Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pojęcie istota funkcje zarządzania działaniami pracą zasobami

Polecane posty

Gość gość

coś ktoś wie na ten temat HELP

Gość gość
no wlaśnie w tym rzecz ze dostalismy zagadnienia do egzaminu i sama nie wiem jak je mam interpretować podane bylo np : Pojęcie , istota, funkcje zarządzania działaniami, pracą, zasobami, zarządzanie jako źródło przewagi konkurencyjnej. i tyle i mam z tym problem bo nie chodzilam na zajecia i nie ogarniam

Gość gość
albo np : Pojęcie jakości i jej kategorie, jakość w usługach hotelarskich , kryteria oceny jakości, istota jakości w konkurencyjnej gospodarce rynkowej,

kurde ale to jest temat rzeka, tego w 2 zdaniach sie nie da opisac. ja mam na ten temat cale ksiazki i we wszystkich inaczej definiuja pojecie, a ostatnio kupilem ksiazke deloita to i funkcje inaczej definiowali... :)

Gość gość
to mnie pocieszyles w niedziele egzamin a w glowie pustka a w necie coś mi slabo idzie szukanie juz część opracowałam ale jednak znaczna część jest dla mnie jak czarna magia chyba bedzie poprawka f**k a taka pilna ze mnie byla studentka :(

Gość gość
w lutym to ja mam obrone juz i to w polowie :) i mialam nadzieje ze juz bede mgr ale moze sie okazac ze nie tak szybko sie to zisci ... niektórzy maja to szczęście ze magisterke robia w 3 semestry

no bo w trzy.... :) a ile... ???? 3 semestry nauki i obrona. mi sie nie chcialo tracic praw studenta wiec obrone odkladalem jak moglem... :)

Gość gość
wieczny student hihi :P ja juz chce miec to za sobą bo i tak troche sie to moje studiowanie przeciagnelo wiec byle by do obrony .... no nic szukam dalej informacji :)