Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Coraz więcej kobiet w Polsce jest bitych i dręczonych psychicznie

Polecane posty

Gość gość

policyjne statystyki są przerażające, rosnie liczba przypadkow przemocy w rodzinie

Gość gość
Raczej dopiero mają odwagę o tym mówić, bo kiedyś nie wypadało, bo były na utrzymaniu męża, bo co ludzie powiedzą

Gość zuzkaaaaawww
jestem prawie 4 miesiące po ślubie, a byłam już wyzywana od ku**w, s*k, miałam wykręcane ręce, siniaki, od 3 miesięcy brak współżycia, mąż zamknął mnie na klatce, kazał przed sobą klękać itp. chore

Gość gość
zuzkaaaaawww - a przed ślubem jaki był ?

Gość gość
Nikt nie zmienia się poślubie tak bardzo. Niektóre kobiety mają nadzieję, że facet po ślubie zmieni się dzięki niej na lepsze albo, że ona go zmieni, a prawda jest taka, że jak się zmieni to ewentualnie na gorsze. Bierzecie sobie za meżow pijaków i psychopatów to nie bądzcie zdziwione.

Gość zuzkaaaaawww
nie pokazywał po sobie ,ze jest takim człowiekiem, przyjeżdzał wypachniony zadbany znaliśmy się 4 lata bylo ok. jedyną wadą było i jest nadal przywiązanie do rodziny i to jest przyczyną jego zachowania, nie mieszkaliśmy przed ślubem ze sobą więc trudno było coś wyczuć.

Gość gość
dziś dla kobiet tylko zły facet jest męski a jak dobry do ciepła klucha

Gość zuzkaaaaawww
dodaję, ze jest to młody chłopak mgr na stanowisku, prośze mi tu farmazonów nt. psychpatów czy pijaków nie prawic jeżeli nie spotkała Cię taka sytuacja bo mija się to z rzeczywistością. Każdy przypadek jest indywidualny.

Gość gość
kobiety są coraz gorsze i by facet był męski musi być jeszcze gorszy

Gość gość
Już są prawiczki, czy wy k***a nie rozumiecie ze jesteście c*****i? To nie dobry facet. I K***A JEST WIELU NORMALNYCH FACETÓW A NIE C***Y JAK WY

Gość zuzkaaaaawww
Ja jednak pozostanę przy tym, aby pan bokser mierzył się z workiem treningowym, a życie marnował sobie nie innym.

Takich sobie wybieracie, do kogo chcecie mieć pretensję? Jak już, to wasze dzieci mogą mieć do was pretensje, że jesteście głupie, naiwne i zgotowaliście piekło swoim dzieciom. Ale tak to jest, jak patrzycie na kasę, wygląd i wykształcenie.

Gość gość
kobiety na męskiego faceta właśnie chcą takiego chama i agresora ale on się nie sprawdza w dłuższym związku. A z tymi prawiczkami to możecie spadać na szczaw wyzywacie każdego kto ma inne zdanie ale nie chcecie się nawet zastanowić nad tym.

Gość gość
Jak chłop baby nie bije, to jej wątroba gnije.

też mi sie wydaje, że to kwestia tego, ze teraz kobiety o tmy mówią, kiedyś nie notowano w statystykach, bo kobiety sie wstydziły/bały powiedzieć o przemocy w rodzinie.

Gość gość
to nie p********e ze c***a to ideał kobiet. jest wiele normalnych i ciekawych facetów

Gość gość
BSA nie bądź taki kategoryczny,choć i ja miałam kiedyś takie nastawienie bywa,ze psychopata lata się ukrywa,jak pająk wije sieć nad swoją ofiarą,uzależnia,a potem to już tylko piekło w dzień i w nocy,a wtedy to już najczęściej są dzieci,zależności,i strach ,,,przed samotnością i czy "ofiara" sobie poradzi,poza tym bywa,ze kobiety swoich oprawców kochają nad życie,to jak uzależnienie,zresztą od alkoholika,często też nie odchodzą... wielu mężczyzn ukrywa się bardzo z tym bandyctwem,są w oczach innych idealnymi mężami,ojcami ,często są to ludzie bardzo wykształceni,i w swoim znęcaniu bardzo okrutni rzadko,która kobieta daje radę,by odejść od oprawcy,uwolnić się od jego wpływu,i odzyskać radość życia

Gość gość
im facet gorszy tym w oczach kobiet bardziej męski i tym samym atrakcyjniejszy

Gość gość
dla mnie facet jest atrakcyjny intelektualnie dla mnie damski bokser,to nie człowiek.

Gość zuzkaaaaawww
Chorzy ludzie, z podwójną osobowoscią potrafią doskonale kamuflowac swoje cechy charakteru. Na zewnątrz świetny pracownik, idealny sąsiad, kolega do rany przyłóż w kościele nawet pamięta jak się przeżegnać ,ale w domu TYRAN. Do tej pory myśłam, ze to tylko w filmie można obejrzeć niestety żcie pokazuje inaczej. Najgorsza od przemocy fizycznej jest przemoc psychiczna, człowiek podupada na wartości, staje się zalezny od tyrana zaczyna wierzyć w to co się mu wmawia. Do tego jesli dochodzą pomówienia osób trzecich życie potafi okazac się koszmarem. Jestem jak najbardziej za tym, aby kobiety mówiły głośno o tym co je spotkało.

"im facet gorszy tym w oczach kobiet bardziej męski i tym samym atrakcyjniejszy" Nie prawda. Skąd sobie to wziąłeś? Dla mnie przystojny facet będzie przystojnym bez względu na charakter. Za to chamski (męski?) brzydal nigdy nie będzie dla mnie atrakcyjny, dość że brzydotą odrzuci to jeszcze charakterem

gość-Jedno pytanie, do kogo kobieta ma mieć pretensje za swój wybór, który dokonała. Nikt jej nie zabraniał ani też ją nie zachęcał. Miała wolną wolę, skoro kobieta nie umie racjonalnie podejmować decyzji, skoro jej wolność szkodzi jej samem i jej dzieciom, to może fakt pomyśleć o tym, że kobieta nie powinna być wolna, bo swoimi decyzjami sama siebie zniszczy a przy okazji swoje dzieci. Nawet nie umie się przyznać do błędów, tylko chce innych oskarżać o swoje błędy życiowe. Niestety wolność ma to do siebie, że trzeba myśleć głową a nie pochwą i emocjami. Kobiety nie nadawają się do samodzielnego podejmowania decyzji, bo ona ma mózg dziecka, wszystko się jej wmówi, kilka tanich słówek i łyka to jak pelikan.

Gość gość
moja koleżanka się boi,że jeśli by swojego idiotę zostawiła i odeszła,to by ją zabił(i to jest pewne) a przy okazji mnie ,że jej pomogłam więc trwa w chorym układzie.

Gość gość
slonko_kafe "im facet gorszy tym w oczach kobiet bardziej męski i tym samym atrakcyjniejszy" Nie prawda. Skąd sobie to wziąłeś? Dla mnie przystojny facet będzie przystojnym bez względu na charakter. Za to chamski (męski?) brzydal nigdy nie będzie dla mnie atrakcyjny, dość że brzydotą odrzuci to jeszcze charakterem xx Spójrz na to, że kobiety coraz więcej piją dlatego niepijący facet będzie be kobiety są coraz wulgarniejsze to kulturalny facet będzie be itd.

Gość zuzkaaaaawww
BSA racjonalnie ujmując, decyzję podejmiesz samodzielnie będąc wolny, jeśli żyjesz z TYRANEM podejmie ją za Ciebie on. Jak czytałeś wyżej jest wzmianka o tym ,że mężczyźni bądź kobiety o podwójnej osobowości czy psychopaci ukrywają się idealnie ze swoimi skłonnościami. Masz wysokie mniemanie jeśli uważasz, że najlepszym wyjściem jest podejmowanie decyzji za kobiety. Czyż nie jest to naruszenie wolnej woli, a co za tym idzie nieprawidłowe podejście do życia????

Gość gość
To k***a szukajcie kobiet c** takich jak wy jesteście. Czego k***a chcecie tych co was nie chcą

Gość gość
gość To k***a szukajcie kobiet c** takich jak wy jesteście. Czego k***a chcecie tych co was nie chcą x \ My szukamy normalnych kobiet a nie pseudo kobiet podobnych do mężczyzn i narzekających ciągle jak tutaj co to one biedne bo trafił im się zły facet :P

Gość Sztefannnn
"im facet gorszy tym w oczach kobiet bardziej męski i tym samym atrakcyjniejszy" Nie prawda. Skąd sobie to wziąłeś? Dla mnie przystojny facet będzie przystojnym bez względu na charakter. Za to chamski (męski?) brzydal nigdy nie będzie dla mnie atrakcyjny, dość że brzydotą odrzuci to jeszcze charakterem" xx Bardzo ciekawe. Wspominasz o przystojnych facetach, że są przystojni. A jak zaczynasz pisać o brzydkich to odrazu nachodzi ci na myśl słowo "chamski". Brzydki= chamski. Czyli wiadomo czym się kierujecie głownie przy wyborze partnera. Jakoś wam nie współczuje, że jesteście tak traktowane, bo sami sobie wybieracie takich facetów.

Gość gość
lepsza utrata wolnej woli czy życia, pobicie, dręczenie, bite dzieci? gorsze to czy zabronienie nieudacznej kobiecie narobienia głupot?

Gość gość
Żeby szukać normalnych kobiet sami musicie być NORMALNI. a nie płaczące c***y na kafe takie same w realu