Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zbieram Skorupiaki

Jest nowa kategoria w plebiscycie Telekamery 2014 zgadnijcie jaka ale porażka

Polecane posty

Gość Zbieram Skorupiaki

SERIAL PARADOKUMENTALNY - telewizja kompletnie schodzi na psy oto nominowani "Dlaczego ja?" "Malanowski i partnerzy" "Szkoła życia" "W 11" "Wawa non stop"

Gość gość
co za glupota :O przecież Malanowski jest całkowicie fabularny, jak serial W-11 to docu crime Wawa non stop również wygląda jak zwykły serial paradokument z tych 5 wymienionych to Dlaczego ja i Szkoła życia, a czemu tvn nie dał ukrytej prawdy? to jest całkiem ok, oprócz dlaczego ja powinny być też rownie świetne Trudne sprawy

Gość sierść psa
no i za co te nagrody i kamery , co zrobiła i co stworzyła aby sobą zainteresować ? zaliczyła nagrodę i koniec , poszło do archiwum ? ciągle te same twarze i nagradzanie siebie nawzajem a dlaczego tu do tego programu nie jest zaproszona szwaczka, która wymyśliła własne ściegi i potrafi husty haftować i przy okazji młodych ludzi zawodu , być może jedna na tysiąc połknie bakcyla i szwaczką będzie, a co z zawodem kowala, są jeszcze i istnieją ? a kto teraz w ramach szkoły przetrwania potrafi krowę Mućkę z powodu własnego głodu wydoić ? a co z kowalami, istnieją nadal na wsiach ? - nawet nie róbcie programu o sprawności 'trzy pióra' skoro nie wiecie jak się za to zabrać dziennikarzyki zza biurka !