Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wrościsław Kownacki

ORGAZM u kobiety to bujda na resorach

Polecane posty

Gość Wrościsław Kownacki

Tylko mężczyźni mają prawdziwe orgazmy.

Gość gość
Ale jestes glupi..pff ja w swoim zyciu mialam juz z miliony orgazmow wywolanych przez druga osobie przy stosunku lub sama sie przez masturbacje.. Odczucia sa takie jak przy waszym orgazmie..tylko ze u nas nie ma spermy z tego heh. Oczywiscie sa kobiety ktore nie znaja na tyle swojego ciala,i wrazliwosci zeby oSiagnac orgazm lub udaja ze maja bo ich meczy partner ktory ją ,, tarmosi" byle by tylko ten orgazm miala, ale to nie tedy droga, kobieta potrzebuje duzo czulosc****oczucia nieskrepowania, i bezpieczenstwa, a do tego pieszczot w miejsach intymnym poczawszy od powolnych,delikatnych,z wyczuciem..wraz z zwiekszajacym sie podnieceniem..dodajemy tempa pieszczotom i ich intensywnosci.. U nas to jest roznica od waszych orgazmow. Ze na osiagniecie go sklada sie kilka czynnikow takze psychicznych, a u was wystarcza tylko fizyczny..

Gość nie bądź kretynem
tylko kobiety mają prawdziwe orgazmy. przecież to co mają faceci to jakaś kicha. macie tylko jeden rodzaj orgazmu, mega krótkiego, więc w sumie nic. a kobiety mogą mieć wielokrotne orgazmy, co oznacza, że orgazm kobiecy jest jedynym prawdziwym.

Zgadzam się z wypowiedzią wyżej, jestem facetem i uważam ze orgazm męski w porównaniu z kobiecym to lipa :classic_cool:

Gość nie bądź kretynem
mam nadzieję, że ironię też wyczułeś oprócz tego, ze sie zgadzasz?

Gość nie bądź kretynem
chociaż nie powiem, lubię jak się faceci ze mną zgadzaja...

Gość gość
Jestem facetem i też się zgadzam z tym że kobiety mają mega orgazmy :)

Gość to kiepscy z was kochankowie
skoro nigdy nie doswiadczyliscie orgazmu swojej kobiety

Gość to kiepscy z was kochankowie
ze z masturbacji tylko?bzdura oczywoście też ale podczas penetracji-oczywoscie a nawet jak tylko włączę wyobraźnię

Gość gość
Orgazm męski = wytrysk spermy, a czas to kilka sekund. Orgazm żeński = lubricatio= wytrysk śluzu pochwowego, czas dużo dłuższy od męskiego; możliwość kilku po sobie następujących orgazmów. Żadna kobieta, mimo kłopotów z menstruacją, możliwością raka szyjki macicy, nigdy nie zamieniłaby się rolami z mężczyzną, gdyż, ponoć, macierzyństwo i seks są jedyne w swoim rodzaju.

Gość gość
co za cieć nie puszcza linków erotycznych!!! do c***a pana, przecież to forum jest od tego.

Co to za herezje? Może trafiłeś na kobietę potrzebującą więcej czasu...,a może Ty za szybko kończysz lub za słabo się starasz...? Natura jest dla Was łaskawa,macie dużo łatwiej,nad kobietą trzeba popracować czasem...,ale możesz mi wierzyć... JEŚLI FACET JEST DO RZECZY,KOBIETA MOŻE WIELOKROTNIE SZCZYTOWAĆ

Gość gość
Ja swoją kobietę doprowadzam czasami do takiej ekstazy że aż prosi żebym przestał, orgazm za orgazmem tryska z niej jak z gejzeru :)

Gość gość
U mnie leży jak kłoda drewna wyrzucona na brzeg. Co ja mówię, kłoda drewna, jak zimny wieloryb mechanicznie stękający w rytm ruchów frykcyjnych i dopiero mój wytrysk to jest coś, wulkan i poezja Miłosza do spółki z przemówieniami Tuska.

Gość Zima za pasem
Przymknijcie się, co wy tutaj wygadujecie za bzdury. Wy tutaj gadacie, a mi ktoś z piwnicy węgiel kradnie. Proszę się tym natychmiast zająć!!

Gość gość
Zgoda, orgazm u kobiety to mit.

Gość gość
Kurna a ja zazdroszczę bakom ich orgazmu muszę sie brandzlować 17 razy dziennie żeby osiagnąć to co one na raz a poza tym są jeszcze inne przyjemności http://cur.lv/51cfw