Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DoedukowanyAleNiedoswiadczony

Czy mozliwe ze jest w ciazy

Polecane posty

Witajcie! Mam pewien problem, ponieważ mojej dziewczynie okres spóźnia się 2 dni. Od niecałego miesiąca uprawiamy seks oralny, jeden tylko raz (2 tygodnie temu) dotknąłem swoim penisem jej pochwę (nie wkładałem go, tylko dotknąłem!) Czytałem, że jest możliwość zajścia w ciążę od preejakulatu, lecz ja jej nie wkładałem penisa do pochwy. Jej pochwa nigdy nie miała styczności z moją spermą, zawsze po wytrysku dokładnie się myła. Od 3 dni miała "śmieszne" uczucie u dołu brzucha, a od dziś mówi, że ją boli. 2 dni temu włożyłem jej palec do pochwy i śluz był inny niż zazwyczaj: przypominał bardziej maź niż płyn i jego zapach był raczej nieprzyjemny, a zawsze ładnie pachniał. Gdy wyjąłem palec to dość szybko zasechł i był na 90% przeźroczysty. Czy jest w ogóle jakaś możliwość, że jest ona w ciąży? Oboje mamy niezłego stracha, mimo iż wiele rzeczy wyklucza raczej ciążę. Z góry dziękuję za odpowiedź.

Gość gość
Nie ma szans. Bardziej obstawiam jakas infekcje (brzydki zapach) niz ciaze.

No to mnie uspokoiłeś... Dzięki, lecz w 100% się uspokoimy, gdy zacznie się jej okres.

Gość gość
...Jej pochwa nigdy nie miała styczności z moją spermą, zawsze po wytrysku dokładnie się myła... Możesz to na polski przetłumaczyć? Ona sie myła, czy ty się myłeś po wytrysku? Bo skoro nie miała styczności to po co się myła?

Ona się myła, ponieważ miała ją na rękach i żeby przypadkiem nie przenieść jej do pochwy to myła ręce. Po moim wytrysku zawsze kończyliśmy zabawę i nie dotykaliśmy się w tych miejscach, więc na pewno sperma nie dostała się do jej pochwy.

Gość gość
skoro twój wytrysk był wylacznie reczny to spokojnie czekajcie na okres i tym razem tatusiem jeszcze nie będziesz :)

No tylko mnie martwi, że ten okres jej się tak spóźnia... :/