Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nowina dnia bardzo znana kafetarianka jest w ciązy

Polecane posty

Gość zajączkow
Kevin Poniatovsky to przystojny jegomość, a Tobie jak się spodobał?

no właśnie zauważyłem, że teraz dużo osób ma styl pisania podobny do mojego, więc nie wiem czy ta metoda jest tak skuteczna jak parę lat temu :classic_cool: dzięki, że mi przypomniałaś o kevinie :D ściągnąłem i zapomniałem obejrzeć :classic_cool: zaraz odpalę i potem podzielę się wrażeniami :classic_cool:

Gość Garę the plotkarz
raz się żyje,więc będę szczery :classic_cool: nie chcę mi się oglądać tego filmu :classic_cool: za to z miłą chęcią obejrzałbym Twoje fotografie erotyczne oraz ginekologiczno-anatomiczne, czy zechciałabyś uczynić mi tę przyjemność?:classic_cool:

jeśli masz odwagę na damulkę z penem między nóżkami, z wielką chęcią uczynię ci tą przyjemność :classic_cool: 🖐️

Gość Garę the plotkarz
Na pewno nie jest tak źle :classic_cool: a nawet jeśli , to Twoja piękna buzia wszystko mi wyngrodzi :classic_cool:

nie jest źle, nie jest. obawiam się tylko, że rozmiar mojego pena może zawstydzić twojego (wyłączając z rozmowy bezkonkurencyjnej pśp :D), więc daję ci chwilę na przemyślenie. piękna buzia to nie wszytko :classic_cool:

Gość gość
Bolek Zdun ma ciążę pozamaciczną w kolanie :o

co do poczucia humoru - wiadomo, jestem jak Joker :classic_cool: no dobranoc króliczku :classic_cool:🖐️ nie dam rady dokończyć tego filmu, bo już mi się oczy zamykają, ale jak do tej pory jest niezły :classic_cool: ps: ostatnio w środku nocy oglądałem "The Conjuring" i muszę przyznać, że jak do tej pory to jest najlepszy horror jaki oglądałem i nawet mnie wystraszył :D:classic_cool: