Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie dam juz rady

Polecane posty

Gość gość

Byłam silna ale ten czas już się konczy, możliwe ze już zupełnie się wyczerpał ,dluzej nie mogę, nie umiem , nie chodzi mi o samobójstwo ,nawet w obliczu największych nieszczesc nie popelnie takiego głupstwa. Ale chyba zaraz..zaczne sobie niszczyć zycie. Czuje się dziwnie , może oszalałam, bo ile można , odkad skonczylam 4 czy 5 lat to wysyluch**e awantur w domu , jako małe dziecko musiałam godzic rodzicos , potem było gorzej , teraz moja rok mlodsza siostra.. bierze chyba narkotyki , ciagle awantury , wyrzucanie z domu , to wszytsko , ta przeslosc której nie da się zapomnieć i jest wszystkiemu winna , tyle przemocy fizycznej i psychicznej , tyle bólu , niezrozumienia , tajemnic.. CO JEST W STANIE MNIE URATOWAĆ , CO MAM ZROBIC , UCIEC GDZIES , ZNISZCZYC SOBIE ZYCIE , POZWOLIC NA TO ? ROZSYPUJE SIE , UDAJE TAKĄ SZCZESLIWA WSZYTSKO JEST OKEJ A NIE JEST OKEJ JEST PIEKŁO !!!!!

Gość gość
ile masz lat?

Gość gość
psychiatra leczenie terapia odciecie sie od rodziny a nawet wyjazd zmiana siebie swoich postanowien wytyczyc sobie cele dazyc do nich szacunek do siebie samej

Gość gość
dasz radę, też przez to przeszłam, potem wyprowadziłam się, wynajęłam pokój, poznałam mężczyznę i jestem szczęśliwą spokojną mężatką.W domu miałam piekło, ojciec biegający po nocach z nożem, krzyki, wyzwiska, bicie.... Uciekłam od tego i odzyskałam spokój.

Gość gość
jestem w 2 klasie liceum , wiec musze wytrzymać jeszcze niecałe 2 lata.. na wakacje wyjezdzam na obozy itp. , mam spokoj , ale w roku szolnym to jest dla mnie piekło , nie zawsze , bo sa spokojniejsze momenty , ale sa tez takie jak np. teraz , i wiem ze nie powinnam tego robic ale uciekam wtedy od nauki , czas poswiecam na laptopa , telewizje ,chce uciec od tego w jakiś inny świat..