Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

niczym śmieć

Polecane posty

Gość gość

mam już serdecznie dość poczucia że jestem tą gorszą. Nie mam już na to siły ...

Gość gość
jutro pracuje?

Gość gość
psycholog nie kafeteria .:)

Gość gość
ja se jeszcze poczytam

Gość gość
niestety psychologa chyba brak. A przydałby mi się i to bardzo..

Gość gość
jest, mam dość życia w poczuciu że jestem kimś kto jest mniej warty od innych.

Gość wreszcie szczęśliwa
nie jesteś gorsza, nie jesteś śmieciem. wszyscy jesteśmy tacy sami. pozdrawiam i życzę powrotu samooceny :)

Gość origamiiiiiiiiiiiiiiiii
czy jak tam pomaga wypedzic smierc i duchy :)

Gość gość
według mojej rodziny i byłego faceta chyba jestem. ale dzięki Wreszcie szczęśliwa :) może i ja kiedyś będę..

Gość wreszcie szczęśliwa
będziesz kochana, będziesz :* przeczytaj mój post z okolic godziny 22 :) też miałam wiele miesięcy gorszego czasu, poczucia bycia gorszą. i tak nagle wszystko się odmieniło :) tak btw. zastanów się czy chłopak jest Ciebie wart, skoro mówi, że jesteś gorsza. nitk nie ma prawa mieć wpływu na Twoje życie. tylko Ty je możesz zmieniać :) bądź Panią swojego losu.

Gość gość
on mi nie powiedział, że jestem tą gorszą. On mnie zapewniał, że jestem tą "najlepszą" ale traktował mnie jak zwykłe 0.

Gość wreszcie szczęśliwa
to tym bardziej zastanów się czy ten Twój chłopak jest Ciebie. ale może spójrz na swoje postępowanie. może robisz coś faktycznie źle? spróbuj to zmienić. ale pamiętaj, że tylko dla siebie, a nie dla osób trzecich :) to Tobie ma pomóc w podniesieniu samooceny, pomóc w funkcjonowaniu na tym świecie.

Gość gość
mogę chyba się zmienić w jędzę :D bo jak na razie nie zdarzyło mi się żeby się do kogoś źle odnosiła czy traktowała. I nie chce żyć w poczuciu, że mój facet spotykała się ze mną, był chamski, kłamał, obiecywał coś potem się "wymigiwał" i jeszcze mnie się obrywało, na koniec się okazało, że ma to swoją byłą ma w sercu a mnie w d*ie po czym usłyszałam listę wyzwisk pod moim adresem. A teraz co ? Swoją nową traktuje dobrze, wszędzie zabiera, obsypuje podarunkami, na rękach nosi normalnie.. A je nawet na szacunek liczyć nie mogła.. na nic..