Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nowina dnia bardzo znana kafetarianka jest w ciązy

Polecane posty

no widze, że mnie wywołano...;-D broken dobrze przewiduje, jak zajde, to albo usunę, albo poronię ze stresu, albo was zakraczę na śmierć, a potem albo osiągnę sukces (zachowam poglądy), albo w*****ę się , i by zamanifestować, ze nie chce, by dziecko było najwazniejsze coś ku kuźwa zrobię albo się zabiję lub oddam bachora w razie poniesienia porażki (odejście od poglądów) DLATEGO, JAK JUŻ MÓWIŁAM- W CIĄŻĘ nie ZAJDE, BY UNIKNĄĆ SOBIE STRESU I KŁOPOTU USTAWIANIA W GŁWOIE OD NOWA

Gość look like 5 milion dolars
heloiza 🖐️ = > witam i żegnam :classic_cool:

ale spokojnie :classic_cool: dopiero co przyszłaś i już chcesz się zmywać? 😭:classic_cool: top się skończył jak nasze korespondencje mejlowe ;(:classic_cool:

heloł to nie ja się zmywam a jedynie żegnam hello izę :classic_cool: Ty ją spławiłeś czy ona Ciebie? bo jakoś wypadło mi z moich tetrabajtów pamięci 😭

która bura, a co wy take ciekawskie kafeteriane ? pudelka se poczytajta tam więcej ciążżżżż niczym wążżżż codziennie ciążą zdrada ślub ciąża ślub rozwód śmierć zdrada itp :classic_cool: a jak już musicie wiedzieć to Pani Czkawka jest w ciązy :classic_cool:

no wię, że żegnasz helojzę, ale odnosiłem się do tego, że chciałaś mnie zostawić samego w tym topie 😭 ale chodzi o topik forumowy? jeśli o topik to nikt nikogo nie spławił, przenieśliśmy rozmowy na inny wymiar :classic_cool:

nie chodzi mi o topik powitalny ani Twoje figielki z rzeszą kafeterianek, a łote świąteczne wabienie króliczka marchewką :classic_cool: ugryzł a w końcu? :classic_cool:

hehehhe, w życiu nie napisałabym do pśp, 'cię',z wielkiej litery -proszę o rzetelniejsze podszywy. :) poza tym nigdy nie podejrzewałabym, że ktokolwiek mógłby zapłodnić takiego ordynusa... :classic_cool: 🖐️))))

Gość HmssSSpEtard
te króliczek, czy ja ci dałem prawa autorskie do ordynusa? jak tak, to płac mi tantiemy :classic_cool: mogą być oralne chociaż genitalno-analnych nie wykluczam :classic_cool:

Gość gość
Moorland

kochanieńka, żebyś się nie zdziwiła :D prędzej ktoś zapłodni ordynusa z pipką niż damulkę z penem między nóżkami :classic_cool:

Gość gość
bolek zdun?

Gość gość
oczywiście Heloizo, bo w końcu jedynymi bardzo znanymi kafeteriankami na tym forum jesteście Ty, Moorland i broken, więc jak nie Ty, ani nie broken, to wiadomo, że musi chodzić o Moorland :classic_cool:🖐️

nic się nie zacznie, pyskówki z tą 'panią' mnie nużą. swoją drogą kopę lat :D))) a wy widzę- lubicie odgrzewać stare tematy... :classic_cool: 🖐️

Króliczkow jak uskuteczniasz wygryw w ten wtorkowy wieczór na kafe? :classic_cool:

jakie tam figielki i jaką znowu rzeszą :classic_cool: hiperbolizujesz :D ps: jestem Don Pablo DeMarco jak z tego odcinka o Spejsonie :classic_cool:

Gość HmssSSpEtard
po czym wnosisz,że podszyw ? :classic_cool:

te pyskówki to już tradycja na forume :classic_cool: nie taką znowu kopę, ostatnio polecałem Ci rosyjskie filmy :D a swoją drogą - "Ładunek 200" mnie rozczarował :classic_cool: tyle wątków, a żaden nie został zakończony :classic_cool: podszyw? :classic_cool: nie wierzę :classic_cool: pewnie znów próbujesz mnie w coś wkręcić :D ano napisałem jakoś w lutym albo marcu i nic! :classic_cool: myślałem, że dostałaś szlaban na mejla :classic_cool:

Gość gość
biedra jest w ciazy :O

Gość gość
wawcia jest w ciąży z myrevinem? no to są jaja:D

kopę lat było skierowane do twojej koleżanki :classic_cool: Twój styl pisma rozpoznam pod przykrywką kilku pomarańczy, 'Wyspa' zrobiła pozytywne wrażenie 🖐️ , jak kevin? :classic_cool: