosztuje ok 300 zl! skad ja mam wziac na to pieniadze? dla niej to nie problem ale dla mnie ogromny bo te 300 zl to polowa pieniedzy na jedzenie na miesiac dla mnie i mojego meza. mamy glodowac zeby spelnic jej zachcianke? wiec pomyslalam ze kupie jej sukieneczke. wiem ze oklepany prezent ale co mam innego jej kupic jak ona ma zabawki z najwyzszej polki i ksiazki to ona tylko moze pomazac?

Gość gość
prosze o odpowiedz:)

Gość gość
Ale jaka sukieneczke chcesz kupic taka do chrztu? Ja ostatnio trzymalam dziecko to chrztu wlasnie i kupilam jej wlasnie sukienczeke,buciki i wszelkie dodatki,a na glowny prezent wozek spacerowy,tak rodzice mi podpowiedzieli.Ja mysle,ze jesli kupisz sama sukieneczke tez wystarczy,bo czy tak naprawde w tym wszystkim o prezent chodzi? chyba nie prawda?

Gość gość
przepraszam nie napisalam ze ona ma 6 lat. postaram sie wkleic link i pokazac mniej wiecej o jaka mi chodzi

Gość gość
a czemu oklepany prezent? możesz też kupić łańcuszek z Matka Boską bądź inna figurką.

Gość gość
A no to juz duza dziewczynka,wozek odpada heheh ;) Ale sukienka jak najbardziej bedzie ok pokaz fotke.

Gość gość
a co się przejmujesz to dziecku ma się podobać nie jej matce. A po drugie kup to na co cię stać a nie zastaw się a postaw się

Gość gość
sukienka śliczna ją bym brala bialo różową:)

Gość gość
jesli mam byc szczera to niezbyt mi sie ta sukienka podoba,poszukaj czegos innego,mase ladniejszych jest :) Nie mowie tego zlosliwie tylko opiniuje,ale jesli tobie sie ona widzi to kup.

Gość gość
niestety jej matka nie rozumie ze nie wszyscy maja tyle pieniedzy.

Gość gość
olej matkę, trudno, żebyś dostosowała się do jej zachcianek

Gość gość
dziekuje za odpowiedzi:)