Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powiedziałam mu że jego córka jest przeciętnie inteligentna a on sie obraził

Polecane posty

Gość gość
dobrze ze mam jutro WOLNE - moge nie spac ...

Gość gość
loze - spisz ?

Gość gość
spie ...

Gość gość
ale roochac mi sie chce ........

Gość gość
zwariowalas ?

Gość gość
noooo !

Gość gość
to zrob se palcem ...

Gość gość
lepiej palcem jak z malo inteligentem chyba !

Inteligencji nie ocenia sie po stopniu zaangażowania dziecka w akcje dywersyjne macochy, mające na celu odebranie części miłości należnej jej i przywłaszczenie jej sobiePo prawdzie to możesz jej nawet te naukę obrzydzic.Gdyby mnie ojczym próbował czegokolwiek nauczyć to bym mu zayebał z dyni chyba choć agresywny nie jestem fizycznie.To raz.Dwa to :Nie masz kompetencji do oceniania czyjejkolwiek inteligencji co jasno widac po tym, że mylisz to pojęcie z "byciem zdolnym"Znam ja takie p**********e nauczycielki z powołania i z tendencją do wprowadzania w szeregi maluchów hierarhi z soba na stanowisku matki przełożonej.To, że dzieciak ma cie w d***e nie on=znacza, że ma problemy z koncentracją.Może po prostu się ciebie boi albo chce zrobic na złośc.MOżliwe, że karzecie jej mówić do ciebie "mamo"Zgodnie z prawdą powinnas odpowiedziec, że nie masz kompetencji aby wydawać takie sądy a gdybyś nawet miała to związek uczuciowy z jej ojcem uniemozliwia uzyskanie obiektywnych wyników...Głupia belferska k***o:)

Gość gość
nie musiałaś walić prawdą między oczy: mała jest słaba z matmy,ale lubi czytać ksiazki i pisze przyzwoite opowiadania. taka ocena np podkreslilaby jej mocne i slabe strony. nie wiem jaki z ciebie nauczyciel, ale chyba wiesz ze jezeli zmotywujesz dziecko,to mozesz z niego uczynic einsteina. wystarczy pochwalic i zainteresować. ja tez jestem przeciętnie zdolną osobą, ale gdy mnie coś zainteresuje to potrafię z tego uczynić pasję...

Poza tym ten twój fagas to też niezła p***a musi być, że zdaje się na ocenę suki, którą r***a.Mnie by nawet do głowy nie przyszło zapytać o coś takiego zwazywszy na okoliczności. nie wiem czego oczekiwał.Potwierdzenia tego, ze go kochasz czy prawdy, której nie mozesz mu zaoferowac w tej kwestii.Gdybys jednak takasytuacja dotyczyła mnie i ośmieliłabyś sie wypowiedzieć swoją opinie na ten temat i to jeszcze w obecnosci dziecka to niestety ale bysmy się rozstali

Gość gość
a ty wyzej nizle zorany masz beret ! - SUKO