Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Coraz więcej kobiet w Polsce jest bitych i dręczonych psychicznie

Polecane posty

Gość gość
ta jestem c**a bo nie jestem agresywny, nie podnoszę ręki na słabszych, nie jestem chamem, nie jestem wulgarny, jestem empatyczny, rodzinny, dobrze wychowany. I co się dziwicie, że jesteście przez swoich facetów źle traktowane?!

Gość gość
A kobieta c**a to taka jak wy- narzekająca na facetów, nudna, głupia, mało kreatywna, nie mająca własnego zdania itp

zuzkaaaaawww-Dlatego jest tzw okres chodzenia, narzeczeństwa, aby nie wpaść w sidła. Psychopata się kamufluje, ale popełnia błędy, które łatwo wykryć, ale kobiet nie interesuje to, aby znaleźć coś złego w facecie, nawet jak coś złego w nim jest, to one to wybielą. Będą go jeszcze bronić przed swoimi rodzicami. Znałem takiego, co przyszedł w niedzielę na obiad do dziewczyny podpity, oczywiście ona go zaczeła tłumaczyć, że czemu jest pod wpływem. Oczywiście nie trzeba chyba mówić, że po ślubie to pił jak szewc, tylko w okresie narzeczeństwa nieco przystopował, ale wcześniej też chlał. Wiec racjonalizm u kobiet w tych sprawach nie ma miejsca. kobieta nie chce widzieć nic złego u swego faceta, wynika to chyba z strachu przed samotonością i przed tym, że boi się że przystojniejszy i bogatszy się jej nie trafi. Nie oszukujmy się, kobiety to idiotki i racjonalizmem nigdy w życiu się nie kierowały i zapewne kierować się nie będą, tym samym przy wyborze partnera u kobiet, to decyduje jedynie i wyłącznie Rosyjska ruletka.

Gość gość
gość Żeby szukać normalnych kobiet sami musicie być NORMALNI. a nie płaczące c***y na kafe takie same w realu xxx hehe kto tu płacze i narzeka? Wy ciągle narzekacie albo faceci was nie chcą, albo wybieracie drania i was źle traktuje albo sypiacie z kim popadnie i zostajecie kopnięte w d**ę.

Gość zuzkaaaaawww
Najlepiej to nieudolnemu facetowi zabronić zakładania rodziny, jeśli nie potrafi jej uszanować tylko dąży do destrukcji. Nieudolność myślenia to wielki ubytek.

Gość gość
" ta jestem c**a bo nie jestem agresywny, nie podnoszę ręki na słabszych, nie jestem chamem, nie jestem wulgarny, jestem empatyczny, rodzinny, dobrze wychowany. I co się dziwicie, że jesteście przez swoich facetów źle traktowane?! " nie ekscytuj się tak, mój ojciec też jest taki, mój brat, mój chłopak i jeszcze wielu facetów których znam. i jakoś żaden z nich nie miał problemu ze znalezieniem kobiety, więc przykro mi - Twój problem tkwi gdzie indziej.

Gość gość
Nie ma co tłumaczyć kobietom bo one lecą na złych facetów ale i tak będą mówić, że lecą na dobrych. Albo będą zwalać winę na facetów albo na przypadek bo przecież taki się trafił

Gość gość
gość " ta jestem c**a bo nie jestem agresywny, nie podnoszę ręki na słabszych, nie jestem chamem, nie jestem wulgarny, jestem empatyczny, rodzinny, dobrze wychowany. I co się dziwicie, że jesteście przez swoich facetów źle traktowane?! " nie ekscytuj się tak, mój ojciec też jest taki, mój brat, mój chłopak i jeszcze wielu facetów których znam. i jakoś żaden z nich nie miał problemu ze znalezieniem kobiety, więc przykro mi - Twój problem tkwi gdzie indziej. xxx Trafili na normalne kobiety, których coraz mniej. im młodsze pokolenie tym mniej takich. Też jakiś problemów nie miałem ze znalezieniem dziewczyny ale nie chcę być w związku więc odmawiałem.

Gość gość
bsa - coś jest w tym, co piszesz. ale zapewniam Cię, że kobiety potrafią myśleć racjonalnie - ja odkryłam, że mój już były miał zadatki na psychopatę i alkoholika i odeszłam, co nie było łatwe. bo niby nic takiego złego nie zrobił - a jednak widziałam i czułam, że coś jest z nim nie tak. no i miałam rację, o czym na szczęście przekonałam się już po rozstaniu, i nie na własnej skórze. kobiety, słuchajcie intuicji. mnie nigdy nie zawiodła

"Bardzo ciekawe. Wspominasz o przystojnych facetach, że są przystojni. A jak zaczynasz pisać o brzydkich to odrazu nachodzi ci na myśl słowo "chamski". Brzydki= chamski. Czyli wiadomo czym się kierujecie głownie przy wyborze partnera. Jakoś wam nie współczuje, że jesteście tak traktowane, bo sami sobie wybieracie takich facetów." Głuptasie... Mówiłam o tym, że jak przystojny facet jest chamski, to jest przystojny. Jak przystojny facet jest miły, to jest przystojny. Bez względu na charakter będzie dla mnie przystojny. Ale gdy brzydki facet będzie niemiły, chamski, będzie mnie bił, to wasza teoria się nie sprawdza, bo chamski brzydal zawsze będzie dla mnie brzydalem. A wasza teoria mówi, że im okrutniejszy w zachowaniu facet, tym bardziej atrakcyjniejszy dla kobiety

Gość gość
gość " ta jestem c**a bo nie jestem agresywny, nie podnoszę ręki na słabszych, nie jestem chamem, nie jestem wulgarny, jestem empatyczny, rodzinny, dobrze wychowany. I co się dziwicie, że jesteście przez swoich facetów źle traktowane?! " nie ekscytuj się tak, mój ojciec też jest taki, mój brat, mój chłopak i jeszcze wielu facetów których znam. i jakoś żaden z nich nie miał problemu ze znalezieniem kobiety, więc przykro mi - Twój problem tkwi gdzie indziej. xxx Trafili na normalne kobiety, których coraz mniej. im młodsze pokolenie tym mniej takich. Też jakiś problemów nie miałem ze znalezieniem dziewczyny ale nie chcę być w związku więc odmawiałem. ---------- mój brat jest młodszy ode mnie, ja też stara nie jestem, mówię o przedziale 20-30. widzę jakoś normalnych, dobrych facetów w związkach. mój chłopak też jest dobrym, spokojnym człowiekiem. no ale skoro Ty nie chcesz być w związku, to co Cię właściwie to wszystko obchodzi? :D

Gość zuzkaaaaawww
BSA - okres narzeczeństwa tak jak napisałeś jest po to żeby wykryć ewentualne przeciwskazania do zawarcia sakramentu małżeństwa. Nie zawsze da się wychwycić wady, bo psychopata starannie je ukrywa. Nie musi być piajkiem czy ćpunem, wręcz przeciwnie może być wykształcony i uchodzić za ideał. Problem tkwi w tym, że tacy ludzie rzeczywiście się pojawiają. Nie można bagatelizowac tego faktu i zrzucać winę na kobiety bo ten problem tyczy się też męzczyzn. Znam przypadki przemocy psychicznej i fizycznej również u mężczyzn. Także uwazam za błędne kategoryzowanie kobiet jako osób niezdolnych do racjonalnego podejmowania decyzji.

Gość ale to nie tak działa
ze glupia c*****sama sobie jest winna i pewnie jest glupia bo psychol ją leje agresji nic nie tłumaczy,nic kompletnie oni maja przemyślane wszystko,wiedzą gdzie bić,żeby bolało a śladu nie było często inteligentne spokojne kobiety są katowane,i na dodatek się wstydzą i rodziny i sąsiadów,i w zaciszu domu cierpią jakby facet na mnie podniósł rękę,to były ostatni ruch w jego życiu,jestem tego pewna.

Gość zalamana2345
Wygląda na to ze problem dotyczy mojej mamy, jeśli ktoś chce mi pomóc zapraszam do mojego wątku 'tata bije mamę CO ROBIĆ pomocy' z góry dziękuję

Gość Sztefannnn
"Głuptasie... Mówiłam o tym, że jak przystojny facet jest chamski, to jest przystojny. Jak przystojny facet jest miły, to jest przystojny. Bez względu na charakter będzie dla mnie przystojny. Ale gdy brzydki facet będzie niemiły, chamski, będzie mnie bił, to wasza teoria się nie sprawdza, bo chamski brzydal zawsze będzie dla mnie brzydalem. A wasza teoria mówi, że im okrutniejszy w zachowaniu facet, tym bardziej atrakcyjniejszy dla kobiety" xxx No i dalej to samo. Teraz brzydki oprócz tego, że jest chamski to jest jeszcze niemiły i bije. Co z tobą nie tak kobieto??:D

Nie rozumiesz, że jak brzydki jest miły to i tak jest brzydki, jak brzydki jest chamski to i tak jest brzydki? naprawdę nie rozumiesz o co mi chodzi? :P

Gość zuzkaaaaawww
gośc - nie kategoryzuj nieudaczna kobieta, bo ten problem dotyka równiez mężczyzn. Nie tu tkwi problem. A głupotą jest podejmowanie za kogoś decyzji nie uważasz ???

Gość Sztefannnn
"Nie rozumiesz, że jak brzydki jest miły to i tak jest brzydki, jak brzydki jest chamski to i tak jest brzydki? naprawdę nie rozumiesz o co mi chodzi?" xxx Nie mam zielonego pojęcia do czego zmierzasz:D A jak ktoś jest ładny a ma brzydki charakter albo brzydki z ładnym charakterem. To kto w takim wypadku jest brzydki a kto ładny?

Głuptasie... Atrakcyjny fizycznie będzie przecież facet ładny z brzydkim charakterem. Bo mówimy o atrakcyjności FIZYCZNEJ.

Gość Sztefannnn
""Głuptasie... Atrakcyjny fizycznie będzie przecież facet ładny z brzydkim charakterem"" ----------------------y ot masz typowe rozumowanie kobiety nawet jak ma brzydki charakter a jest ładny to będzie łady tj wspaniałym cżłowiekiem. To co napisałaś wskazuje że same wybieracje sobie sursynów i potem płączecie. no tak ale kobieta chce chama bo taki to prawdizwy facet

Głuptasie do potęgi, gdzie ja niby napisałam, że przystojniak, który jest chamem, będzie wspaniałym człowiekiem? Zachowujesz się jak dziecko i zmyślasz historie. Napisałam wyraźnie, że przystojniak bez względu na charakter będzie przystojny, bo o tym świadczy atrakcyjność fizyczna. Ale o tym czy ktoś jest wspaniałym człowiekiem świadczy charakter, głuptasku

Gość panienka z okieenka
A ja się zastanawiam czy naprawdę wzrosła ta liczba? Czy może więcej ma odwagę poprosić o pomoc, wiedzą już, że to nie wstyd? :)

Gość gość
mój brat jest młodszy ode mnie, ja też stara nie jestem, mówię o przedziale 20-30. widzę jakoś normalnych, dobrych facetów w związkach. mój chłopak też jest dobrym, spokojnym człowiekiem. no ale skoro Ty nie chcesz być w związku, to co Cię właściwie to wszystko obchodzi? smiech.gif x Mnie osobiście nie obchodzi ale to wasze jęczenie i zwalanie winy na innych, nieumiejętność czy niechęć przyznania się do błędu jakim było wybranie nieodpowiedniego faceta jest wkurzająca. Ciągłe to gadanie jakich to macie złych partnerów, jacy to źli faceci a jakoś są kobiety, które wybrały odpowiednich facetów jak i są wolni dobrzy fajni faceci. Ale jak wy macie myślenie stoję i czekam co podejdzie, jak wolny to musi być felerny itd. Nie umiejąc się przyznać, że z jakiegoś powodu zwów wybrałyście nieodpowiedniego faceta będziecie dalej takich wybierały takich i po raz kolejny będziecie szukały winnych po za wami.