Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie_zycie

Znalazłam prezerwatywy

Polecane posty

Gość takie_zycie

W plecaku faceta znalazłam 2 prezerwatywy. W weekend był na koncercie w innym mieście. My używamy innego rodzaju - koloru. Jak sprawdzałam firma D. sprzedaje najmniej po 3 sztuki .Jestem cała w nerwach, bo wiem co to oznacza. Wiem, że za parę dni skończy się ten związek. Jestem na skraju załamania nerwowego. Chciałabym znaleźć jakiś gwóźdź do jego trumny, poobserwować go i poczekać na jakiś błąd, niedopatrzenie by mieć solidne argumenty, ale czy to nie jest już solidny argument ? Nie wytrzymam tego... Nie dam rady udawać. Znam go będzie odwracał kota ogonem. Bedzie awantura, ze grzebie mu w rzeczach, ze mysylam. Bedzie ciezko. Niech kos wesprze.

Gość gość
Zerwij i zakończ swoją męczarnię.

Gość kuniushykrolewski
znalazłaś, to znaczy, że uprawia bezpieczny seks, i nie przestrzega zaleceń kościoła, i to cie tak zburwersowało?

Gość gość
moja facet oszczedza na kolorze :(

Gość gość
Nie przyzna sie i zrobi ci awanture o grzebanie, potem wymysli jakas historyjke, w ktora uwierzysz i po sprawie. Prawdy sie nie dowiesz, jak nie ufasz, to kiepsko to widze.

Gość takie_zycie
widzimy sie weekend więc zakończe

Gość gość
też tak miałam, znalazłam jak sprzątałam mu pokój, schował na górze szafy za maskotką i brakowało jednej. Zrobiłam mu dym, on się wykręcał że kupił dla zabawy, że dmuchał sobie, takie wykręty. Odeszłam.

Gość takie_zycie
wiem, że mi prawdy nie powie więc jesli znajde siłe to poczekam na jeszcze jedną wpadkę. Muszę przyznać, że jest dobrym aktorem.